Royal Highness
Ayın En Favori Üyesi
- Reaksiyon puanı
- 1,977
- Puanı
- 175
Görüldüğü gibi son karar adminin. Benim gücüm bir yere kadar oluyor
@Dosi'nin de belirttiği gibi geçen ay kendime oy vermiş olsaydım 2 kazanan olacaktı İşte böyle de fedakar bir üyeyimDerin forum seni destekliyor mu bilemem ama geçen ay kılpayı kaçırdın yani hatırlatayım. Derin forum ile aranı iyi tut.
Tebrikler @Royal Highness geçen ay kendine oy verseydin 2 kazanan olacaktı.
Beklenen bir zaferdi.
Derin forum felan boş söylenti onlarBu mesajımın geçerlilik süresi dolmuş bulunmaktadır Etiket devir teslimi gerçekleşmiş
Geçmiş olsun @Yakamoz-Asi
Başta adminimiz @bazinga olmak üzere, anket konularını oluşturan @Dosi'ye ve etiketime kavuşmamı sağlayan "Derin Foruma" 🤣 teşekkürlerimi
sunuyorum
@Dosi'nin de belirttiği gibi geçen ay kendime oy vermiş olsaydım 2 kazanan olacaktı İşte böyle de fedakar bir üyeyim
Çok haklısınAma o zaman bu ay tek baṣına kazanan olamayacaktın.
Çok haklısın
Gerçek zannedecek şimdi derin felanİṣte derin forum böyle oyunlar yapabilir.
Beynim yandı Ne demek istedin?Derin forum felan boş söylenti onlar
Böyle durumlarda bilgi güçtür, cehalet ise mutluluk. Kimin mutlu kimin güçlü olduğunu bilemezsin ama rahatlıklarindan anlayabilirsin
Derin forum felan boş yok öyle birşey varsa bile yokBeynim yandı Ne demek istedin?
"Varsa bile yok"Derin forum felan boş yok öyle birşey varsa bile yok
Zaten akşam üstü 4 gibi uyandım size gece Amerika'da daha gun yeni başladi"Varsa bile yok"
Gece gece filozoflaştın
Amerika saatine göre yaşıyorum diyorsun yaniZaten akşam üstü 4 gibi uyandım size gece Amerika'da daha gun yeni başladi
Sen eskiden yöneticilik yapmışsın, biliyorsun bir şeyler belli Ben de etkisi olmadığını düşünüyorum tabi kiVarsa bile yok demek derin forum gibi şeyler yok diyorum işte daha ne diyeyim. Varsayalım ki var. Etkisi yok
Günde 1 bardak ayran içerim. Ayran içince her yer Amerika oluyorAmerika saatine göre yaşıyorum diyorsun yani
Sen eskiden yöneticilik yapmışsın, biliyorsun bir şeyler belli Ben de etkisi olmadığını düşünüyorum tabi ki
@Yakamoz-Asi ile şakasına takılıyoruz
CS mi oynuyirsun 1-2 diyorsunBu arada konuda @Dosi'nin mesaj sayısını geçmeme sadece 1-2 mesaj kaldı. Hadi bir el atalım da geçeyim, sonra hiç yazmıyorsun diye fırça atıyor
Estağfurullah ne demek Geç olsun güç olmasın, çok teşekkür ederim @AlemdarTebrik ediyorum @Royal Highness (daha önce ettim mi hatırlamıyorum rötarlı da olsa, kusuruma bakma )
Hayır hiç oynamadım, kaç mesaj kaldığını tam hatırlayamadığım için 1-2 dedimCS mi oynuyirsun 1-2 diyorsun