Ayaklarıma kapanırsa belki.İddaa ediyorum, @mrt-06 ve @sokak sanati bu masanın kalitesizliğine dayanamayıp öpüşüp barışırlar.
Ayaklarıma kapanırsa belki.İddaa ediyorum, @mrt-06 ve @sokak sanati bu masanın kalitesizliğine dayanamayıp öpüşüp barışırlar.
Dudaktan öpüşürseniz ayağa kapanmaya falan gerek kalmaz. Avatarımın otoritesine boyun eğin ve barışın! @sokak sanatiAyaklarıma kapanırsa belki.
Beni o şahısla yan yana getirme lütfen.Dudaktan öpüşürseniz ayağa kapanmaya falan gerek kalmaz. Avatarımın otoritesine boyun eğin ve barışın! @sokak sanati
La bu buluşmanın sonu böyle olurAyaklarıma kapanırsa belki.
Hahaha şu uzaktan sinsi sinsi izleyen süper minili de @xBUGRAx.La bu buluşmanın sonu böyle olurEkli dosyayı görüntüle 59763 Ekli dosyayı görüntüle 59764
Ekli dosyayı görüntüle 59765 Ekli dosyayı görüntüle 59766
Ramazanda çok açık giyinmişsin birde benim türbanıma dil uzattın.Her zamanki gibi.
Hayırlı olsun kanka güzel bak sandığa oyları çalmasınlar.Bu sene yapma zaten kanka sandık başkanlığı verdiler öğretmen olduğum için gelemezdim
İddaa ediyorum, @mrt-06 ve @sokak sanati bu masanın kalitesizliğine dayanamayıp öpüşüp barışırlar.
Ben sana öpüşmeyi vaat ediyorum, sen hala coolluğunu korumaya çalışıyorsun. Savaşmayın, ÖPÜŞÜN!Hayatım baksana Sağımda Pelo @Harunnn60 var solumda @Ahmed . Biz bu masanın kralları olarak asla alttan alan taraf olmayız. Çünkü cooluz.😎
Ben sana öpüşmeyi vaat ediyorum, sen hala coolluğunu korumaya çalışıyorsun. Savaşmayın, ÖPÜŞÜN!
Ara ara reelde şu ruh halini bürünüyorsun dimi kankito. İtiraf et istersen. @Çiğdem- @kerem @xemrexxx @serhattHayatım baksana Sağımda Pelo @Harunnn60 var solumda @Ahmed . Biz bu masanın kralları olarak asla alttan alan taraf olmayız. Çünkü cooluz.😎
Yeni oyuncağı biz miyiz bu çocuğun @Çiğdem- @kerem @serhatt @sokak sanati @mrt-06AaA @kerem bu mesajımı diss lemis demek gerçekten karısı gibi sahiplenmiş @Harunnn60 i neyse en azından kim ne pozisyonda onu öğrendik şimdi akıllardaki soru @serhatr bu ikiliye hangi pozisyonda katılıyor yorumları alalım @Çiğdem- @mrt-06 @denizz19 @xBUGRAx @Aserat @Dosi @Forumdash @MasacRE- @cookies @vadikızı @S.G.A.T. @gözlemci
Ya sen nasıl bir kralsın? Ama bazen krallar bile boyun eğer ve öpüşür.Savaşmadan mutluluk içinde yaşanmaz benlik değil.
"Ateşli ol!" diyorsun yani. @cookies işler karışıyor burada gel, avatarına uygun işler hem de.Sen şu üstünde ki soğuk nevaleyi at önce.