O kanalın vefasızlığı 2 sezon Muhteşem Yüzyıl'ın karşısında yayınlandı çoğu diziden fazla Izlendi bir gerçek.yenilmemiş hali çarşambadan cuamrtesi,perşembe ve pazartesiye sürgün yediyse bir de yenilse nolurdu
O kanalın vefasızlığı 2 sezon Muhteşem Yüzyıl'ın karşısında yayınlandı çoğu diziden fazla Izlendi bir gerçek.yenilmemiş hali çarşambadan cuamrtesi,perşembe ve pazartesiye sürgün yediyse bir de yenilse nolurdu
evet işte ağır totalliğin avantajı bu ne lursa olsun izleyici bağlıO kanalın vefasızlığı 2 sezon Muhteşem Yüzyıl'ın karşısında yayınlandı çoğu diziden fazla Izlendi bir gerçek.
yeni krakterler iyi seçilirse sorun olmaz ama söylendiğ gibi cansel elçin falan gelirse dizi çökerMy Musti faktörüyle haftaya şov yapacaktır. Ama sonra sert bir düşüşe geçmesi kaçınılmaz..
Cansel Elçin KARA Ahmet Paşa olursa harbi komik olur. İnşallah çok düşmez ne diyelim..evet işte ağır totalliğin avantajı bu ne lursa olsun izleyici bağlı
yeni krakterler iyi seçilirse sorun olmaz ama söylendiğ gibi cansel elçin falan gelirse dizi çöker
bir de fatma sultanla partner olacak buyrun cenaze namazınaCansel Elçin KARA Ahmet Paşa olursa harbi komik olur. İnşallah çok düşmez ne diyelim..
çarşamba olsa özeti kadar alırdımy 8 de kalmış gene reytingleri düşük vadinin özetide bu kadar alıyo
yarın 15-16 alıp rekorları parçalarız
tam tersi olmasın o my perşembe olsa 5 i geçemez buna emin olçarşamba olsa özeti kadar alırdı
o ihtimal bnmki gerçek vadi çarşambaları en yüksek 11.80 i görmüş geneli 8-9 almış perşembeye geçince 22-23 e hoplamış çarşamba günü en zor gün herkes lider olamaz sadece en iyiler olurtam tersi olmasın o my perşembe olsa 5 i geçemez buna emin ol
11 sene önceki çarşambayla şimdikini mi kıyaslıyon senin cigerini yiyim cigerinio ihtimal bnmki gerçek vadi çarşambaları en yüksek 11.80 i görmüş geneli 8-9 almış perşembeye geçince 22-23 e hoplamış çarşamba günü en zor gün herkes lider olamaz sadece en iyiler olur
11 yıl önce vadi ile milyoner varmış şimdikinden çok daha basit bir çarşamba ayrıca bnmki olmuş bir olay seninki gibi ihtimal değil11 sene önceki çarşambayla şimdikini mi kıyaslıyon senin cigerini yiyim cigerini
Tahmin edemiyceğin şeyler oluyor.
şu kadar diyim ;abovv 😱
o kadrını fragmandan ben de çözdümşu kadar diyim ;
ırmak, narin ile fıratı ayırmak için yurtdışına çıkar ve sperm bankasına gidip hamile bıraktırır kendini ki, bu evliliği yerle bir etsin. fırata en çok benziyen adamın spermini seçer ama babür onu takip ettiği için, o seçtiği spermi değiştirir onun yerine çinli bir adamın spermini koyar.. ve ırmak çinli bir adamın spermiyle hamile kalır habersiz bi şekilde ve babür bunu ırmağa söyler ve ekler, şimdi doğruda bakalım fırat kendisine çok benziyen yavrusunu nasıl sevecek.
şimdi söyle haklımıyım haksız mıyım
adı üstünde fragman, spoiler içeren bi tanıtım merkezio kadrını fragmandan ben de çözdüm
Yok senin içine oturan bi lafım var hala peşimdesin anladım ben. ))) Neyse.Insan o nefret dolu mesajları görünce rahat olamıyor işte. Neyse.
Aynen.Yok senin içine oturan bi lafım var hala peşimdesin anladım ben. ))) Neyse.