Görüldüğü gibi son karar adminin. Benim gücüm bir yere kadar oluyor
@Dosi'nin de belirttiği gibi geçen ay kendime oy vermiş olsaydım 2 kazanan olacaktıDerin forum seni destekliyor mu bilemem ama geçen ay kılpayı kaçırdın yani hatırlatayım. Derin forum ile aranı iyi tut.![]()
Derin forum felan boş söylenti onlarBu mesajımın geçerlilik süresi dolmuş bulunmaktadırEtiket devir teslimi gerçekleşmiş
Geçmiş olsun @Yakamoz-Asi
Başta adminimiz @bazinga olmak üzere, anket konularını oluşturan @Dosi'ye ve etiketime kavuşmamı sağlayan "Derin Foruma" 🤣 teşekkürlerimi
sunuyorum![]()
@Dosi'nin de belirttiği gibi geçen ay kendime oy vermiş olsaydım 2 kazanan olacaktıİşte böyle de fedakar bir üyeyim
![]()
Çok haklısınAma o zaman bu ay tek baṣına kazanan olamayacaktın.![]()
Çok haklısın![]()
![]()
![]()
Gerçek zannedecek şimdi derin felanİṣte derin forum böyle oyunlar yapabilir.![]()
Beynim yandıDerin forum felan boş söylenti onlar
Böyle durumlarda bilgi güçtür, cehalet ise mutluluk. Kimin mutlu kimin güçlü olduğunu bilemezsin ama rahatlıklarindan anlayabilirsin![]()
Derin forum felan boş yok öyle birşey varsa bile yokBeynim yandıNe demek istedin?
![]()
"Varsa bile yok"Derin forum felan boş yok öyle birşey varsa bile yok![]()
Zaten akşam üstü 4 gibi uyandım size gece Amerika'da daha gun yeni başladi"Varsa bile yok"![]()
Gece gece filozoflaştın![]()
Amerika saatine göre yaşıyorum diyorsun yaniZaten akşam üstü 4 gibi uyandım size gece Amerika'da daha gun yeni başladi![]()
Sen eskiden yöneticilik yapmışsın, biliyorsun bir şeyler belliVarsa bile yok demek derin forum gibi şeyler yok diyorum işte daha ne diyeyim. Varsayalım ki var. Etkisi yok![]()
Günde 1 bardak ayran içerim. Ayran içince her yer Amerika oluyorAmerika saatine göre yaşıyorum diyorsun yani
Sen eskiden yöneticilik yapmışsın, biliyorsun bir şeyler belliBen de etkisi olmadığını düşünüyorum tabi ki
@Yakamoz-Asi ile şakasına takılıyoruz![]()
CS mi oynuyirsun 1-2 diyorsunBu arada konuda @Dosi'nin mesaj sayısını geçmeme sadece 1-2 mesaj kaldı. Hadi bir el atalım da geçeyim, sonra hiç yazmıyorsun diye fırça atıyor![]()
![]()
Estağfurullah ne demekTebrik ediyorum @Royal Highness (daha önce ettim mi hatırlamıyorum rötarlı da olsa, kusuruma bakma)
Hayır hiç oynamadım, kaç mesaj kaldığını tam hatırlayamadığım için 1-2 dedimCS mi oynuyirsun 1-2 diyorsun![]()