2019 Büyük Fav10 Buluşması!

Gelir gelir muhteşem olacak Yeni Türkiye'nin büyük buluşması. :A
Bilemiyorum ama yaşarsak seneye bu günlerde göreceğiz artık neyin ne olduğunu. :A Yeni Türkiye ne halde olacak merak etmiyor değilim. :A
Iyy beni bu isimlerle birlikte anma ben İzmir'deyim bir kere İstanbul'da değil :A
İstanbul'daki listeye beni yazmaması senin bu mesajını daha anlamlı kılıyor öyle değil mi? :A Benim o listede ismim olsaydı sadece bu yüzden bile beni bu isimlerle anma demezdin, bunu biliyorum sayın yoldaşım. :A

Bilemiyorum ama yaşarsak seneye bu günlerde göreceğiz artık neyin ne olduğunu. :A Yeni Türkiye ne halde olacak merak etmiyor değilim. :A

İstanbul'daki listeye beni yazmaması senin bu mesajını daha anlamlı kılıyor öyle değil mi? :A Benim o listede ismim olsaydı sadece bu yüzden bile beni bu isimlerle anma demezdin, bunu biliyorum sayın yoldaşım. :A
Tabi ki öyle @mrt-06 oraya seni katmayarak bu mesajı yazmamı sağladı, sen de olsaydın listede işler değişirdi elbet :A

Tabi ki öyle @mrt-06 oraya seni katmayarak bu mesajı yazmamı sağladı, sen de olsaydın listede işler değişirdi elbet :A
@mrt-06 de işini biliyor. Senin etrafa nefret kusmanı sağlamak için tüm kirli planları devreye soktu. :A Ama biz sıvacılar olarak detayları kaçırmayız, büyük oyunu yine gördük ve bozduk. :A

Bu dediğin imkansız bir şey bu forumda birçok kişi artist :A

Gezi Parkı tehlikeli olmuş olay çıkarır tekrar bizimkiler. :A

Aklın fikrin desterenin orasini burasini minciklamakta az edepli ol:A

Suriye'ye gelebilecek var mı?

Şanssızlığı desek daha doğru :A

O saatte orada olacağım. Uzaktan izlerim herkesi ve sonra polise haber veririm. Toplanıp eylem planlıyorlar galiba diye.:Z @Harunnn60 @kerem @Çiğdem-

Sen çok geride kalmışsın lo :A

Yazları bursada kışları kıbrıstayım ben :A @Çiğdem- evet seni görmüştüm güzel bulmuştum baya arkama dönmüştüm :A @serhatt @Harunnn60

Iyy beni bu isimlerle birlikte anma ben İzmir'deyim bir kere İstanbul'da değil :A

Ben buluşturdum bile. :A Büyük ihtimal masada kan çıkar. :A :A
9NVRRZ.jpg

En çok Queen Merve aşağılanmış.ss Taylan da destere olmalıydı malum sen de ondan ayrılamıyorSun :A @Çiğdem-
AaA @kerem bu mesajımı diss lemis demek gerçekten karısı gibi sahiplenmiş @Harunnn60 i neyse en azından kim ne pozisyonda onu öğrendik şimdi akıllardaki soru @serhatr bu ikiliye hangi pozisyonda katılıyor:A :A yorumları alalım :A @Çiğdem- @mrt-06 @denizz19 @xBUGRAx @Aserat @Dosi @Forumdash @MasacRE- @cookies @vadikızı @S.G.A.T. @gözlemci

İzmir için de zaman mekan ayarla :A
Gavur İzmir'de bir klise bulun işte ben nerden bileyim oraları. :A

Ben orada sorunlu isimleri yazdım. :F Sen normal insansın o yüzden belirtmedim. :A