Sandık bana emanetmiş zaten muhtemelen sarılırım tüm seçim günü boyuncaHayırlı olsun kanka güzel bak sandığa oyları çalmasınlar.![]()
Sandık bana emanetmiş zaten muhtemelen sarılırım tüm seçim günü boyuncaHayırlı olsun kanka güzel bak sandığa oyları çalmasınlar.![]()
Ben buluşturdum bile.Büyük ihtimal masada kan çıkar.
![]()
![]()
Teşekkür ederim. Sende nazik ama bir o kadar da dindar olan ayet hocası olduğun için seni seçtim.Kerem Bey nazik, kibar bir Alman beyefendisi. Senin ise ağzın bozuk. İşte bu yüzden @Harunnn60 yakında sana tekmeyi tamamiyle atar.
@serhatt en son @Forumdash 'la yakaladı diye biliyorum.napiyim ona gösterdiğin ilgiyi bana göstermiyorsun![]()
Yakalanmadı. @Çiğdem- bacım benim başıyordu ki sonradan bu fingirdeği gördü kurtardı beni
Ben ırz değilim sensin fingirdek olan
hoşştt ben gayet iffetli biriyim namusuma leke sürdürmemYakalanmadı. @Çiğdem- bacım benim başıyordu ki sonradan bu fingirdeği gördü kurtardı beniBacımla beraber diyoruz verilmiş sadakam varmiş
Lokma döktürecem foruma
Ben ırz değilim sensin fingirdek olan![]()
Şimdi ayran sanıp içme sakınhoşştt ben gayet iffetli biriyim namusuma leke sürdürmem![]()
Lekesi olanlar kullansın bunu mesel senŞimdi ayran sanıp içme sakınÇamaşir suyu lekelerini çıkarır
![]()
Tasdik ve onay senden demekLekesi olanlar kullansın bunu mesel sen
Hatta sen bunu kullan kolay kolay iflah olmazsın
![]()
ben namus temsili bi insan olarak,kirlenmişlere yardımcı olmaya çalışıyorumTasdik ve onay senden demek![]()
Bir MusicSurvivor değil.@bazinga Ozan bu etkinliğime yorumun nedir.![]()
İstanbul'da yaşayan biri olarak katılımın zorunlu olduğunu belirteyim, Taksim Gezi Parkı'nda gelecek sene 24 Haziran'da buluşacaksınız sizin buluşmada 10 kişiden fazla üye olacak.Bir MusicSurvivor değil.Hayırlı olsun güzel olur inşallah.
![]()
Aynen temsilsin bu konudaben namus temsili bi insan olarak,kirlenmişlere yardımcı olmaya çalışıyorum![]()
Kötü bi şey yapmadım ki tövbe ediyim ayolAynen temsilsin bu konudaAma tövbe etme törenlerini göremedim
![]()
Işte biz.
Hhahah Aaaa serhat aynı anda Yiğite @mrt-06 a ve @Forumdash a sarkıntılık ediyordu ayrı konularda ediyor kı yakalanmamak içinYakalanmadı. @Çiğdem- bacım benim başıyordu ki sonradan bu fingirdeği gördü kurtardı beniBacımla beraber diyoruz verilmiş sadakam varmiş
Lokma döktürecem foruma
Ben ırz değilim sensin fingirdek olan![]()