Hhahah Aaa @mrt-06 @xemrexxx ben bir cephe oluşturup @kerem @sokak sanati @Harunnn60 cephesiyle kaşrı karşıyayızBen buluşturdum bile.Büyük ihtimal masada kan çıkar.
![]()
![]()
@Ahmed de @denizz19 u tavlıyor Askerden gelmesini bekliyormuş
Hhahah Aaa @mrt-06 @xemrexxx ben bir cephe oluşturup @kerem @sokak sanati @Harunnn60 cephesiyle kaşrı karşıyayızBen buluşturdum bile.Büyük ihtimal masada kan çıkar.
![]()
![]()
Ben @sokak sanati nın direk Aslıhan Gürbüz olabileceğini düşünüyorum artıkAra ara reelde şu ruh halini bürünüyorsun dimi kankito.İtiraf et istersen.
@Çiğdem- @kerem @xemrexxx @serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 59775
Kaç boncuk dağıtacaksın bakalım senHhahah Aaa @mrt-06 @xemrexxx ben bir cephe oluşturup @kerem @sokak sanati @Harunnn60 cephesiyle kaşrı karşıyayız![]()
![]()
@Ahmed de @denizz19 u tavlıyor Askerden gelmesini bekliyormuş![]()
![]()
![]()
aklını bizim aşk hayatımızla bozmuş yokluktan
Benim ölüm bile espritüeldir hiç merak etme canım ahahahaha. @Çiğdem- 'e bir şey beğendiremiyorum ki. Her avatarımı değiştirdiğimde laf ediyor.Sen şu içinde ki sıkıntıyı atsan rahatlayacaksın.
@Çiğdem- İçi ölmüş mü ne diyordu bir tabiri vardı.O yola doğru gidiyorsun.
![]()
napiyim ona gösterdiğin ilgiyi bana göstermiyorsun
@kerem 'den bahsediyoruz canım boru değil bu. (güzel sıva)napiyim ona gösterdiğin ilgiyi bana göstermiyorsun![]()
Kavuklu amca güzeldiBenim ölüm bile espritüeldir hiç merak etme canım ahahahaha. @Çiğdem- 'e bir şey beğendiremiyorum ki. Her avatarımı değiştirdiğimde laf ediyor.
Kavuklu Amca'ya geri dönüp senin dilinden kurtulmam lazım ahahaha.Kavuklu amca güzeldi![]()
![]()
![]()
Herkes göremez, ki zaten herkese göstermiyor.nesi var bi ben göremedim![]()
Sana gösterdiği heraldeHerkes göremez, ki zaten herkese göstermiyor.
Vallahi görsen, sen de en az benim kadar etkilenirsin.Sana gösterdiği heralde![]()
Biz isteyince göstermedi yılanVallahi görsen, sen de en az benim kadar etkilenirsin.
Kerem Bey nazik, kibar bir Alman beyefendisi. Senin ise ağzın bozuk. İşte bu yüzden @Harunnn60 yakında sana tekmeyi tamamiyle atar.Amca sana benzer soğan cücüğü![]()
Ben oynamıyorum,neysem oyumKerem Bey nazik, kibar bir Alman beyefendisi. Senin ise ağzın bozuk. İşte bu yüzden @Harunnn60 yakında sana tekmeyi tamamiyle atar.
Bence bilemezsin benim normal insan olup olmadığımı.Gavur İzmir'de bir klise bulun işte ben nerden bileyim oraları.
Ben orada sorunlu isimleri yazdım.Sen normal insansın o yüzden belirtmedim.
![]()