🥇 2024 | Fav10 Yılın Üyeleri

Konu ve hit olarak foruma katkı yapıp ilk 3 de yer alan @Aserat @mesmeso ve @Emre Ozansoy 'u tebrik ederim. @mesmeso kılpayı hit zirvesini kaçırmıṣ. :D

Kendim 55 konu ile 14. ve hit de 22. sırada yer almıṣım. Bir iddiam yok zaten, güzel sonuç. :D

Ama çene olarak en çok mesaj yazan 2. si olmuṣum forumun. Çenebaz @serhatt 'ı tebrikler. @xemrexxx ile aranıza girmiṣim. :A

3 üyeye özel tebrik etmek istiyorum. Dikkatimi çekti listelerde.

Önce @Zeyno 204 konu maṣallah ve ilk 5desin. Bu kadar çok konu açtığını farkında değildim olsam seni yönetim için önerirdim. Büyük katkı tebrik ederim. :bhr:

Bir diğer üye ise @RüzgarGülü son haftalarda durulmamıṣ olsan ṣuan 4. veya 5. olurdun mesaj yazanlarda. Ama yinede harika performans. Devamı dileğiyle. :D

Ve son olarak forum olarak bence az ilgi gösteriyoruz ama son zamanlarda ciddi anlamda yazım ṣeklini düzelten ve senaryo konuları ile forumu diziye boğan @Damien Duff 91 konu ile 36 bin hit almıṣ senaryo bölümünde. Tebrik ederim güzel baṣarı. :D

Listedeki herkesi tebrik ederim emeğinize sağlık :)

Her ne kadar listeleri sevmesem de bu listeler bizi motive ediyor. Konu açmamıza, mesaj yazmaya teşvik ediyor :D

Bütün listelerde ilk 15 deyim. En önemlisi konu ve hit benim için emeğinize sağlık :)

Konu ve hit olarak foruma katkı yapıp ilk 3 de yer alan @Aserat @mesmeso ve @Emre Ozansoy 'u tebrik ederim. @mesmeso kılpayı hit zirvesini kaçırmıṣ. :D

Kendim 55 konu ile 14. ve hit de 22. sırada yer almıṣım. Bir iddiam yok zaten, güzel sonuç. :D

Ama çene olarak en çok mesaj yazan 2. si olmuṣum forumun. Çenebaz @serhatt 'ı tebrikler. @xemrexxx ile aranıza girmiṣim. :A

Önce @Zeyno 204 konu maṣallah ve ilk 5desin. Bu kadar çok konu açtığını farkında değildim olsam seni yönetim için önerirdim. Büyük katkı tebrik ederim. :bhr:

Bir diğer üye ise @RüzgarGülü son haftalarda durulmamıṣ olsan ṣuan 4. veya 5. olurdun mesaj yazanlarda. Ama yinede harika performans. Devamı dileğiyle. :D

Ve son olarak forum olarak bence az ilgi gösteriyoruz ama son zamanlarda ciddi anlamda yazım ṣeklini düzelten ve senaryo konuları ile forumu diziye boğan @Damien Duff 91 konu ile 36 bin hit almıṣ senaryo bölümünde. Tebrik ederim güzel baṣarı. :D
@xemrexxx i tahtından indirdim queen is back. :Z

İyi ki aramıza girmişsin o kokuşmuş yanıma yaklaşamamış. :A

2 kere finale kalan Sherlock etkinlikte yarışamayacak, büyük şok 😱

Baron da çeyrek final görmüş bir isim.

Banlanan üyeleri ve kendini çıkarırsan yedekten girebilir belki bu isimler?
Listeyi yaptım. Listede varlık gösterenleri yapmak daha doğru.
Yani yedek durumu yok.
Birini alsak diğerini unuturuz. Hem az olması daha işime geliyor :A
duyuru bir kaç güne gelir. Oylama için ise biraz bekleriz :A

• Güldürdün
Reactions: Bully

Yapımcı ve Senaristleri buluşturan bir site var oraya senaryo ekledim hem romantik drama hem polisiye bir tanesi televizyona bir tanesi ya YouTube a ya dijital platforma 19 dolar vermeleri gerekiyor okumak için

• Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi
Herkesin emeğine sağlık 🙏🏻💫
Yeni yılda daha katkılı oluruz umarım 🙏🏻

• Harika
Reactions: Dosi