2024 Kasım Ayının En Favori Üyesi - Royal Highness

Tebrikler @Royal Highness uzun zamandır alacağını ön görüyordum bu zamana kısmetmiş demek ki :)
Çok teşekkür ediyorum değerli forum arkadaşım @RüzgarGülü :)

Mart 2023'te başladığım ve kısa bir molanın ardından Şubat 2024'ten beri kesintisiz devam ettiğim forum yolculuğumun 9.ayında, siz değerli üyelerin oylarıyla "Ayın Üyesi" seçilmek çok mutluluk verici :)

Konu açmalara da devam edersin umarım yeniden :D
Konu açma mevzusu biraz karışık :D Yönetimin takdirine kalmış bir durum :)

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
Off gece gece hiç güleceğim yoktu :F:F
Sen çok yaşa @Yakamoz-Asi reis :) Bu arada etiketin bende olmayıp hâla sende olması da bu mesajınla aşırı uyumlu oldu :A:A (Admin foruma girmediği için etiket değişimi olmadığının farkındayım) Süper bir uyum olmuş, mesajına baktıkça gülüyorum :A :A

Sana da malzeme çıkıyor, hadi iyisin konun coşacak :A
Konu sen gelmeden coşmuştu zaten. Ön elemede sus pus takıldığında da aynısı olmuştu :A

• Güldürdün
Reactions: Royal Highness
Konu sen gelmeden coşmuştu zaten. Ön elemede sus pus takıldığında da aynısı olmuştu :A
Vay vay vay demek öyle :A O yüzden mi @Yakamoz-Asi ile bana gaz verip duruyorsun :F

Sana zaten ön eleme konusundaki bir lafından dolayı kırgınım, hiç açma o mevzuyu şimdi :A

Vay vay vay demek öyle :A O yüzden mi @Yakamoz-Asi ile bana gaz verip duruyorsun :F

Sana zaten ön eleme konusundaki bir lafından dolayı kırgınım, hiç açma o mevzuyu şimdi :A
Yine @Yakamoz-Asi ’nın günahını aldın. Adam yokken mevzuyu açtın kendine oy verdi vs vs deyip. Nasıl sana gaz vermiş olsun :A
Ben ön elemede beklerim mesajları. Kazandıktan sonra çok önemi kalmıyor :A

Bu lafımdan dolayı mı?
Çok çok doğru demişim.
Şu adaylara bak, sadece bir mesajları var.
Nerde @Bully nerde @Yakamoz-Asi

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Yine @Yakamoz-Asi ’nın günahını aldın. Adam yokken mevzuyu açtın kendine oy verdi vs vs deyip. Nasıl sana gaz vermiş olsun :A
Ben ön elemede beklerim mesajları. Kazandıktan sonra çok önemi kalmıyor :A
Evet @Yakamoz-Asi'nin günahını almışım valla ve çok üzüldüm :(

Sohbet edecek olay yoktu ki, @Angelica ile ben ne yazacaktık? :A Neyse o konunun devri geçti :D

Bu lafımdan dolayı mı?
Çok çok doğru demişim.
Yok ya o mesajında ne var :) Şu cümleni diyorum :A Demek ki oylamayı @Angelica veya ben kazanınca etiket yanlış kişilere gitmiş olacak 🙄
Sizin zamanınızda doğru kişilere gitmiş etiket onu anladık :A

Sohbet edecek olay yoktu ki, @Angelica ile ben ne yazacaktık? :A Neyse o konunun devri geçti :D

Yok ya o mesajında ne var :) Şu cümleni diyorum :A Demek ki oylamayı @Angelica veya ben kazanınca etiket yanlış kişilere gitmiş olacak 🙄
@Angelica bahanesi olarak aşık olduğundan dolayı dedi :A

ön eleme, final ve kazanan konularında verdikleri katkı tartışılmaz ve bu kadar katkıdan sonrası kazanamamış olsalardı evet o düşüncede olurdum

IMG_3762.jpegIMG_3763.jpeg

@Angelica bahanesi olarak aşık olduğundan dolayı dedi :A

ön eleme, final ve kazanan konularında verdikleri katkı tartışılmaz ve bu kadar katkıdan sonrası kazanamamış olsalardı evet o düşüncede olurdum

Ekli dosyayı görüntüle 131296Ekli dosyayı görüntüle 131297
Ben ortaya boş boş yazınca veya goygoy yapmaya kalkınca biraz göze batıyorum :) Çünkü daha yeniyim ve haklı olarak insanlar benimle samimi olmadıkları için goygoy yapmam yanlış anlaşılıyor :) Dolayısıyla benden bahsedilmediği sürece konulara, sohbetlere çok dalmamaya çalışıyorum :) Zaman geçtikçe ve burada olmaya devam ettikçe bu durumun değişececeğini düşünüyorum :)

Çok teşekkür ediyorum değerli forum arkadaşım @RüzgarGülü :)

