Kız mübarek kADİR gecesinde ifitra etme insana bariHhahah Aaaa serhat aynı anda Yiğite @mrt-06 a ve @Forumdash a sarkıntılık ediyordu ayrı konularda ediyor kı yakalanmamak için
Forumdasaha söyledim tekmeyi attı
Aaa @Forumdash da beni destekliyor ayollKız mübarek kADİR gecesinde ifitra etme insana bari
Ay benim Diyarbakır’da son günlerim artık Gideceğime o kadar kesin gözüyle bakıyorum Yeni şehrimde bi bakarsın senle buluşmuşum@ozgur2113 katılırsın demi kanka. Diyarbakırı temsilen @Maskeli Fedai ile bir pastanede buluşursunuz siz de.
Üni mi kazandın hayırdırAy benim Diyarbakır’da son günlerim artık Gideceğime o kadar kesin gözüyle bakıyorum Yeni şehrimde bi bakarsın senle buluşmuşum
Kazanacam gözüyle bakıyorumÜni mi kazandın hayırdır
Hadi İnşallahKazanacam gözüyle bakıyorum
Bana pek olası gelmiyor bu buluşmanın gerçekleşme ihtimali. Hayır madem böyle bir şey var neden 2019 Haziran. Yeni Türkiye'yi mi seçtin bu görüşme için yoksa? Benim görüştüğüm bazı kişiler var görüşmekten çekinmem, ama katılımın çok az olacağından eminim. İstanbul'da baya insan var forumdan ama gelmez çoğu.
Ay benim Diyarbakır’da son günlerim artık Gideceğime o kadar kesin gözüyle bakıyorum Yeni şehrimde bi bakarsın senle buluşmuşum
Troll Maskeli'ye bak aksine ben sana sınava gir diye öneride bulundum. Bu forumda eğitim konusunda çok kişiye önerilerim ve yol gösterdiğim zamanlar olmuştur.Hadi İnşallah
@mrt-06 bizi Diyarbakır'a hapsetme derdinde Ömür boyu bu şehirde yaşanmaz ki
La pişman oldum ha keşke girip Batı'da bir yerleri yazaydım Tüh kaçırdık şansıTroll Maskeli'ye bak aksine ben sana sınava gir diye öneride bulundum. Bu forumda eğitim konusunda çok kişiye önerilerim ve yol gösterdiğim zamanlar olmuştur.
@ozgur2113 Ankara'ya gelirse @xBUGRAx ile çete kuracağız.
Senle yaşıtız ben bu sene girdim niye geç olsun sen de seneye gir.La pişman oldum ha keşke girip Batı'da bir yerleri yazaydım Tüh kaçırdık şansı
Benim planlarım var Sınav mınavla uğraşamamSenle yaşıtız ben bu sene girdim niye geç olsun sen de seneye gir.
@Maskeli Fedai nin işleri var d.bakirda trolluk peşinde her zaman @Çiğdem- @denizz19 @Billy Kane @Dosi @cookies @vadikızı @MasacRE- @ozgur2113 @kerem @MayısKralı@ozgur2113 katılırsın demi kanka. Diyarbakırı temsilen @Maskeli Fedai ile bir pastanede buluşursunuz siz de.
Sen iste fizana gelirim adaşım. Seninle gerçek hayatta sanat konuşmak ve sıva yapmak mükemmel bir detay olacaktır.Konuyu şimdi gördüm. Adaşım geliyorsa gelirim.
Sen iste fizana gelirim adaşım. Seninle gerçek hayatta sanat konuşmak ve sıva yapmak mükemmel bir detay olacaktır.