2024 Kasım Ayının En Favori Üyesi - Royal Highness

Tebrikler 🙏🏻👏🏻💐
Teşekkür ederim @offensive :)
Teşekkürler :)
Tebrikler @Royal Highness kardeşim :):)

Finale kalan @Hobbit ve @Angelica kardeşlerimi de kutluyorum. 🙂

darısı @tekin kardeşimin başına
Çok teşekkür ederim @HollyDemon ☾☆ :bhr:
Öncelikle finale kalan diğer ikiliyi @Angelica ve @Hobbit i kutluyorum :love1:
Tebrikler canım @Royal Highness :oley:

Ve emeğine sağlık @Dosi cim 😉
Teşekkür ederim @Zeyno'cum :bhr:
@Royal Highness Tebrik ederim :Z Aylardır sabırla bekledin bugünü. Finalde rakiplerine oy verdin. Bugünün geleceğini hepimiz biliyorduk zaten, hak ettin ve kazandın :A

@Angelica @Hobbit sizleri de tebrik ederim final başarınızdan ötürü :D

Emeklerine sağlık :Z @Dosi
Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim @Bully :) Mahçup ettin beni :bhr:
tebrikler @Royal Highness hakettin :X

ama o totosu yere yakın @Hobbit e ve melek yüzlü şeytan @Angelica ya dikkat et, ümüğünü sıkıverirler uyurken bu kıskançlar :A:A
Çok teşekkür ederim forumumuzun neşe kaynağı @xemrexxx :X
Tebrik ederim @Royal Highness 😍😍
------

Senin kadar yere yakın değilim. 😅
Çok teşekkür ederim @Hobbit :bhr:
Dostum, ilk başlattıklarında arka arkaya 2 kere aldığım için insanlar homurdanmaya başlamışdı.. Sonra kurallar değişti.

Aslında iyi oldu.. Yeni ve farklı isimlerin alması güzel oluyor... Herzaman yenileri destekliyorum.

@Royal Highness Tebrikler canım.
Sofrada yerin hazır .

@Yakamoz-Asi gömüsünü çıkarmış, @RüzgarGülü ile hazırlıklara başladık, kafamıza hunilerimizi takıp, viski bardaklarımızla geliyoruz 🤣🤣🤣

Diğer yarışan @Angelica ve diğer adayıda tebrik ederim.
Çok teşekkür ederim @The_Erinch :) Dediğin gibi en kısa zamanda sen, ben ve @RüzgarGülü İsviçre'ye gidelim. Zaten beni etiketi almak için İsviçre'ye davet etmiş :A Gitmişken sofra da kurar artık bize :Z:Z
Tebrikler @Royal Highness :Z geçen ay kendine oy verseydin 2 kazanan olacaktı.
Beklenen bir zaferdi.
Çok teşekkür ederim @Dosi :) Bu tarz oylamalarda rakiplere oy vermek bence çok güzel 🥳 Bu oylamada mesela benim oyum rakibim @Hobbit'e gitti, @Hobbit de bana vermiş oyunu :Z Böyle güzel bir oylama ortamı oluşması çok hoş :)
@Royal Highness tebrik ediyorum çok sevindim adına :D

bana oy veren herkese çok tşk ediyorum @Hobbit rakibim tebrik ederim güzel yarıştık :D
@Dosi kız 5 ay ne o nerden çıktı :A
------

Ekli dosyayı görüntüle 131289
------

Hepinize çok ama çok teşekkür ederim sevipte oy vermeniz benim için en değerli şeydi sizi çok seviyorum :D
------

Çok teşekür ederim :D
Çok teşekkür ederim @Angelica :bhr:
Tebrikler @Royal Highness etiketi almak için mecbur İsviçre'ye geleceksin, gelirken @The_Erinch ve @RüzgarGülü 'nü de al gel. :A

Finalistleri de tebrik ederim @Hobbit @Angelica :D
Çok teşekkür ederim @Yakamoz-Asi :) Madem etiket için çağırdın, bir taşla iki kuş vurmak için yanıma @The_Erinch ve @RüzgarGülü'nü de alıyorum ve ilk uçakla sana geliyoruz :A:A Şu gömüdeki nevaleleri hazırlamaya başla sen :F:F