Mart 2023'te başladığım ve kısa bir molanın ardından Şubat 2024'ten beri kesintisiz devam ettiğim forum yolculuğumun 9.ayında, siz değerli üyelerin oylarıyla "Ayın Üyesi" seçilmek çok mutluluk verici :)

Konu açma mevzusu biraz karışık :D Yönetimin takdirine kalmış bir durum :)
Olsun konu açma iznin de geri gelir ya. Yorum yaparak konu hakkında biraz daha değişik bilgiler ekledin mi kopya konu olmaktan çıkar çok zor değil :D

• Harika
Ben ortaya boş boş yazınca veya goygoy yapmaya kalkınca biraz göze batıyorum :) Çünkü daha yeniyim ve haklı olarak insanlar benimle samimi olmadıkları için goygoy yapmam yanlış anlaşılıyor :) Dolayısıyla benden bahsedilmediği sürece konulara, sohbetlere çok dalmamaya çalışıyorum :) Zaman geçtikçe ve burada olmaya devam ettikçe bu durumun değişececeğini düşünüyorum :)
Bazen kendine eski bazen yeni diyorsun :A
Benim sohbetlerimin %80’i Bully ve Yakamoz ile. Buna rağmen bir sürü mesaj oluyor. Yani demek istediğim illa 10-20 isimle samimiyet kurmaya gerek yok. Bir kaç kişi bile mesaj sayının yüksek olmasına sebep oluyor.

Bazen kendine eski bazen yeni diyorsun :A
Benim sohbetlerimin %80’i Bully ve Yakamoz ile. Buna rağmen bir sürü mesaj oluyor. Yani demek istediğim illa 10-20 isimle samimiyet kurmaya gerek yok. Bir kaç kişi bile mesaj sayının yüksek olmasına sebep oluyor.
Arşiv bulma konusunda iyisin diye soruyorum, ne zaman eskiyim dedim? :A :A

Diğer dediklerine katılıyorum, dikkate alacağım :)

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Öyle davranmana gerek yok ki burası forum herhesle samimi yada düşman olmanı gereken durum yok fikrini belirtebilirsin kurallar gereği :D

Sohbet meselesi işin eğlence kısmı tabiki:)

• Beğendim
Arşiv bulma konusunda iyisin diye soruyorum, ne zaman eskiyim dedim? :A :A

Diğer dediklerine katılıyorum, dikkate alacağım :)
Üyelik tarihini baz alıp çoktandır buralardayım diye yazdığında bende haliyle üye olduktan 1 sene sonra dolanmaya başladığını yazmıştım ve sen bizim için daha yeni üyesin demiştim :A

• Beğendim
Öyle davranmana gerek yok ki burası forum herhesle samimi yada düşman olmanı gereken durum yok fikrini belirtebilirsin kurallar gereği :D

Sohbet meselesi işin eğlence kısmı tabiki:)
Katılıyorum :)
Üyelik tarihini baz alıp çoktandır buralardayım diye yazdığında bende haliyle üye olduktan 1 sene sonra dolanmaya başladığını yazmıştım ve sen bizim için daha yeni üyesin demiştim :A
Evet hatırladım, ben de sana hak vermiştim :A
Forumun en dikkatli kişisi olarak senden bir şey kaçmayacağını biliyorum :)
Arşivi hatırlatman çok iyi oluyor ama :ok:

Neyse bu akşamlık noktayı koyalım :A
İyi geceler diliyorum :)

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Katılıyorum :)

Evet hatırladım, ben de sana hak vermiştim :A
Forumun en dikkatli kişisi olarak senden bir şey kaçmayacağını biliyorum :)
Arşivi hatırlatman çok iyi oluyor ama :ok:

Neyse bu akşamlık noktayı koyalım :A
İyi geceler diliyorum :)
Ben daha neler neleri fark ediyorumda işte safa yatıyoruz çoğu kez :D

İyi geceler

Bu 2 oldu. :A üçüncüde tapınakcılara devredeceğim seni. :A

• Güldürdün
İyide orada rakibin sadece @RüzgarGülü değildi. @Yakamoz-Asi ‘de vardı:A
İkili eleme çok başka bir durum. Veya 3 adaydan 2 oy hakkıda ayrı.

Ayrıca kim evet alınmadım der :A farketmez sen öyle yaparsın ben ise öyle yapamam.
Ben @Angelica ve @Zeyno oylamada olsak onu mu seçeyim bunu mu seçeyim deyip diğer ismi üzeceğime kendime oy veririm :A
Sonucu bildiğim için alınacak bir şey yok ayrıca takmıyorum ben 😂
------

Beni anlayan biri sağol ablam ya😂

Etkinliği @bazinga hafta sonu müsait olup anca o güne etiket takar deyip hafta sonuna denkleştirelim, O da kayıplarda olsun :A
Eskiden hafta içine denk gelince yine hafta sonuna o kadar hatırlatma ile yapardı :A
Bazıları çok şanslı olup gününde alanda oldu.