Çok sevindim. Çok iyi yarıştı ama haketti. Jokeri boşyere kullanmasaydı belki de 125. Bin TL alırdı gibi.evet 60bin kazanmış.bugün bizim haberlerde bile verdiler
Çok sevindim. Çok iyi yarıştı ama haketti. Jokeri boşyere kullanmasaydı belki de 125. Bin TL alırdı gibi.evet 60bin kazanmış.bugün bizim haberlerde bile verdiler
Ben onu ilk defa öğrendim.bilgi yarışmalarını çok seviyorum ve takip ediyorum.bilmediğim çok şeyi öğreniyor bildiklerimi de geliştiriyorumMargaret Thatcher cavabını bende bildim hatta bağırdım ama sesimi duyan olmadı.
ne kadar süre gerekli kaçak ın kanatlanması için sezonun ortasına gelmişiz küçük gelin bile pazarları acunu paketliyor totalde salı şu an en bol gün totalde ve ab de 7 ortalamaya sahip dizi zirveyi rahat alırben salı günü çok güçlü bi iş var demiyorum zaten kaçak ın ambargoyu uygulaması için zaman lazım daha
ayrıca internetim bozuk diyorum adam bana 2.kere yazmakta amaç diyo ne amacı olacak kendiliğinden gelmiş işte
Kenan Işık'ı ben Show Tv'den beri izliyorum,Adam çok saygın birisi beyefendi bayılıyorum programına.Ben onu ilk defa öğrendim.bilgi yarışmalarını çok seviyorum ve takip ediyorum.bilmediğim çok şeyi öğreniyor bildiklerimi de geliştiriyorum
Aga benim internet de çok kötü yakonuyla alakası yok ama diğer konulara giremiyorum
arkadaşlar benim hızım kotayı doldurduğum için düşmüş avea jet kullanıyorum
şimdi ben telefonumdaki sim kartı çıkarıp avea jete taksam nolur az önce denedim internet süper hızlıydı ama korktum bişey olur diye çıkardım hemen
yani telefonumun sim kartını avea jete takıp kullansam ne olur? bilen varsa lütfen yardım etsin @beyazsoy aga buraya yazarsan sevinirim özelden yazma giremiyorum hiçbi yere
kotayı doldurduysan artık fatura tarihine kadar bu hızla internete göreceksin avea jete taksandan da hız degismeZ.. ister avea Jet kula nabilirsin ama bişey değişmezkonuyla alakası yok ama diğer konulara giremiyorum
arkadaşlar benim hızım kotayı doldurduğum için düşmüş avea jet kullanıyorum
şimdi ben telefonumdaki sim kartı çıkarıp avea jete taksam nolur az önce denedim internet süper hızlıydı ama korktum bişey olur diye çıkardım hemen
yani telefonumun sim kartını avea jete takıp kullansam ne olur? bilen varsa lütfen yardım etsin @beyazsoy aga buraya yazarsan sevinirim özelden yazma giremiyorum hiçbi yere
aga telefonun simini taktım hız baya arttı normale döndü nasıl oldu anlamadım eğer bi sorun olmazsa öyle yapıcam bikaç gün çünkü böyle çekilecek gibi değil google bile açılmıyorkotayı doldurduysan artık fatura tarihine kadar bu hızla internete göreceksin avea jete taksandan da hız degismeZ.. ister avea Jet kula nabilirsin ama bişey değişmez
birde hattın 3g olup olmadığına bak bazen telefon 2gye geçip hız dusurebiliyor
sms kulanirsan faturaya yansır tabi.. ama hız artiysa senin telefon ayarlarında Problem var 3g ve 2g ayarlarını kontrol et yada telefon güncelleme yapıyordur.aga telefonun simini taktım hız baya arttı normale döndü nasıl oldu anlamadım eğer bi sorun olmazsa öyle yapıcam bikaç gün çünkü böyle çekilecek gibi değil google bile açılmıyor
bir de aga avea jetin simini telefonu takıp mesaj çeksem faturaya yansıma gibi bişey olur mu? internetim sınırsız
iyi de aga sınırsız internet fatura nasıl artacak 65 tl sabit değişmiyorsms kulanirsan faturaya yansır tabi.. ama hız artiysa senin telefon ayarlarında Problem var 3g ve 2g ayarlarını kontrol et yada telefon güncelleme yapıyordur.
avea attığın mesajlar paralı değil ama extra başkasına attığın sms pahalıdır.iyi de aga sınırsız internet fatura nasıl artacak 65 tl sabit değişmiyor
üstelik sms i aveaya attım sadece kaç gb kullanmışım onu öğrenmek için
sen anlamadın galiba aga bak ben telefonumdaki sim kartı çıkardım avea jete taktım nasıl olacak diye hızı çok iyiydi ama kontörüm falan gider diye hemen çıkardım geri sonra baktım telefonumdaki internet paketi aynı kalmış ee peki bu internet nerden geliyor onu anlamadım
Aga işte benim taktiği uygula tüm içerikleri kapat öyle gir cillop gibi4 gün daha internet böyle olacakmış 15 gb yi geçmişim hız ondan düşmüş ulan sabahtan beri kaç kez aradım adamlar bi haltı izah edemedi bütün kontörlerim de bunlara gitti ne diyim bilmiyorum ki
yok yok başkasına atmadım bişey olmaz o zamanavea attığın mesajlar paralı değil ama extra başkasına attığın sms pahalıdır.
şimdi sınırsız internet hattin kotası dolmuşsa yavaşlar jetede taksan telefonda taksan değişmez eğer başka hattı jete takip denediysen onun hızı yeni sim kartin hizidir o tabiki hızlı olur
Kaç gb internetim kaldı diyorsan aga telefonundan veya bilgisayarından Kullan yaz 9495'e gönder bende böyleydiiyi de aga sınırsız internet fatura nasıl artacak 65 tl sabit değişmiyor
üstelik sms i aveaya attım sadece kaç gb kullanmışım onu öğrenmek için
sen anlamadın galiba aga bak ben telefonumdaki sim kartı çıkardım avea jete taktım nasıl olacak diye hızı çok iyiydi ama kontörüm falan gider diye hemen çıkardım geri sonra baktım telefonumdaki internet paketi aynı kalmış ee peki bu internet nerden geliyor onu anlamadım