Tebrikler @Royal Highness etiketi almak için mecbur İsviçre'ye geleceksin, gelirken @The_Erinch ve @RüzgarGülü 'nü de al gel.
Finalistleri de tebrik ederim @Hobbit @Angelica
Teşekkür ederim @offensiveTebrikler 🙏🏻👏🏻💐
TeşekkürlerTebrikler
Çok teşekkür ederim @HollyDemon ☾☆Tebrikler @Royal Highness kardeşim
Finale kalan @Hobbit ve @Angelica kardeşlerimi de kutluyorum. 🙂
darısı @tekin kardeşimin başına
Teşekkür ederim @Zeyno'cumÖncelikle finale kalan diğer ikiliyi @Angelica ve @Hobbit i kutluyorum
Tebrikler canım @Royal Highness
Ve emeğine sağlık @Dosi cim 😉
Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim @Bully Mahçup ettin beni@Royal Highness Tebrik ederim Aylardır sabırla bekledin bugünü. Finalde rakiplerine oy verdin. Bugünün geleceğini hepimiz biliyorduk zaten, hak ettin ve kazandın
@Angelica @Hobbit sizleri de tebrik ederim final başarınızdan ötürü
Emeklerine sağlık @Dosi
Çok teşekkür ederim forumumuzun neşe kaynağı @xemrexxxtebrikler @Royal Highness hakettin
ama o totosu yere yakın @Hobbit e ve melek yüzlü şeytan @Angelica ya dikkat et, ümüğünü sıkıverirler uyurken bu kıskançlar
Çok teşekkür ederim @Hobbit
Çok teşekkür ederim @The_Erinch Dediğin gibi en kısa zamanda sen, ben ve @RüzgarGülü İsviçre'ye gidelim. Zaten beni etiketi almak için İsviçre'ye davet etmiş Gitmişken sofra da kurar artık bizeDostum, ilk başlattıklarında arka arkaya 2 kere aldığım için insanlar homurdanmaya başlamışdı.. Sonra kurallar değişti.
Aslında iyi oldu.. Yeni ve farklı isimlerin alması güzel oluyor... Herzaman yenileri destekliyorum.
@Royal Highness Tebrikler canım.
Sofrada yerin hazır .
@Yakamoz-Asi gömüsünü çıkarmış, @RüzgarGülü ile hazırlıklara başladık, kafamıza hunilerimizi takıp, viski bardaklarımızla geliyoruz 🤣🤣🤣
Diğer yarışan @Angelica ve diğer adayıda tebrik ederim.
Çok teşekkür ederim @Dosi Bu tarz oylamalarda rakiplere oy vermek bence çok güzel 🥳 Bu oylamada mesela benim oyum rakibim @Hobbit'e gitti, @Hobbit de bana vermiş oyunu Böyle güzel bir oylama ortamı oluşması çok hoşTebrikler @Royal Highness geçen ay kendine oy verseydin 2 kazanan olacaktı.
Beklenen bir zaferdi.
Çok teşekkür ederim @Angelica@Royal Highness tebrik ediyorum çok sevindim adına
bana oy veren herkese çok tşk ediyorum @Hobbit rakibim tebrik ederim güzel yarıştık
@Dosi kız 5 ay ne o nerden çıktı
------
Ekli dosyayı görüntüle 131289
------
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim sevipte oy vermeniz benim için en değerli şeydi sizi çok seviyorum
------
Çok teşekür ederim
Çok teşekkür ederim @Yakamoz-Asi Madem etiket için çağırdın, bir taşla iki kuş vurmak için yanıma @The_Erinch ve @RüzgarGülü'nü de alıyorum ve ilk uçakla sana geliyoruz Şu gömüdeki nevaleleri hazırlamaya başla senTebrikler @Royal Highness etiketi almak için mecbur İsviçre'ye geleceksin, gelirken @The_Erinch ve @RüzgarGülü 'nü de al gel.
Finalistleri de tebrik ederim @Hobbit @Angelica
Bende finallerde öyle yaptım ama ikili elemede bu normal fakat 3lü olunca ve sadece 1 oy hakkım varsa aram ikisi ile iyiyse diğer isim alınmasın diye kendime oy verirdim kesinTeşekkür ederim @offensive
Teşekkürler
Çok teşekkür ederim @HollyDemon ☾☆
Teşekkür ederim @Zeyno'cum
Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim @Bully Mahçup ettin beni
Çok teşekkür ederim forumumuzun neşe kaynağı @xemrexxx
Çok teşekkür ederim @Hobbit
Çok teşekkür ederim @The_Erinch Dediğin gibi en kısa zamanda sen, ben ve @RüzgarGülü İsviçre'ye gidelim. Zaten beni etiketi almak için İsviçre'ye davet etmiş Gitmişken sofra da kurar artık bize
Çok teşekkür ederim @Dosi Bu tarz oylamalarda rakiplere oy vermek bence çok güzel 🥳 Bu oylamada mesela benim oyum rakibim @Hobbit'e gitti, @Hobbit de bana vermiş oyunu Böyle güzel bir oylama ortamı oluşması çok hoş
Çok teşekkür ederim @Angelica
Çok teşekkür ederim @Yakamoz-Asi Madem etiket için çağırdın, bir taşla iki kuş vurmak için yanıma @The_Erinch ve @RüzgarGülü'nü de alıyorum ve ilk uçakla sana geliyoruz Şu gömüdeki nevaleleri hazırlamaya başla sen
Ön elemelerde 3 oydan birini genellikle kendime veriyorum Ama finale kaldığım oylamalarda %90 rakiplerimden birine oy verdim hep Hatırladığım sadece 1 kere @RüzgarGülü kendisine oy verdiğinde gıcıklık olsun diye ben de kendime oy vermiştimBende finallerde öyle yaptım ama ikili elemede bu normal fakat 3lü olunca ve sadece 1 oy hakkım varsa aram ikisi ile iyiyse diğer isim alınmasın diye kendime oy verirdim kesin
İyide orada rakibin sadece @RüzgarGülü değildi. @Yakamoz-Asi ‘de vardıÖn elemelerde 3 oydan birini genellikle kendime veriyorum Ama finale kaldığım oylamalarda %90 rakiplerimden birine oy verdim hep Hatırladığım sadece 1 kere @RüzgarGülü kendisine oy verdiğinde gıcıklık olsun diye ben de kendime oy vermiştim
Bu seferki final oylamasında @Hobbit'e oy verdim ve sevgili @Angelica'ya sebebini söyledim. O yüzden bana alınmamıştır diye düşünüyorum
Yanılıyor muyum @Angelica?
