22 Ocak 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

oklavayı indirirm kafana :):):)

hala anlıkları görmedim diyebilirmisin ?:))[/quote]
dizi şeklinde görmedikten sonra kanal olarak pek anlamıyorum zaten :D sonucta atv kanalı hangi dizi proglamları reytingte önde bu ilgilendiriyor beni fox iyi gitmiş ama çocuklar duymasın ne alemde onu yarın anlayabilirim :Z

bizim alıntılarda sorun var @Çiğdem- ?

benim lafım senin lafın gibi duruyor orda oysa o lafı ben yapmıştım :))

KMOİ iyi gitmiş bugün izlemedim :(
Güldür güldür tekrarı 3.69 😱

salı günü kaç tane dizi 5 üstü alıyo 7 yi geçen 2 dizi var üstelik beni affet p1 de değil :kiki:
çarşamba günü my zar zor 8 alıyo uyduruk filmler bile 8 i geçiyo boş işte kabul etsenizde etmesenizde boş :kiki:
bak perşembeye vadi ambargoyu uyguluyo 15 liği yapıştırıyo :kiki: özetini bile geçen yok :D

salı günü kaç tane dizi 5 üstü alıyo 7 yi geçen 2 dizi var üstelik beni affet p1 de değil :kiki:
çarşamba günü my zar zor 8 alıyo uyduruk filmler bile 8 i geçiyo boş işte kabul etsenizde etmesenizde boş :kiki:
bak perşembeye vadi ambargoyu uyguluyo 15 liği yapıştırıyo :kiki: özetini bile geçen yok :D
aynı mesajı 2 kere yazmandaki amaç ne?
ayrıca salı günü günlük dzi zirvede bu durumda güçlü bir iş olabilir mi?

4 gün daha internet böyle olacakmış 15 gb yi geçmişim hız ondan düşmüş :( ulan sabahtan beri kaç kez aradım adamlar bi haltı izah edemedi bütün kontörlerim de bunlara gitti ne diyim bilmiyorum ki

ben salı günü çok güçlü bi iş var demiyorum zaten kaçak ın ambargoyu uygulaması için zaman lazım daha
ayrıca internetim bozuk diyorum adam bana 2.kere yazmakta amaç diyo ne amacı olacak kendiliğinden gelmiş işte