22 Ocak 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

ben salı günü çok güçlü bi iş var demiyorum zaten kaçak ın ambargoyu uygulaması için zaman lazım daha
ayrıca internetim bozuk diyorum adam bana 2.kere yazmakta amaç diyo ne amacı olacak kendiliğinden gelmiş işte
ne kadar süre gerekli kaçak ın kanatlanması için sezonun ortasına gelmişiz küçük gelin bile pazarları acunu paketliyor totalde :) salı şu an en bol gün totalde ve ab de 7 ortalamaya sahip dizi zirveyi rahat alır :)

KMOİ geç saate rağmen 5 alıyor tebrikler
UEK iyi sayılır
Güldür güldür 10 dakika reklamla listede 😱

Ben onu ilk defa öğrendim.bilgi yarışmalarını çok seviyorum ve takip ediyorum.bilmediğim çok şeyi öğreniyor bildiklerimi de geliştiriyorum :)
Kenan Işık'ı ben Show Tv'den beri izliyorum,Adam çok saygın birisi beyefendi bayılıyorum programına.:)

konuyla alakası yok ama diğer konulara giremiyorum
arkadaşlar benim hızım kotayı doldurduğum için düşmüş avea jet kullanıyorum
şimdi ben telefonumdaki sim kartı çıkarıp avea jete taksam nolur az önce denedim internet süper hızlıydı ama korktum bişey olur diye çıkardım hemen
yani telefonumun sim kartını avea jete takıp kullansam ne olur? bilen varsa lütfen yardım etsin @beyazsoy aga buraya yazarsan sevinirim özelden yazma giremiyorum hiçbi yere

şimdi ben telefonumdaki sim kartı çıkarıp avea jete taksam nolur az önce denedim internet süper hızlıydı ama korktum bişey olur diye çıkardım hemen
yani telefonumun sim kartını avea jete takıp kullansam ne olur? bilen varsa lütfen yardım etsin @beyazsoy aga buraya yazarsan sevinirim özelden yazma giremiyorum hiçbi yere
Aga benim internet de çok kötü ya :(

kotayı doldurduysan artık fatura tarihine kadar bu hızla internete göreceksin avea jete taksandan da hız degismeZ.. ister avea Jet kula nabilirsin ama bişey değişmez

birde hattın 3g olup olmadığına bak bazen telefon 2gye geçip hız dusurebiliyor

kotayı doldurduysan artık fatura tarihine kadar bu hızla internete göreceksin avea jete taksandan da hız degismeZ.. ister avea Jet kula nabilirsin ama bişey değişmez

birde hattın 3g olup olmadığına bak bazen telefon 2gye geçip hız dusurebiliyor
aga telefonun simini taktım hız baya arttı normale döndü nasıl oldu anlamadım eğer bi sorun olmazsa öyle yapıcam bikaç gün çünkü böyle çekilecek gibi değil google bile açılmıyor
bir de aga avea jetin simini telefonu takıp mesaj çeksem faturaya yansıma gibi bişey olur mu? internetim sınırsız

aga telefonun simini taktım hız baya arttı normale döndü nasıl oldu anlamadım eğer bi sorun olmazsa öyle yapıcam bikaç gün çünkü böyle çekilecek gibi değil google bile açılmıyor
bir de aga avea jetin simini telefonu takıp mesaj çeksem faturaya yansıma gibi bişey olur mu? internetim sınırsız
sms kulanirsan faturaya yansır tabi.. ama hız artiysa senin telefon ayarlarında Problem var 3g ve 2g ayarlarını kontrol et yada telefon güncelleme yapıyordur.

sms kulanirsan faturaya yansır tabi.. ama hız artiysa senin telefon ayarlarında Problem var 3g ve 2g ayarlarını kontrol et yada telefon güncelleme yapıyordur.
iyi de aga sınırsız internet fatura nasıl artacak 65 tl sabit değişmiyor
üstelik sms i aveaya attım sadece kaç gb kullanmışım onu öğrenmek için
sen anlamadın galiba aga bak ben telefonumdaki sim kartı çıkardım avea jete taktım nasıl olacak diye hızı çok iyiydi ama kontörüm falan gider diye hemen çıkardım geri sonra baktım telefonumdaki internet paketi aynı kalmış ee peki bu internet nerden geliyor onu anlamadım :D

sen anlamadın galiba aga bak ben telefonumdaki sim kartı çıkardım avea jete taktım nasıl olacak diye hızı çok iyiydi ama kontörüm falan gider diye hemen çıkardım geri sonra baktım telefonumdaki internet paketi aynı kalmış ee peki bu internet nerden geliyor onu anlamadım :D
avea attığın mesajlar paralı değil ama extra başkasına attığın sms pahalıdır.

şimdi sınırsız internet hattin kotası dolmuşsa yavaşlar jetede taksan telefonda taksan değişmez eğer başka hattı jete takip denediysen onun hızı yeni sim kartin hizidir o tabiki hızlı olur

avea attığın mesajlar paralı değil ama extra başkasına attığın sms pahalıdır.

şimdi sınırsız internet hattin kotası dolmuşsa yavaşlar jetede taksan telefonda taksan değişmez eğer başka hattı jete takip denediysen onun hızı yeni sim kartin hizidir o tabiki hızlı olur
yok yok başkasına atmadım bişey olmaz o zaman :D
tmm işte yavaşladı bende başka hattı jete taktım hızlıydı ama bunun ücreti nereye yansıyacak onu anlamadım ben telefonumdaki kontör gitmedi bu yeni sim beleş mi yani

Kaç gb internetim kaldı diyorsan aga telefonundan veya bilgisayarından Kullan yaz 9495'e gönder bende böyleydi