Haa sen hatırlatınca daha iyi hatırladım, ikisi de kendisine oy vermişti E ben niye kendime oy vermeyeyim ki demiştim hahahaİyide orada rakibin sadece @RüzgarGülü değildi. @Yakamoz-Asi ‘de vardı
İkili eleme çok başka bir durum. Veya 3 adaydan 2 oy hakkıda ayrı.
Ayrıca kim evet alınmadım der farketmez sen öyle yaparsın ben ise öyle yapamam.
Ben @Angelica ve @Zeyno oylamada olsak onu mu seçeyim bunu mu seçeyim deyip diğer ismi üzeceğime kendime oy veririm
Yok @Yakamoz-Asi kendisine oy vermemişHaa sen hatırlatınca daha iyi hatırladım, ikisi de kendisine oy vermişti E ben diye kendime oy vermeyeyim ki demiştim hahaha
Aslında @RüzgarGülü'ne oy verecektim ama o kendisine verdiği için ben de kendime oy verdim
Başarılar @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi
Önceki aylarda final oylamalarında @Angelica'ya oy vermişliğim var ama @Hobbit'e hiç oy vermemiştim ve Kasım ayında nostaljik etkinliklerden olan soru sorma etkinliği onun üzerinden tekrar başlatılmıştıAyrıca kim evet alınmadım der farketmez sen öyle yaparsın ben ise öyle yapamam.
Ben @Angelica ve @Zeyno oylamada olsak onu mu seçeyim bunu mu seçeyim deyip diğer ismi üzeceğime kendime oy veririm
@Yakamoz-Asi'ye itiraf ettirememiştik ama kendisine oy verdi kesin
Başıma bir şey gelmeyecekse fikrimi belirtmek istiyorum Ben bu kuralı yanlış buluyorumDoğrusu kendinize oy vermek zaten
Niye buna yada şuna oy verdin mevzusu değil olay. Finalde bence kendine oy vermeli insan. Zamanında Yakamoz’da tıpkı sen gibi rakibine oy verip etiketi alma hakkından olmuştu.
Yakamoz verdiği oyu yanlış söyleyecek birisi değil. Kime oy verdiğini yazmıştı@Yakamoz-Asi'ye itiraf ettirememiştik ama kendisine oy verdi kesin
Başıma bir şey gelmeyecekse fikrimi belirtmek istiyorum Ben bu kuralı yanlış buluyorum
Bence kişilerin kendilerine oy vermeleri yasak olmalı
Finale kalmam sürpriz oldu benim için. İlk turda da kendime oy kullanmadım, bu tur da öyle yaptım.
İki arkadaṣım da bu ay foruma renk kattı konularla, tebrikler ikisinede. Oyum @RüzgarGülü 'ne gitti bu ay.
Eğlence olsun diye @Yakamoz-Asi'ye itiraf ettirmeye çalıştığımız bir konu vardı, sanırım ben karıştırdım konularıNiye buna yada şuna oy verdin mevzusu değil olay. Finalde bence kendine oy vermeli insan. Zamanında Yakamoz’da tıpkı sen gibi rakibine oy verip etiketi alma hakkından olmuştu.
Yakamoz verdiği oyu yanlış söyleyecek birisi değil. Kime oy verdiğini yazmıştı
Ortalığı karıştırdımEğlence olsun diye @Yakamoz-Asi'ye ititaf ettirmeye çalıştığımız bir konu vardı, sanırım ben karıştırdım konuları
Kendisine bir özür borçlandım. Özür dilerim @Yakamoz-Asi reis
Niye buna yada şuna oy verdin mevzusu değil olay. Finalde bence kendine oy vermeli insan. Zamanında Yakamoz’da tıpkı sen gibi rakibine oy verip etiketi alma hakkından olmuştu.
Yakamoz verdiği oyu yanlış söyleyecek birisi değil. Kime oy verdiğini yazmıştı
Sen de hatırlarsın, eğlence olsun diye "hadi itiraf et" falan demiştik O olayı hatırlamışım 🥴Sen de olmasan iki sokak arasında kim vurduya gideceğiz. Teṣekkür ederim.
Tesüf ederim sanada @Royal Highness etiketi iyice saklıyayım alplerde de sen bulama
Off gece gece hiç güleceğim yoktuBu gece derin forum ile sofrayı kurup, kararımızı vereceğiz. Ona göre etiketi veririz.
Ekli dosyayı görüntüle 131295
Sana da malzeme çıkıyor, hadi iyisin konun coşacakAradığım ortam