Ayaklarıma kapanırsa belki.İddaa ediyorum, @mrt-06 ve @sokak sanati bu masanın kalitesizliğine dayanamayıp öpüşüp barışırlar.
Ayaklarıma kapanırsa belki.İddaa ediyorum, @mrt-06 ve @sokak sanati bu masanın kalitesizliğine dayanamayıp öpüşüp barışırlar.
Dudaktan öpüşürseniz ayağa kapanmaya falan gerek kalmaz. Avatarımın otoritesine boyun eğin ve barışın! @sokak sanatiAyaklarıma kapanırsa belki.![]()
Beni o şahısla yan yana getirme lütfen.Dudaktan öpüşürseniz ayağa kapanmaya falan gerek kalmaz. Avatarımın otoritesine boyun eğin ve barışın! @sokak sanati
La bu buluşmanın sonu böyle olurAyaklarıma kapanırsa belki.![]()
Hahaha şu uzaktan sinsi sinsi izleyen süper minili de @xBUGRAx.La bu buluşmanın sonu böyle olurEkli dosyayı görüntüle 59763 Ekli dosyayı görüntüle 59764
Ekli dosyayı görüntüle 59765 Ekli dosyayı görüntüle 59766
Ramazanda çok açık giyinmişsin birde benim türbanıma dil uzattın.Her zamanki gibi.![]()
Hayırlı olsun kanka güzel bak sandığa oyları çalmasınlar.Bu sene yapma zaten kanka sandık başkanlığı verdiler öğretmen olduğum için gelemezdim![]()
![]()
İddaa ediyorum, @mrt-06 ve @sokak sanati bu masanın kalitesizliğine dayanamayıp öpüşüp barışırlar.
Ben sana öpüşmeyi vaat ediyorum, sen hala coolluğunu korumaya çalışıyorsun. Savaşmayın, ÖPÜŞÜN!Hayatım baksana Sağımda Pelo @Harunnn60 var solumda @Ahmed . Biz bu masanın kralları olarak asla alttan alan taraf olmayız. Çünkü cooluz.😎![]()
Ben sana öpüşmeyi vaat ediyorum, sen hala coolluğunu korumaya çalışıyorsun. Savaşmayın, ÖPÜŞÜN!
Ara ara reelde şu ruh halini bürünüyorsun dimi kankito.Hayatım baksana Sağımda Pelo @Harunnn60 var solumda @Ahmed . Biz bu masanın kralları olarak asla alttan alan taraf olmayız. Çünkü cooluz.😎![]()
Yeni oyuncağı biz miyiz bu çocuğunAaA @kerem bu mesajımı diss lemis demek gerçekten karısı gibi sahiplenmiş @Harunnn60 i neyse en azından kim ne pozisyonda onu öğrendik şimdi akıllardaki soru @serhatr bu ikiliye hangi pozisyonda katılıyor![]()
yorumları alalım
@Çiğdem- @mrt-06 @denizz19 @xBUGRAx @Aserat @Dosi @Forumdash @MasacRE- @cookies @vadikızı @S.G.A.T. @gözlemci
Ya sen nasıl bir kralsın? Ama bazen krallar bile boyun eğer ve öpüşür.Savaşmadan mutluluk içinde yaşanmaz benlik değil.![]()
"Ateşli ol!" diyorsun yani. @cookies işler karışıyor burada gel, avatarına uygun işler hem de.Sen şu üstünde ki soğuk nevaleyi at önce.![]()