Teşekkür ederim @offensive :)

Teşekkürler :)

Çok teşekkür ederim @HollyDemon ☾☆ :bhr:

Teşekkür ederim @Zeyno'cum :bhr:

Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim @Bully :) Mahçup ettin beni :bhr:

Çok teşekkür ederim forumumuzun neşe kaynağı @xemrexxx :X

Çok teşekkür ederim @Hobbit :bhr:

Çok teşekkür ederim @The_Erinch :) Dediğin gibi en kısa zamanda sen, ben ve @RüzgarGülü İsviçre'ye gidelim. Zaten beni etiketi almak için İsviçre'ye davet etmiş :A Gitmişken sofra da kurar artık bize :Z:Z

Çok teşekkür ederim @Dosi :) Bu tarz oylamalarda rakiplere oy vermek bence çok güzel 🥳 Bu oylamada mesela benim oyum rakibim @Hobbit'e gitti, @Hobbit de bana vermiş oyunu :Z Böyle güzel bir oylama ortamı oluşması çok hoş :)

Çok teşekkür ederim @Angelica :bhr:

Çok teşekkür ederim @Yakamoz-Asi :) Madem etiket için çağırdın, bir taşla iki kuş vurmak için yanıma @The_Erinch ve @RüzgarGülü'nü de alıyorum ve ilk uçakla sana geliyoruz :A:A Şu gömüdeki nevaleleri hazırlamaya başla sen :F:F
Bende finallerde öyle yaptım ama ikili elemede bu normal fakat 3lü olunca ve sadece 1 oy hakkım varsa aram ikisi ile iyiyse diğer isim alınmasın diye kendime oy verirdim kesin :A :A
------

@Yakamoz-Asi bir gün daha garanti etti etiketini :A @Bully

Son düzenleme:
Bende finallerde öyle yaptım ama ikili elemede bu normal fakat 3lü olunca ve sadece 1 oy hakkım varsa aram ikisi ile iyiyse diğer isim alınmasın diye kendime oy verirdim kesin :A :A
Ön elemelerde 3 oydan birini genellikle kendime veriyorum :F:F Ama finale kaldığım oylamalarda %90 rakiplerimden birine oy verdim hep :) Hatırladığım sadece 1 kere @RüzgarGülü kendisine oy verdiğinde gıcıklık olsun diye ben de kendime oy vermiştim :A :A

Bu seferki final oylamasında @Hobbit'e oy verdim ve sevgili @Angelica'ya sebebini söyledim. O yüzden bana alınmamıştır diye düşünüyorum :)

Yanılıyor muyum @Angelica? :bhr: :bhr:

Ön elemelerde 3 oydan birini genellikle kendime veriyorum :F:F Ama finale kaldığım oylamalarda %90 rakiplerimden birine oy verdim hep :) Hatırladığım sadece 1 kere @RüzgarGülü kendisine oy verdiğinde gıcıklık olsun diye ben de kendime oy vermiştim :A :A

Bu seferki final oylamasında @Hobbit'e oy verdim ve sevgili @Angelica'ya sebebini söyledim. O yüzden bana alınmamıştır diye düşünüyorum :)

Yanılıyor muyum @Angelica? :bhr: :bhr:
İyide orada rakibin sadece @RüzgarGülü değildi. @Yakamoz-Asi ‘de vardı:A
İkili eleme çok başka bir durum. Veya 3 adaydan 2 oy hakkıda ayrı.

Ayrıca kim evet alınmadım der :A farketmez sen öyle yaparsın ben ise öyle yapamam.
Ben @Angelica ve @Zeyno oylamada olsak onu mu seçeyim bunu mu seçeyim deyip diğer ismi üzeceğime kendime oy veririm :A

İyide orada rakibin sadece @RüzgarGülü değildi. @Yakamoz-Asi ‘de vardı:A
İkili eleme çok başka bir durum. Veya 3 adaydan 2 oy hakkıda ayrı.

