22 Ocak 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

75 dakika reklamsız gitti evet ama başlangıçta çok reklam verdiler.
Başta Reklam verdi ama Muhteşem Yüzyıl, Kanal D'de ki film , FOX Reklamlara girdiğinde tam başladı en iyisini yaptılar yani. :) Bence sorun senaryo da Deniz bekleneni veremedi maalesef ki. :)

gün dolu oluca beni affet lider olamamış :A

neyse my totalde artmış ab de düşmüş
my yi geçecek denenler 18. ve 19. sırada yer almışlar en azından hıyanet sarmalını geçmişler :A @EveN kolay değil stv işini geçmek :A

Başta Reklam verdi ama Muhteşem Yüzyıl, Kanal D'de ki film , FOX Reklamlara girdiğinde tam başladı en iyisini yaptılar yani. :) Bence sorun senaryo da Deniz bekleneni veremedi maalesef ki. :)
Senaryo güzel de hareketlilik yok senaryoda bir de şu müzikleri fazlalaştırsınlar duygusal sahneler daha da artmalı.

Yüzyıl düşmüş.Oysaki bölüm çok iyi olmalıydı.:(
Kızıl Elma iyi başladı ve iyide gidiyor.
Sevdaluk'un vaziyeti iyi değil.

Rakipli ortam olunca My dağılmaya devam ediyor. :F

Yine düşmüş bu hafta. :A Nice düşüşlere. :bhr:

My totalde biraz yükselmiş. Ab'de düşmüş ama yine zirveyi bırakmamış. :)

Maç iyi gitmiş. :)

Penguen filmi Kanal D'yi memnun etmiş geçen haftaki gibi. :)

Kızılelma ab'de düşmüş ama fena sayılmaz oranları. :)

Sevdaluk'un totali kötü, ab'si idare eder. :)

Doksanlar iki grupta da iyi değil. :)

Merhamet geçen haftaya göre düşmüş. Ama ab'si iyi. :)

Beni Affet ab'de çok çok iyi yine.. :)

bazı yorumlara gerçekten gülüyorum yorumların %90ı MY düşmüş diye ya kör müsünüz geçen haftadan daha çok izlendi?
MY akşam yine döktürdü bölüm çok iyidi ve 8.89 reytinge yükselmiş ama ab 9.42 ye düşmüş 🙁 olsun gelecek hafta baya yükselir 🙂 hem boş gün diyenleri anlamıyorum onlar da görmüyolar hiçbişeyi galiba e napsınlar onlarca dizi MY yi geçecekti hiçbirisi geçemeyince ne yapacaklarını şaşırdılar

bazı yorumlara gerçekten gülüyorum yorumların %90ı MY düşmüş diye ya kör müsünüz geçen haftadan daha çok izlendi?
MY akşam yine döktürdü bölüm çok iyidi ve 8.89 reytinge yükselmiş ama ab 9.42 ye düşmüş 🙁 olsun gelecek hafta baya yükselir 🙂 hem boş gün diyenleri anlamıyorum onlar da görmüyolar hiçbişeyi galiba e napsınlar onlarca dizi MY yi geçecekti hiçbirisi geçemeyince ne yapacaklarını şaşırdılar
alıştık artık acunu,ay yapımı,osman sınavı geçip onların adını tarihin tozlu sayfalarına gömünce my onlar napsınlar mecbur hayal kuracakalr:)

Haftaya 15 alır MY :D Dünkü bölümün de 11 civarı alması lazımdı TNS deneklerini anlamak zor.

My Musti faktörüyle haftaya şov yapacaktır. :) Ama sonra sert bir düşüşe geçmesi kaçınılmaz.. :)