DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,484
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Yanyana oturmazsınız araya @destere ile @Harunnn60 otutur aynı kare olmaz.Şimdi deniz marulu da İstanbul'da ben de öyle o yüzden olmaz onunla aynı kareye girip marka degerimi düşüremem
Sen galiba bizi şov habere çıkartmak istiyorsun bir katliam haberiyleYanyana oturmazsınız araya @destere ile @Harunnn60 otutur aynı kare olmaz.
Büyük resmi gördün valla. İçinizden biri katil ama kim.Sen galiba bizi şov habere çıkartmak istiyorsun bir katliam haberiyle
Kendimi ifşa edemem ağlaAlt tarfı iki kişisiniz neyle uğraşacan.
Ne var göster o tatlı yüzünü.Kendimi ifşa edemem ağla
Aaaaa neyse daha 1 sene var belki Aankaraya gelin gelirsin beyinle katılırsın toplantıya.
İstanbula gittiğimde @xemrexxx Yerini dese belki zehirli börek götürmeye giderdim demediŞimdi deniz marulu da İstanbul'da ben de öyle o yüzden olmaz onunla aynı kareye girip marka degerimi düşüremem
Ne kadar havalı bir erkek seni Batman olarak düşlüyorum çıkar maskeni bakıyım.Gizemli olmak iyidir
Ya yanlışlıkla @destere yerse.İstanbula gittiğimde @xemrexxx Yerini dese belki zehirli börek götürmeye giderdim demedi
Tırstım .ss Korkutma beniNe kadar havalı bir erkek seni Batman olarak düşlüyorum çıkar maskeni bakıyım.
Süper kahramanlar korkmaz....Tırstım .ss Korkutma beni