Anladım Cuma-Cumartesi geceleri aktif olabilirsin yorulmak yok daha çok coşturacaz bu konuyuHafta sonları için dedim onu ayrıca aman yoruldum valla anlatamam daha fazla
Rica ederim artık başka en favori üyede seni birinci olursun artıkın 😉çok teşekürler @☾☆HollyDemon666
yine seni etiketlerken bayağı bir efor sarfettim ama başardım sonunda
Simgedaşım konuya tepkin nerde? 😱 @Yakamoz-AsiPek içten sevinmemiş inanma buna @Bully
Bak konu boş kalmış
------
Yok ben emekli olursam kaybolurum
Süper modum derken göz boyuyormuşSimgedaşım konuya tepkin nerde? 😱 @Yakamoz-Asi
Kırolarla işim olmaz ama tek yemediğim doğrudurkronları kırolarla yedi diyor senin için @Angelica artık günahın boynuna
Görselini atsana Kendim almış kadar sevindim, hayırlı uğurlu olsun.Elma ama elmanın yeni veriyon şarj aleti
Yıllıkta benle yarışacak dördümüz. Sen, mosi, ben, bir de oooooooAma Alemdar ve benim aylığı kastettik Tabii sen aylıkta da yarışmak istiyorsan başka
Anlat n'olursun gıHafta sonları için dedim onu ayrıca aman yoruldum valla anlatamam daha fazla
Öteki kaybettim, seni kaybedemem bu çok ağır gelir.Pek içten sevinmemiş inanma buna @Bully
Bak konu boş kalmış
------
Yok ben emekli olursam kaybolurum
O da doğru Para dediğin çabucak bitiyor şimdi uğraş dur tatilde harcanılan kronları yeniden kazanmak içinTatilde suyunu çekti kronlar @xemrexxx
Sen beni zaten kaybetmek üzeresin.Görselini atsana Kendim almış kadar sevindim, hayırlı uğurlu olsun.
Yıllıkta benle yarışacak dördümüz. Sen, mosi, ben, bir de ooooooo
Anlat n'olursun gı
Öteki kaybettim, seni kaybedemem bu çok ağır gelir.
Yakışmadı… @Yakamoz-AsiSüper modum derken göz boyuyormuş
@Dosi yıllığı yapmayacakmış öyle bir duyum aldımGörselini atsana Kendim almış kadar sevindim, hayırlı uğurlu olsun.
Yıllıkta benle yarışacak dördümüz. Sen, mosi, ben, bir de ooooooo
Anlat n'olursun gı
Öteki kaybettim, seni kaybedemem bu çok ağır gelir.
yaza kadar kasayı doldururuz yine sağlık el verip işi bırakmazsakO da doğru Para dediğin çabucak bitiyor şimdi uğraş dur tatilde harcanılan kronları yeniden kazanmak için
Aslında onla ilgili planlarım var. Bir ara sen eski admin olarak değerlendiririz (küsmezsek )!
Aaa ne fenalığı ne akla koyması ben sadece sohbet etmek istiyorum arkadaşlarımla başka bir amacım yokSen var ya çok fenasın… aklına koyduğun şeyin farkındayım ve başaracak gibisin