Sondakini heryere sokma bence. @Bully ile teyzoş ile alemlere akarız.
Son cümle için kurşun atar, kurşun yerim.
Billy neyş başaracak ?Sen var ya çok fenasın… aklına koyduğun şeyin farkındayım ve başaracak gibisin
Sondakini heryere sokma bence. @Bully ile teyzoş ile alemlere akarız.
Son cümle için kurşun atar, kurşun yerim.
Billy neyş başaracak ?Sen var ya çok fenasın… aklına koyduğun şeyin farkındayım ve başaracak gibisin
Kasayı dolduracak yazın yine bitecek aynı döngü Tatile gitme en iyisiyaza kadar kasayı doldururuz yine sağlık el verip işi bırakmazsak
------
Aslında onla ilgili planlarım var. Bir ara sen eski admin olarak değerlendiririz (küsmezsek )!
@Bully yardım et boşuna yoldaşım demedim sana.Sen beni zaten kaybetmek üzeresin.
Bu ara çok gözüme batıyorsun
Paramparçayım...
yaza kadar kasayı doldururuz yine sağlık el verip işi bırakmazsak
------
Aslında onla ilgili planlarım var. Bir ara sen eski admin olarak değerlendiririz (küsmezsek )!
Aaa ne fenalığı ne akla koyması ben sadece sohbet etmek istiyorum arkadaşlarımla başka bir amacım yok
İstemem, yan cebime koy.7'ye ulaṣmıṣ diye gerek görmedim yoksa her daim beğeniriz @Bully
Üst üste konuşmadan yanlış anlaşılma olmuş ben yıllık favori üyelik için demiştim sjsjjsjjsKasayı dolduracak yazın yine bitecek aynı döngü Tatile gitme en iyisi
@Yakamoz-Asi görüyorsun seninle alakalı planlar değerlendirilecek gözümüz üzerinde…
Gerçi çok oluncada aylığı garanti etme durumundan dolayı 7 olsada atılsa fena olmaz @Yakamoz-Asiİkna olduk bakalım boşluğuna gelmiştir simgedaşımın
Konuya reaksiyon bırakmayanlar hakkında gereken yapılacaktır @12.Adam
Yaptım , bu kez yemedi, hayvan terli.İkna olduk bakalım boşluğuna gelmiştir simgedaşımın
Konuya reaksiyon bırakmayanlar hakkında gereken yapılacaktır @12.Adam
Hızlı sohbet söz konusu hatlar karışabiliyor elbet normal Niye küsüyormuşuz aaaÜst üste konuşmadan yanlış anlaşılma olmuş ben yıllık favori üyelik için demiştim sjsjjsjjs
Aynen haftalık aylık yıllık hepsinde damgamızı vurmalıyız büyük düşünüyoruz elbetGerçi çok oluncada aylığı garanti etme durumundan dolayı 7 olsada atılsa fena olmaz @Yakamoz-Asi
Bunun bide yıllığa damgası var sjjsjjsjs
Yalnız bu iş bana yarıyor ama tabi vesile sizsinizHızlı sohbet söz konusu hatlar karışabiliyor elbet normal Niye küsüyormuşuz aaa
Hadi iyisin yıllıklarda beraber finale kalabiliriz @12.Adam
------
Aynen haftalık aylık yıllık hepsinde damgamızı vurmalıyız büyük düşünüyoruz elbet
Kendine hakim olmayı öğren ve @Dosi ile aran düzelsin Hepimiz senin iyiliğini istiyoruz
Acaba farkında mı durumun ve sebebin? Sanki değilKendine hakim olmayı öğren ve @Dosi ile aran düzelsin Hepimiz senin iyiliğini istiyoruz
Yalnız bu iş bana yarıyor ama tabi vesile sizsiniz
Kedi takma isimli şahısla muhattap olmuyorum,başka ne yapmalıyım ?Kendine hakim olmayı öğren ve @Dosi ile aran düzelsin Hepimiz senin iyiliğini istiyoruz
Aynen bu iş sadece sana yarıyor valla bizim tek amacımız sana yardımcı olmak çok iyi arkadaşların var değerini bilYalnız bu iş bana yarıyor ama tabi vesile sizsiniz
Acaba farkında mı durumun ve sebebin? Sanki değil
Acaba farkında mı durumun ve sebebin? Sanki değil
@12.Adam bu yani durumun farkında olmayabilir Dosi ile arasının iyi olması için neler yapması gerektiğini bilmek zorundaKedi takma isimli şahısla muhattap olmuyorum,başka ne yapmalıyım ?
Ne diyon la ?@12.Adam bu yani durumun farkında olmayabilir Dosi ile arasının iyi olması için neler yapması gerektiğini bilmek zorunda
Böyle böyle aranız düzelecek işte Uslu ve sabırlı ol, kendine hakim ol ve kurallara uyNe diyon la ?