2024 Kasım Ayının En Favori Üyesi - Royal Highness

Çok enerjiksin maşallah bugün :A Enleri açıklamadın ama sorgu odası, bu konu ve ceza durumları sana aktiflik sebebi oldu :A Kendini kaptırıp çok mesaj yazma aman dikkat :A
İşten yeni geldim. Çok aşırı yorucu değildi ama hava çok soğuk. B
Aman boşver. Çok mesaj yazalım. Telafisi her zaman var :A
ıyyy her yerde fitne fesat peşinde bu da 😱 mutlu-pollyana kıvamındaki isveçlilerin arasında çok göze batıyordur bu :A :A @Bully @MasacRE
Hayat başka türlü çekilmez :A

İşten yeni geldim. Çok aşırı yorucu değildi ama hava çok soğuk. B
Aman boşver. Çok mesaj yazalım. Telafisi her zaman var :A

Hayat başka türlü çekilmez :A
Evet bugün soğukmuş havanız. Cumartesi’den sonra biraz ısınıyor gibisiniz :A

Bana bahsettiğin o yöntemi kullanmak zorunda kalacak gibisin :A Mesajların güme gidecek biraz mecburen :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Evet bugün soğukmuş havanız. Cumartesi’den sonra biraz ısınıyor gibisiniz :A

Bana bahsettiğin o yöntemi kullanmak zorunda kalacak gibisin :A Mesajların güme gidecek biraz mecburen :A
Yok geri geliyor onlar sonrası :A
Hava durumuna hiç bakmadım bu ara.
Bakınayım hemen :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
@Royal Highness @Yakamoz-Asi @Bully @RüzgarGülü @Alemdar harici @xemrexxx ’de sonraki oylamada olmamayı garanti etti :A Emre’nin sebebi ceza tabiki :A
@12.Adam ‘da başka sebepten olmayacakmış. Bakalım meydan kime kalacak :A
@Angelica @Hobbit ve @tekin ’e kapılar açılacak mı acaba yoksa sürpriz bir isim mi alacak :A
En çok mesaj yazanlar ve ceza almayanlar tabiki şansı olan isimler
Tekin konu açmışligi yok konuşup gidiyor. Angelica ve hobbiti desteklerim bu gidişle. :D

Yok geri geliyor onlar sonrası :A
Hava durumuna hiç bakmadım bu ara.
Bakınayım hemen :A
Hee geri geliyorsa iyi kaybın olmayacak o zaman :A Maşallah ne güzel yöntem bulmuşsun :A

Şu 3 gün bizde biraz sıcak havalar. Gitgide soğuyacak :A Sizde de gitgide ısınacak gibi :A 10 günlük durum için konuşuyorum :A

• Güldürdün
Hee geri geliyorsa iyi kaybın olmayacak o zaman :A Maşallah ne güzel yöntem bulmuşsun :A

Şu 3 gün bizde biraz sıcak havalar. Gitgide soğuyacak :A Sizde de gitgide ısınacak gibi :A 10 günlük durum için konuşuyorum :A
Isınacak deyince sanki ciddi ısınma :A
Belki bir ihtimal eldiven kullanılmaz bir kaç gün ama kesin olan şey beyaz bir Noel olmayacak :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Isınacak deyince sanki ciddi ısınma :A
Belki bir ihtimal eldiven kullanılmaz bir kaç gün ama kesin olan şey beyaz bir Noel olmayacak :A
Şu ana göre ısınacak, bakış açısı işte :A Eldivenlere ara vereceksin birkaç gün işte bak :A

Noel beyaz olunca noluyor sanki :A Olmaması daha iyi beyaz zorluk demek :A

• Güldürdün
Bu ay belki başka üyelerde aday listesine eklenir. Bakalım neler olacak. Şarkı Etkinliğinden dolayı mesaj yazmaya başlayan isimler oldu.
Mesaj yazmaya başlamaları dan ziyade favori üye olduğu için forum adına yaptı diye bakmak lazım bana göre :D

Benim gibi boş boş konuşandan ziyade konu açarak katkı sağlayan öznel daha kişisel konu açan kişilere yönelmek gerek. Tabi bu benim görüşüm :)

Bu aralar valorant çok sardı konu açmaya üşeniyorum oyun oynamaktan :D