2019 Büyük Fav10 Buluşması!

Bana pek olası gelmiyor bu buluşmanın gerçekleşme ihtimali. Hayır madem böyle bir şey var neden 2019 Haziran. Yeni Türkiye'yi mi seçtin bu görüşme için yoksa? :A :A Benim görüştüğüm bazı kişiler var görüşmekten çekinmem, ama katılımın çok az olacağından eminim. :A İstanbul'da baya insan var forumdan ama gelmez çoğu. :A

Konuyu şimdi gördüm. :A Adaşım geliyorsa gelirim. :A

Ay benim Diyarbakır’da son günlerim artık :A Gideceğime o kadar kesin gözüyle bakıyorum:F Yeni şehrimde bi bakarsın senle buluşmuşum :Z
Hadi İnşallah :A

@mrt-06 bizi Diyarbakır'a hapsetme derdinde :A Ömür boyu bu şehirde yaşanmaz ki :A
Troll Maskeli'ye bak aksine ben sana sınava gir diye öneride bulundum. :A Bu forumda eğitim konusunda çok kişiye önerilerim ve yol gösterdiğim zamanlar olmuştur. :A

@ozgur2113 Ankara'ya gelirse @xBUGRAx ile çete kuracağız. :A

Troll Maskeli'ye bak aksine ben sana sınava gir diye öneride bulundum. :A Bu forumda eğitim konusunda çok kişiye önerilerim ve yol gösterdiğim zamanlar olmuştur. :A

@ozgur2113 Ankara'ya gelirse @xBUGRAx ile çete kuracağız. :A
La pişman oldum ha keşke girip Batı'da bir yerleri yazaydım :A Tüh kaçırdık şansı :A

@ozgur2113 katılırsın demi kanka. :Z Diyarbakırı temsilen @Maskeli Fedai ile bir pastanede buluşursunuz siz de. :A
@Maskeli Fedai nin işleri var d.bakirda trolluk peşinde her zaman :A @Çiğdem- @denizz19 @Billy Kane @Dosi @cookies @vadikızı @MasacRE- @ozgur2113 @kerem @MayısKralı
Di3I3UeU4AELctJ.jpeg