2024 Kasım Ayının En Favori Üyesi - Royal Highness

@Dosi'nin de belirttiği gibi geçen ay kendime oy vermiş olsaydım 2 kazanan olacaktı :Z İşte böyle de fedakar bir üyeyim :X

Ama o zaman bu ay tek baṣına kazanan olamayacaktın. :A
Geçen Ay kazansaydı bu ay ne güzel yeni bir isim daha kazanmış olacaktı. Başkasının sevinci elinden alındı. Bi de öyle bakalım olaya :A
------

Bu arada konuda @Dosi'nin mesaj sayısını geçmeme sadece 1-2 mesaj kaldı. Hadi bir el atalım da geçeyim, sonra hiç yazmıyorsun diye fırça atıyor :F :F
Geçti artık geçti o işler. Önemli olan adayken katkı vermek. Kazandıktan sonra bir önemi yok bu işin :A

Tam olarak hayal ettiğimiz ortam budur :A :A
Geçti artık geçti o işler. Önemli olan adayken katkı vermek. Kazandıktan sonra bir önemi yok bu işin :A
Bu ayki anket konusu çok olaysızdı, çekişme olsaydı kaos olurdu ama dediğin gibi geçti artık, yapacak bir şey yok :A :A

@Royal Highness @Yakamoz-Asi @Bully @RüzgarGülü @Alemdar harici @xemrexxx ’de sonraki oylamada olmamayı garanti etti :A Emre’nin sebebi ceza tabiki :A
@12.Adam ‘da başka sebepten olmayacakmış. Bakalım meydan kime kalacak :A
@Angelica @Hobbit ve @tekin ’e kapılar açılacak mı acaba yoksa sürpriz bir isim mi alacak :A
En çok mesaj yazanlar ve ceza almayanlar tabiki şansı olan isimler
ben forumda başarıya doymuş insanım :X yani yenilerin önünü açmak lazım o ne öyle @Angelica gibi her ay gel finale kal yani azıcık yeni üyelere şans verse ölür mü o bunak:A:A

@Royal Highness @Yakamoz-Asi @Bully @RüzgarGülü @Alemdar harici @xemrexxx ’de sonraki oylamada olmamayı garanti etti :A Emre’nin sebebi ceza tabiki :A
@Angelica @Hobbit ve @tekin ’e kapılar açılacak mı acaba yoksa sürpriz bir isim mi alacak :A
Ben unumu eledim eleğimi sırtıma astım :A
Artık 5 ay kafam rahat :A

ben forumda başarıya doymuş insanım :X yani yenilerin önünü açmak lazım o ne öyle @Angelica gibi her ay gel finale kal yani azıcık yeni üyelere şans verse ölür mü o bunak:A:A
Benim Yıllık Favori Üyelikte çekildiğim gibi mi? :A
Sanki sen keyfi yapıyorsun. @Angelica kadar varlık gösteremiyorsan ne yapalım :A

Benim Yıllık Favori Üyelikte çekildiğim gibi mi? :A
Sanki sen keyfi yapıyorsun. @Angelica kadar varlık gösteremiyorsan ne yapalım :A
heyatım ben gerçekçi konuşurum ondan oy vermezler :X ama aday sayısı bu kadar azken şansım varmış bence :F:F

Çok enerjiksin maşallah bugün :A Enleri açıklamadın ama sorgu odası, bu konu ve ceza durumları sana aktiflik sebebi oldu :A Kendini kaptırıp çok mesaj yazma aman dikkat :A