Ayrıca kim evet alınmadım der :A farketmez sen öyle yaparsın ben ise öyle yapamam.
Ben @Angelica ve @Zeyno oylamada olsak onu mu seçeyim bunu mu seçeyim deyip diğer ismi üzeceğime kendime oy veririm :A
Haa sen hatırlatınca daha iyi hatırladım, ikisi de kendisine oy vermişti :A :A E ben niye kendime oy vermeyeyim ki demiştim hahaha :D

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Önceki aylarda final oylamalarında @Angelica'ya oy vermişliğim var ama @Hobbit'e hiç oy vermemiştim ve Kasım ayında nostaljik etkinliklerden olan soru sorma etkinliği onun üzerinden tekrar başlatılmıştı :)
Ve forumda oldukça aktifti :)

Önceki aylarda final oylamalarında @Angelica'ya oy vermişliğim var ama @Hobbit'e hiç oy vermemiştim ve Kasım ayında nostaljik etkinliklerden olan soru sorma etkinliği onun üzerinden tekrar başlatılmıştı :)
Ve forumda oldukça aktifti :)
Niye buna yada şuna oy verdin mevzusu değil olay. Finalde bence kendine oy vermeli insan. Zamanında Yakamoz’da tıpkı sen gibi rakibine oy verip etiketi alma hakkından olmuştu.
@Yakamoz-Asi'ye itiraf ettirememiştik ama kendisine oy verdi kesin :D:D

Başıma bir şey gelmeyecekse fikrimi belirtmek istiyorum :D Ben bu kuralı yanlış buluyorum :)
Bence kişilerin kendilerine oy vermeleri yasak olmalı :)
Yakamoz verdiği oyu yanlış söyleyecek birisi değil. Kime oy verdiğini yazmıştı
Finale kalmam sürpriz oldu benim için. İlk turda da kendime oy kullanmadım, bu tur da öyle yaptım.

İki arkadaṣım da bu ay foruma renk kattı konularla, tebrikler ikisinede. Oyum @RüzgarGülü 'ne gitti bu ay.

Niye buna yada şuna oy verdin mevzusu değil olay. Finalde bence kendine oy vermeli insan. Zamanında Yakamoz’da tıpkı sen gibi rakibine oy verip etiketi alma hakkından olmuştu.

Eğlence olsun diye @Yakamoz-Asi'ye itiraf ettirmeye çalıştığımız bir konu vardı, sanırım ben karıştırdım konuları :)

Kendisine bir özür borçlandım.
Özür dilerim @Yakamoz-Asi reis :) Ben asla yalan söyledi vs. demedim, lütfen yanlış anlama :)

Sen de olmasan iki sokak arasında kim vurduya gideceğiz. Teṣekkür ederim. :D

Tesüf ederim sanada @Royal Highness etiketi iyice saklıyayım alplerde de sen bulama :bağır:

Sen de olmasan iki sokak arasında kim vurduya gideceğiz. Teṣekkür ederim. :D

Tesüf ederim sanada @Royal Highness etiketi iyice saklıyayım alplerde de sen bulama :bağır:
Sen de hatırlarsın, eğlence olsun diye "hadi itiraf et" falan demiştik :X O olayı hatırlamışım 🥴
Lütfen kırılma :bhr:

Hem daha sofra kurup etiket devir teslim töreni yapacağız :Z

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Sen de hatırlarsın, eğlence olsun diye "hadi itiraf et" falan demiştik :X O olayı hatırlamışım 🥴
Lütfen kırılma :bhr:

Hem daha sofra kurup etiket devir teslim töreni yapacağız :Z

Bu gece derin forum ile sofrayı kurup, kararımızı vereceğiz. Ona göre etiketi veririz. :A

1733611657065.jpeg

Aradığım ortam
Happy Fun GIF by TRT

Bu gece derin forum ile sofrayı kurup, kararımızı vereceğiz. Ona göre etiketi veririz. :A

Ekli dosyayı görüntüle 131295
Off gece gece hiç güleceğim yoktu :F:F
Sen çok yaşa @Yakamoz-Asi reis :) Bu arada etiketin bende olmayıp hâla sende olması da bu mesajınla aşırı uyumlu oldu :A:A (Admin foruma girmediği için etiket değişimi olmadığının farkındayım) Süper bir uyum olmuş, mesajına baktıkça gülüyorum :A :A
Aradığım ortam
Happy Fun GIF by TRT
Sana da malzeme çıkıyor, hadi iyisin konun coşacak :A