İlk önce benle buluşsun sonra senle buluşur abiHeee bak birtek Emre var..İzmir tarafını ayarlarsa görüşeceğiz
------
@Emre Ozansoy
İlk önce benle buluşsun sonra senle buluşur abiHeee bak birtek Emre var..İzmir tarafını ayarlarsa görüşeceğiz
Pandemi var, pandemi olmasa..
Aslında 10 yıllık ilişkiler var...gerçekten reel dökülmemesi ilginççBu forumda bizim dışımızda herkes korkak. Bu konunun açıldığı sene buluştuk hem de, korkmadan çekinmeden ve iyi ki de buluşmuşuz. Bizden başka buluşmaya cesaret edebilen de yok zaten..
Pandemi herkese var + ben virüslü müyümPandemi var, pandemi olmasa..
10 yıl dile kolay ama dediğim gibi herkes perdenin arkasına sığınmış kimse kendini ifşa etmek istemiyor.Aslında 10 yıllık ilişkiler var...gerçekten reel dökülmemesi ilginçç
Ben eski forumunda 6 şehir gezdim forumda edindiğim arkadaşlar sayesinde.
hem yeni insanlar hemde yeni şehir ve kültürler öğrendim ve kazandım
Kocaeli geldiğimde iletişim kurarsan senlede tanışmak isterim Hemşerim.
🤫10 yıl dile kolay ama dediğim gibi herkes perdenin arkasına sığınmış kimse kendini ifşa etmek istemiyor.
Ben yeni insanlar tanımayı çok severim ve bunun ekmeğini de yiyorum senin gibi.
Elbette, görüşmek isterim neden olmasın.
Sen hiç konuşma bence, en büyük korkaklardan biri de sensin!
Geçen İstiklal Caddesinde @serhatt ’ı gördüm, selam sabah vermeden önünden yürüyüp geçtim@Tolstoyevski madem İstanbul'dasın gel Kız Kulesinin sahilinde buluşalım
Marifet gibi anlatıyor musun bir de, özgüven eksikliğinden geçip gittim desene.Geçen İstiklal Caddesinde @serhatt ’ı gördüm, selam sabah vermeden önünden yürüyüp geçtim
Baya buluşanlar oldu aslında.Aslında 10 yıllık ilişkiler var...gerçekten reel dökülmemesi ilginçç
Ben eski forumunda 6 şehir gezdim forumda edindiğim arkadaşlar sayesinde.
hem yeni insanlar hemde yeni şehir ve kültürler öğrendim ve kazandım
Kocaeli geldiğimde iletişim kurarsan senlede tanışmak isterim Hemşerim.
Hiç de çok isim yok bence.Baya buluşanlar oldu aslında.
En çok @denizz19 'dur. Kendisi ayrıca @serhatt 'lardan önce bol bol @MEnes @gözlemci @MelankoliK ile buluşuyordu. Zamanında Instagram varken görüyorduk mangal keyfi vs
Daha bir çok isim var. Sadece dillendirmiyorlar
Sen kaç kere buluştun? 2? Süreklilik diyeceksek Deniz'in diğer tayfa defalarca foto vs denk geldikBiz dedim çünkü bizim gibi süreklilik sağlayan olmadı.
Ankara'dan kim buluştu bilmediğim için biz diyebilirim sıkıntı yok.
Ne 2'si, kaç kere buluştuk sizin bilmediğiniz. Her defasında haberiniz olacak değil ya.Sen kaç kere buluştun? 2? Süreklilik diyeceksek Deniz'in diğer tayfa defalarca foto vs denk geldik
Bence harika...Baya buluşanlar oldu aslında.
En çok @denizz19 'dur. Kendisi ayrıca @serhatt 'lardan önce bol bol @MEnes @gözlemci @MelankoliK ile buluşuyordu. Zamanında Instagram varken görüyorduk mangal keyfi vs
Daha bir çok isim var. Sadece dillendirmiyorlar
Amca gel seninle de tanışalım ayıpsınBence harika...
Dediğin gibi dillendirmek istemeyenlerde vardır...
Ama uzun yıllar yazışıp,insan yıllarca yazıştığı insanı reelde de tanımak ister.
Ben buna önem veririm.