Hhahah Aaa @mrt-06 @xemrexxx ben bir cephe oluşturup @kerem @sokak sanati @Harunnn60 cephesiyle kaşrı karşıyayızBen buluşturdum bile. Büyük ihtimal masada kan çıkar.
@Ahmed de @denizz19 u tavlıyor Askerden gelmesini bekliyormuş
Hhahah Aaa @mrt-06 @xemrexxx ben bir cephe oluşturup @kerem @sokak sanati @Harunnn60 cephesiyle kaşrı karşıyayızBen buluşturdum bile. Büyük ihtimal masada kan çıkar.
Ben @sokak sanati nın direk Aslıhan Gürbüz olabileceğini düşünüyorum artıkAra ara reelde şu ruh halini bürünüyorsun dimi kankito. İtiraf et istersen. @Çiğdem- @kerem @xemrexxx @serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 59775
Kaç boncuk dağıtacaksın bakalım sen @sokak sanatiHhahah Aaa @mrt-06 @xemrexxx ben bir cephe oluşturup @kerem @sokak sanati @Harunnn60 cephesiyle kaşrı karşıyayız
@Ahmed de @denizz19 u tavlıyor Askerden gelmesini bekliyormuş
aklını bizim aşk hayatımızla bozmuş yokluktan
Benim ölüm bile espritüeldir hiç merak etme canım ahahahaha. @Çiğdem- 'e bir şey beğendiremiyorum ki. Her avatarımı değiştirdiğimde laf ediyor.Sen şu içinde ki sıkıntıyı atsan rahatlayacaksın.
@Çiğdem- İçi ölmüş mü ne diyordu bir tabiri vardı. O yola doğru gidiyorsun.
napiyim ona gösterdiğin ilgiyi bana göstermiyorsun
@kerem 'den bahsediyoruz canım boru değil bu. (güzel sıva)napiyim ona gösterdiğin ilgiyi bana göstermiyorsun
Kavuklu amca güzeldiBenim ölüm bile espritüeldir hiç merak etme canım ahahahaha. @Çiğdem- 'e bir şey beğendiremiyorum ki. Her avatarımı değiştirdiğimde laf ediyor.
Kavuklu Amca'ya geri dönüp senin dilinden kurtulmam lazım ahahaha.Kavuklu amca güzeldi
Herkes göremez, ki zaten herkese göstermiyor.nesi var bi ben göremedim
Sana gösterdiği heraldeHerkes göremez, ki zaten herkese göstermiyor.
Vallahi görsen, sen de en az benim kadar etkilenirsin.Sana gösterdiği heralde
Biz isteyince göstermedi yılanVallahi görsen, sen de en az benim kadar etkilenirsin.
Kerem Bey nazik, kibar bir Alman beyefendisi. Senin ise ağzın bozuk. İşte bu yüzden @Harunnn60 yakında sana tekmeyi tamamiyle atar.Amca sana benzer soğan cücüğü
Ben oynamıyorum,neysem oyumKerem Bey nazik, kibar bir Alman beyefendisi. Senin ise ağzın bozuk. İşte bu yüzden @Harunnn60 yakında sana tekmeyi tamamiyle atar.
Bence bilemezsin benim normal insan olup olmadığımı. Hatta normal hayatta hiç normal olmadığımı bile söyleyebilirim.Gavur İzmir'de bir klise bulun işte ben nerden bileyim oraları.
Ben orada sorunlu isimleri yazdım. Sen normal insansın o yüzden belirtmedim.