Sandık bana emanetmiş zaten muhtemelen sarılırım tüm seçim günü boyuncaHayırlı olsun kanka güzel bak sandığa oyları çalmasınlar.
Sandık bana emanetmiş zaten muhtemelen sarılırım tüm seçim günü boyuncaHayırlı olsun kanka güzel bak sandığa oyları çalmasınlar.
Ben buluşturdum bile. Büyük ihtimal masada kan çıkar.
Teşekkür ederim. Sende nazik ama bir o kadar da dindar olan ayet hocası olduğun için seni seçtim.Kerem Bey nazik, kibar bir Alman beyefendisi. Senin ise ağzın bozuk. İşte bu yüzden @Harunnn60 yakında sana tekmeyi tamamiyle atar.
@serhatt en son @Forumdash 'la yakaladı diye biliyorum. @Çiğdem-napiyim ona gösterdiğin ilgiyi bana göstermiyorsun
Yakalanmadı. @Çiğdem- bacım benim başıyordu ki sonradan bu fingirdeği gördü kurtardı beni Bacımla beraber diyoruz verilmiş sadakam varmiş Lokma döktürecem foruma
Ben ırz değilim sensin fingirdek olanO işte ben masumdum Baştan çıkarmaya çalıştı beni ırz düşmanı @Forumdash
hoşştt ben gayet iffetli biriyim namusuma leke sürdürmemYakalanmadı. @Çiğdem- bacım benim başıyordu ki sonradan bu fingirdeği gördü kurtardı beni Bacımla beraber diyoruz verilmiş sadakam varmiş Lokma döktürecem foruma
Ben ırz değilim sensin fingirdek olan
Şimdi ayran sanıp içme sakın Çamaşir suyu lekelerini çıkarırhoşştt ben gayet iffetli biriyim namusuma leke sürdürmem
Lekesi olanlar kullansın bunu mesel senŞimdi ayran sanıp içme sakın Çamaşir suyu lekelerini çıkarır
Tasdik ve onay senden demekLekesi olanlar kullansın bunu mesel sen
Hatta sen bunu kullan kolay kolay iflah olmazsın
ben namus temsili bi insan olarak,kirlenmişlere yardımcı olmaya çalışıyorumTasdik ve onay senden demek
Bir MusicSurvivor değil. Hayırlı olsun güzel olur inşallah.@bazinga Ozan bu etkinliğime yorumun nedir.
İstanbul'da yaşayan biri olarak katılımın zorunlu olduğunu belirteyim, Taksim Gezi Parkı'nda gelecek sene 24 Haziran'da buluşacaksınız sizin buluşmada 10 kişiden fazla üye olacak.Bir MusicSurvivor değil. Hayırlı olsun güzel olur inşallah.
Aynen temsilsin bu konuda Ama tövbe etme törenlerini göremedimben namus temsili bi insan olarak,kirlenmişlere yardımcı olmaya çalışıyorum
Kötü bi şey yapmadım ki tövbe ediyim ayolAynen temsilsin bu konuda Ama tövbe etme törenlerini göremedim
Işte biz.
O işte ben masumdum Baştan çıkarmaya çalıştı beni ırz düşmanı @Forumdash
Hhahah Aaaa serhat aynı anda Yiğite @mrt-06 a ve @Forumdash a sarkıntılık ediyordu ayrı konularda ediyor kı yakalanmamak içinYakalanmadı. @Çiğdem- bacım benim başıyordu ki sonradan bu fingirdeği gördü kurtardı beni Bacımla beraber diyoruz verilmiş sadakam varmiş Lokma döktürecem foruma
Ben ırz değilim sensin fingirdek olan