- Reaksiyon puanı
- 34,279
- Puanı
- 1,061
Vayyy simgedaşım, çok sevdim bu terimi Teşekkürler simgedaşımTebrikler Simgedaṣım
kullanılırızKullanılırız artık @12.Adam
artık seninle selamı sabah kestimTebrik ederim @Bully Ağustos ayında forumun parlayan yıldızı sendin ve hak ettiğin gibi ayın favori üyesi seçildin 🥳 Bu arada etiketin de çok yakışmış 😎
Şaşırttın beni @Alemdar Çok teşekkür ederim
4 yıl aradan sonra foruma dönmüş, "emekli" unvanına bakmadan Ağustos ayında herkesten çok aktif olmuş, sayısız mesaj yazmış
Neden vicdanım sızlasın yahu Adam hak etti
Kullanmaz mıyız ya bayıldım, efsane bir şey buldunKullanılırız artık @12.Adam
forumda etkinlik vs yoksa ben yaz öncesi olan dönemim gibi olurım.Geceleri buluşamayacaz maalesef yapacak bir şey yok sohbetlerimizi sabah-öğle-akşam yaparız artık
Geceleri de denk geldiğin arkadaşlarınla sohbet edersin
Önemli değil zaten foruma dönmesem hiç sohbet edemiyor olacaktık
Yaz öncesi dönemin nasıldı? Aktif miydin değil miydinforumda etkinlik vs yoksa ben yaz öncesi olan dönemim gibi olurım.
Zaman gösterecek bakalım
Ablacım çok teşekkür ederim aynen öyle oldu@Bully canım çok tebrik ederim hoşgeldin hediyesi oldu sana☺️
bir gün benim kazanacağım bir etkinlik yap, mesela tek kişi yarışıyor ismi t ile başlayıp e ile devam edip k ile de sürecek arkadaşlar aday olabilir gibi bir kural koy güzel bir yarışma düzenle rekabet ortamında ortalık cayır cayır yansın kesin ben kazanırımforumda etkinlik vs yoksa ben yaz öncesi olan dönemim gibi olurım.
Zaman gösterecek bakalım
Hangi telefon mosi jet gibi şarj oluyor maaşallah.@MEnes i bilmiyorum denk gelmedik aynı anda forumda pek bu ara
Ekli dosyayı görüntüle 129115
Geceye hazırım şu an külahlı dondurma yiyorum sizin Algida Classic dondurma tarzı @The_Erinch
------
Yine ve yeniden sen
Algida'yı kaybetmişiz, başımız sağolsun.Dün bi ara girmiş etiket listende de olduğu için bana oy vermiştir diye düşünüyorum
Aman uykularım kaçmasın O mevzudan dolayı uyuyamadım zaten o gece
Afiyet olsun Algida Classics elendi galiba
Bu bahsettiğim o bahsettiğimle aynı değil
Nasıl elendi ya, sanki o da tur atlayacaktı.
Uykun niye kaçsın? Bugün kavga yok (umarım )
Beni peşinden az koşturmadı sayın admin.
Buharlaşıp uçacak. @BullyBiz memur değiliz sanki
Ben genelde sadece Cumartesileri gececi oluyordum ama artık buna Cumayıda ekleyeceğim. Belki bu gece değil, yorgunluk var haftadan kalma.
Sizin 12 bizim 11. Saatler geriye alınınca 10 demek ve ben yeni buraya gelince sen gitmiş olacaksın
Değildim aylık mesaj sayım şu an haftalık olan kadardı aktiftim ama mesaj yazmazdım pekYaz öncesi dönemin nasıldı? Aktif miydin değil miydin
Belki yıllık favori üyeliği demek istedim @Alemdar
He madem aktifliğin yaz öncesi dönemi olacak da, bana niye geceleri takılacam dedin bugünDeğildim aylık mesaj sayım şu an haftalık olan kadardı aktiftim ama mesaj yazmazdım pek
Elma ama elmanın yeni veriyon şarj aletiHangi telefon mosi jet gibi şarj oluyor maaşallah.
Algida'yı kaybetmişiz, başımız sağolsun.
Beni peşinden az koşturmadı sayın admin.
Buharlaşıp uçacak. @Bully
Ama Alemdar ve benim aylığı kastettik Tabii sen aylıkta da yarışmak istiyorsan başkaDeğildim aylık mesaj sayım şu an haftalık olan kadardı aktiftim ama mesaj yazmazdım pek
------
Belki yıllık favori üyeliği demek istedim @Alemdar
Hafta sonları için dedim onu ayrıca aman yoruldum valla anlatamam daha fazlaHe madem aktifliğin yaz öncesi dönemi olacak da, bana niye geceleri takılacam dedin bugün
çok teşekürler @☾☆HollyDemon666