22 Ocak 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Merhamet iyi gidiyor. :)

anlık reyting takip etmek hiç hoşuma gitmiyor yarın hazır listeye bakarım :kiki::kiki:

eskiden bizde öyleydik sonra bu anlıklar çıkınca hazıra alıştık? reytingin hiç bir esprisi kalmadı, yarın kim kimi geçecek diye forumcanlar kendi aralarında iddiaya girerdi, şimdi cartadanak sonuçlar her 15 dakikada bir kafamıza iniyor:) insan doya doya tahmin bile yürütemiyor teknolojinin fazlası sağlığa zararlı :)

Oha eski hikaye anlıkta 🙂. Diziyi başından beri izliyorum ilk defa anlıkta 🙂

ikoncan ile Tapatalk'tan gönderildi.

eskiden bizde öyleydik sonra bu anlıklar çıkınca hazıra alıştık? reytingin hiç bir esprisi kalmadı, yarın kim kimi geçecek diye forumcanlar kendi aralarında iddiaya girerdi, şimdi cartadanak sonuçlar her 15 dakikada bir kafamıza iniyor:) insan doya doya tahmin bile yürütemiyor teknolojinin fazlası sağlığa zararlı :)
ben anlıkları takip etmiyorum bunun tadı yarın sonuclar açıklanınca oluyor beklemek ve bkmak eğer bugünden takip edersem evet hevesim kalmıyor 😉😉😉

ben anlıkları takip etmiyorum bunun tadı yarın sonuclar açıklanınca oluyor beklemek ve bkmak eğer bugünden takip edersem evet hevesim kalmıyor 😉😉😉

şimdi sayfaya girdinde gözün anlığa ilişmedimi?

bakmıyorum desende bakıyorsun bir şekilde :)

ilk önce miladı dolmak kelimesinin anlamını öğrenin arkadaşlar :D
2.si kaçak daha yeni başladı bi sakin olun 8 reyting alıyor kanal d nin çoğu dizisine fark atıyor yani :D kaçak başlamadan önce 2 reyting bile alamaz diyenler kendilerini çok iyi bilirler benim bişey söylememe gerek yok
8 reytingle milad falan belirlenmiyo kendini kandırmasın kimse :D
salı günü kaç tane dizi var 5 i geçen 6 yı geçen veya 7 yi geçen bunu bi düşündünüz mü iki dizi 7 yi geçiyo
çarşambaya bakıyosun my zar zor 8 alıyo geçen hafta uyduruk bi film 8 reyting aldı p1 de ben boş bir günüm diye bağırıyor bu gün bu haftada dandik bi film vardır muhtemelen o bile 6 falan almış anlıklarda :D
salı reyting sonuçlarına yazamadım daha dooğrusu internete giremiyorum avea sağolsun kaçak farkla zirvede beni affet ab grubunda 1.olmuş diye heycan yapmayın günün galibi kaçak :)
beni affet p1 de yayınlanmıyo daha nasıl salı günü boşluk olduğunu anladınız mantığa bak :kiki: 6 da başlayan günlük dizi :kiki: daha 2-3 hafta öncesine kadar arka sokakların tekrarı 5 yeni bölümü p1 de 6 zor alıyodu :kiki: aynı hesap mantıklı düşünmek gerek tabi bu çözümlemeleri yapmak için :D

bir de kimse kızıl elma my yi geçecek falan demedi sakin :) dua edinde trt de oynuyo büyük kanallardan birinde olsaydı o da olurdu zaten :kiki:

merhamet kaliteli dizi hıyanet sarmalı kalitesiz he la bırakın ön yargılı konuşmayı be :D antin kuntin diziler ne zamandan beri kaliteli olmuş merhamete kaç kere baktım sıkıcı sıradan bi dizi neymiş efendim kaliteliymiş :kiki: ama hıyanet sarmalı stv de o kalitesizdir :kiki:

A\B`nin sürpriz dizilerinden Merhamet zirvede :Z total 4+ A\B 6 bekliyorum :Z

my yine geçilmedi çarşamba boş boş bomboş salı beni affet zirveyi aldı o gün çok güçlü,zorlu :F yav he he :F