Çevir kazı yanmasınmantığın nerde mantığı kullanma yok ? orda kazananı kutlarım diyeceğime yanlışlıkla kazma yazmışımne var yani bunda sen hiç yanlış yazmadınmı bugüne kadar
![]()
Çevir kazı yanmasınmantığın nerde mantığı kullanma yok ? orda kazananı kutlarım diyeceğime yanlışlıkla kazma yazmışımne var yani bunda sen hiç yanlış yazmadınmı bugüne kadar
![]()
bak şimdi aynen bu şekildeÇevir kazı yanmasın‘Kazanan’ ve ‘kazma’ detayını da planlamışsındır sen öyle pis bir adamsın
Şampiyonluğumun şerefine seni rapor etmiyorum
![]()
He elin sürçtü yani çok inandırıcıbak şimdi aynen bu şekilde
kutlarım kazananı
kutlarım kazmayı
ne kadar yakın kelimeler kim olsa şaşırır hangisini seçeyim diye kararsız kalır ben napiyim? bende tercihimi ikinciden yana kullanmışım yanlışlıkla
![]()
evet nihayet sonunda anladın , biliyordum bana hak vereceğini neyse anlaştıysak kaldığımız yerden devam edebilirizHe elin sürçtü yani çok inandırıcıKlavye hatası olmuş tüh hata sonucu gıcık olduğun adama yanlışıkla kazma demişsin bak sen şu işe
![]()
Teşekkür ederimTebrikler @Bully 😉
@Royal Highness ve @tekin sizleri de tebrik ederim arkadaşlar 😀
Ve son olarak emeğine sağlık @Dosi cim![]()
@MEnes i bilmiyorum denk gelmedik aynı anda forumda pek bu araAhaha aynen pis şişkologBana oy vermedi herhalde yoksa daha rekor oyla şampiyon olurdum
Galiba @MEnes kullandı ama @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock beni sattılar… @Dosi
------
Noldu ki yıllığı kazandıktan sonra?
------
Teşekkürler Alemdar kardeş![]()
Yine ve yeniden senTebrikler @Bully 😉
@Royal Highness ve @tekin sizleri de tebrik ederim arkadaşlar 😀
Ve son olarak emeğine sağlık @Dosi cim![]()
Dün bi ara girmiş etiket listende de olduğu için bana oy vermiştir diye düşünüyorum@MEnes i bilmiyorum denk gelmedik aynı anda forumda pek bu ara
Ekli dosyayı görüntüle 129115
Geceye hazırımşu an külahlı dondurma yiyorum sizin Algida Classic dondurma tarzı @The_Erinch
Bu bahsettiğim o bahsettiğimle aynı değilDün bi ara girmiş etiket listende de olduğu için bana oy vermiştir diye düşünüyorum
Aman uykularım kaçmasınO mevzudan dolayı uyuyamadım zaten o gece
Afiyet olsunAlgida Classics elendi galiba
![]()
Dışarıdayım gece açacağımmmm 😁😁😁😁@MEnes i bilmiyorum denk gelmedik aynı anda forumda pek bu ara
Ekli dosyayı görüntüle 129115
Geceye hazırımşu an külahlı dondurma yiyorum sizin Algida Classic dondurma tarzı @The_Erinch
------
Yine ve yeniden sen![]()
Tur atlamış doğru yanlış hatırlamışımBu bahsettiğim o bahsettiğimle aynı değil
Nasıl elendi ya, sanki o da tur atlayacaktı.
Uykun niye kaçsın? Bugün kavga yok (umarım)
@bazinga foruma dönmemin şerefine yapmış bir güzellik
Teşekkür ederim
Abi teşekkür ederim halk beni özlemiş saolsunlar@Bully Tebrik ederim... Geldiğin gibi seçildin valla, millet 8 tur dönüyor 🤣🤣🤣
Ama genede etiket listesinde en alta atacam seni 😁😁😁😁
Haydi bakalım tacının sefasını sürr....tebrikler kardeşim 🥳🥳🥳
Biz memur değiliz sankiTur atlamış doğru yanlış hatırlamışım
Ben memur adamım artık haftaiçi haftasonu fark etmiyor 12-1 gibi uyumam gerekiyor saatimi geçince sıkıntı olabiliyor
------
@bazinga foruma dönmemin şerefine yapmış bir güzellik
Etiketime kavuştumÖdülü kapınca mutluluğum ikiye katlandı
------
Teşekkür ederim![]()
Baş satıcı @Sherlock tabiAhaha aynen pis şişkologBana oy vermedi herhalde yoksa daha rekor oyla şampiyon olurdum
Galiba @MEnes kullandı ama @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock beni sattılar… @Dosi
Geceleri buluşamayacaz maalesef yapacak bir şey yok sohbetlerimizi sabah-öğle-akşam yaparız artıkBiz memur değiliz sanki
Ben genelde sadece Cumartesileri gececi oluyordum ama artık buna Cumayıda ekleyeceğim. Belki bu gece değil, yorgunluk var haftadan kalma.
Sizin 12 bizim 11. Saatler geriye alınınca 10 demek ve ben yeni buraya gelince sen gitmiş olacaksın![]()
Şaşırttın beni @Alemdar
4 yıl aradan sonra foruma dönmüş, "emekli" unvanına bakmadan Ağustos ayında herkesten çok aktif olmuş, sayısız mesaj yazmış@Royal Highness nasılsın iyimisin yanlışlıkla gidip kötülere oy verirken hiçmi vijdanın sızlamadı![]()
Yoldaşım benim, daimi destekçimBaş satıcı @Sherlock tabi
Utku beyciğimin günahını almak istemem.Fırsatı olmamıştır.(İletilerime döndüğü için ılıman davranıyorum.) Hainli Fedai yanar döner işte @DarkLegenD gibi.
![]()
Çok teşekkür ederim çok naziksinTebrik ederim @BullyAğustos ayında forumun parlayan yıldızı sendin ve hak ettiğin gibi ayın favori üyesi seçildin 🥳 Bu arada etiketin de çok yakışmış 😎
Şaşırttın beni @AlemdarÇok teşekkür ederim
4 yıl aradan sonra foruma dönmüş, "emekli" unvanına bakmadan Ağustos ayında herkesten çok aktif olmuş, sayısız mesaj yazmış
Neden vicdanım sızlasın yahuAdam hak etti
![]()
Evet , bir sen bir de tıstısYoldaşım benim, daimi destekçim
Sabar hain çıktı…