2024 Kasım Ayının En Favori Üyesi - Royal Highness

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende finallerde öyle yaptım ama ikili elemede bu normal fakat 3lü olunca ve sadece 1 oy hakkım varsa aram ikisi ile iyiyse diğer isim alınmasın diye kendime oy verirdim kesin :A :A
------

@Yakamoz-Asi bir gün daha garanti etti etiketini :A @Bully
@Yakamoz-Asi şanslı maşallah :A

Adminin aktiflik iyice düştü. O kısım bizi ilgilendirmiyor da kazanana etiketin zamanında takılamaması ilgilendiriyor :A

@Royal Highness 'a da fazladan süre vermen gerekecek, 1 gün zararı oldu :A

Adminin aktiflik iyice düştü. O kısım bizi ilgilendirmiyor da kazanana etiketin zamanında takılamaması ilgilendiriyor :A

Yok yok, öbür ay kazanan belli olduğu an admin de müsait olunca hemen transfer etsin :)

1 gün zarardan bir şey olmaz, önemli olan güzel sohbet, eğlenceli ortam :Z

@Yakamoz-Asi duydun mu sana şanslı dedi 😱 2 ay etiket takan Bully diyor bunu :A ve hemen anında etiketi alan Bully :A
@bazinga ‘ya bak, hemen yapıştırmış etiketi :A hiç bu kadar jet hızıyla olmamıştı :A genelde bir kaç kere etiket sonrası ayarlardı :A @Bully

Bu ay 31 çektiği için sorun olmaz. Zaten hemen ilk günden açmayacağım için ortalama takmış olur tabi eğer bazinga bir hafta girmezse çarşı pazar karışır :A

@Yakamoz-Asi duydun mu sana şanslı dedi 😱 2 ay etiket takan Bully diyor bunu :A ve hemen anında etiketi alan Bully :A

Bu ay 31 çektiği için sorun olmaz. Zaten hemen ilk günden açmayacağım için ortalama takmış olur tabi eğer bazinga bir hafta girmezse çarşı pazar karışır :A
Yakamoz da şanslı sonuçta bazinga geciktiği için :A Benim daha şanslı olmam bu durumu değiştirmiyor :A Bakış açısına göre değişir :A

Çarşı pazar karışsın :Z

Yakamoz da şanslı sonuçta bazinga geciktiği için :A Benim daha şanslı olmam bu durumu değiştirmiyor :A Bakış açısına göre değişir :A

Etiket verme yetkim olmadığı için bu gidişle bırakırız bu etkinliği :A bir yük hafifler bende @bazinga

• Güldürdün
Reactions: Bully
Anlık @Bully :A :A

Staff Trt1 GIF by WASS Medya

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
#dosiyeetiketvermealmayetkisiistiyoruz

@Dosi @Bully @Royal Highness

Eskiden sanki forumda etiket gibi şeyler vardı konu felan etiketliyorduk sonra onu en çok etiketlenen paylaşılıyordu falan filan dimi yanlış hatırlamıyorum yoksa başka forumda mıydı o 😵
@bazinga net bir şekilde olmaz dedi. Kendisinde olsun istiyor sadece :A
Böyle bekleriz bizde ama tabi bir yere kadar elbet.

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü

@Dosi @Bully @Royal Highness

Eskiden sanki forumda etiket gibi şeyler vardı konu felan etiketliyorduk sonra onu en çok etiketlenen paylaşılıyordu falan filan dimi yanlış hatırlamıyorum yoksa başka forumda mıydı o 😵

Ben de destekte bulunayım @bazinga da görsün :A @Dosi

Aynen forumda bir dönem etiket olayı vardı, etiketlerimizi tt yapabilmek için yarışırdık :D Şimdi konular tt oluyor.

Ben de destekte bulunayım @bazinga da görsün :A @Dosi

Aynen forumda bir dönem etiket olayı vardı, etiketlerimizi tt yapabilmek için yarışırdık :D Şimdi konular tt oluyor.
Prime donemlerdi. :)

Yetkiyi vermese de farketmez ya. Geç verilir geç alınır etiket ne olcak sanki maksat eğlenceli rekabet :D

• Aynen
Reactions: Bully

Tamam tamam, inandık. Ben ṣanslıyım. :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
Yalnız o aynı olayın devam sohbetiydi :A

Etiket hâla sende, derin forum sana hak vermiş anlaşılan :F :F

Ekli dosyayı görüntüle 131299

NOT: Şakaydı. Şaka yaptığımı yazayım da gümbürtüye gitmeyelim :D
Bu mesajımın geçerlilik süresi dolmuş bulunmaktadır:A Etiket devir teslimi gerçekleşmiş :Z
Geçmiş olsun @Yakamoz-Asi :F

Başta adminimiz @bazinga olmak üzere, anket konularını oluşturan @Dosi'ye ve etiketime kavuşmamı sağlayan "Derin Foruma" 🤣 teşekkürlerimi
sunuyorum :Z

• Güldürdün
Reactions: Royal_Highness