Kız mübarek kADİR gecesinde ifitra etme insana bariHhahah Aaaa serhat aynı anda Yiğite @mrt-06 a ve @Forumdash a sarkıntılık ediyordu ayrı konularda ediyor kı yakalanmamak için
Forumdasaha söyledim tekmeyi attı![]()
![]()
![]()
Aaa @Forumdash da beni destekliyor ayollKız mübarek kADİR gecesinde ifitra etme insana bari
BÜYÜLERLE herkesi kendi safına çekiyorsun
Ay benim Diyarbakır’da son günlerim artık@ozgur2113 katılırsın demi kanka.Diyarbakırı temsilen @Maskeli Fedai ile bir pastanede buluşursunuz siz de.
![]()
Üni mi kazandın hayırdırAy benim Diyarbakır’da son günlerim artıkGideceğime o kadar kesin gözüyle bakıyorum
Yeni şehrimde bi bakarsın senle buluşmuşum
![]()
Kazanacam gözüyle bakıyorumÜni mi kazandın hayırdır![]()
Hadi İnşallahKazanacam gözüyle bakıyorum![]()
![]()
Bana pek olası gelmiyor bu buluşmanın gerçekleşme ihtimali. Hayır madem böyle bir şey var neden 2019 Haziran. Yeni Türkiye'yi mi seçtin bu görüşme için yoksa?![]()
Benim görüştüğüm bazı kişiler var görüşmekten çekinmem, ama katılımın çok az olacağından eminim.
İstanbul'da baya insan var forumdan ama gelmez çoğu.
![]()
Ay benim Diyarbakır’da son günlerim artıkGideceğime o kadar kesin gözüyle bakıyorum
Yeni şehrimde bi bakarsın senle buluşmuşum
![]()
Troll Maskeli'ye bak aksine ben sana sınava gir diye öneride bulundum.Hadi İnşallah
@mrt-06 bizi Diyarbakır'a hapsetme derdindeÖmür boyu bu şehirde yaşanmaz ki
![]()
La pişman oldum ha keşke girip Batı'da bir yerleri yazaydımTroll Maskeli'ye bak aksine ben sana sınava gir diye öneride bulundum.Bu forumda eğitim konusunda çok kişiye önerilerim ve yol gösterdiğim zamanlar olmuştur.
@ozgur2113 Ankara'ya gelirse @xBUGRAx ile çete kuracağız.![]()
Senle yaşıtız ben bu sene girdim niye geç olsun sen de seneye gir.La pişman oldum ha keşke girip Batı'da bir yerleri yazaydımTüh kaçırdık şansı
![]()
Benim planlarım varSenle yaşıtız ben bu sene girdim niye geç olsun sen de seneye gir.![]()
@Maskeli Fedai nin işleri var d.bakirda trolluk peşinde her zaman@ozgur2113 katılırsın demi kanka.Diyarbakırı temsilen @Maskeli Fedai ile bir pastanede buluşursunuz siz de.
![]()
Sen iste fizana gelirim adaşım.Konuyu şimdi gördüm.Adaşım geliyorsa gelirim.
![]()
Sen iste fizana gelirim adaşım.Seninle gerçek hayatta sanat konuşmak ve sıva yapmak mükemmel bir detay olacaktır.
![]()