The_Erinch
Favori Üye
Sorun değil Denizcim..Sonra Post atayım binleri peşinden sürükleyen Deniz ile buluştum diyeAmca gel seninle de tanışalım ayıpsın
İzmir tarafında yolun düşerse haber vermen yeterli
Sorun değil Denizcim..Sonra Post atayım binleri peşinden sürükleyen Deniz ile buluştum diyeAmca gel seninle de tanışalım ayıpsın
İzmir'in neresindesinSorun değil Denizcim..Sonra Post atayım binleri peşinden sürükleyen Deniz ile buluştum diye
İzmir tarafında yolun düşerse haber vermen yeterli
Manisadayım ben. Haber edecen ki İzmire ineceğim. İzmir Manisa 20 dk çünküİzmir'in neresindesin
Ben de seni havalı sanmıştım İzmir deyinceManisadayım ben. Haber edecen ki İzmire ineceğim. İzmir Manisa 20 dk çünkü
İnsanları yaşadığı şehre göre mi sınıflandırıyorsun be adam.....Ben de seni havalı sanmıştım İzmir deyince
Evet Saka bir yana da bir gün yolum düşerse seni niye arayayım giderim İzmirli kızlarla takılırımİnsanları yaşadığı şehre göre mi sınıflandırıyorsun be adam.....
Ev-kampüs-çamlık arasında mekik dokuyorum, istesen de rastlayamazsın.@DarkLegenD biz ne zaman buluşucaz artık o günü iple çekiyorum ip kopacak... Küçücük Denizli'de bir kere bile rastlayamadık da. 😡
O ne öyle az beri gel bi nefes al oksijen gör. Gerçi ben nerdeyse hiç dışarı çıkmıyorum da sinyalleri alsam hemen çıkarım. Neyse artık sen yukarılara gelmiyorsan biz oralara inicez.Ev-kampüs-çamlık arasında mekik dokuyorum, istesen de rastlayamazsın.
Ben bile şimdiye kadar 5 kişiyle falan buluşmuşumdur nasıl yokHiç de çok isim yok bence.
Görüyormusun @Angelica hiç bir ortayı kaçırmıyo takıyo doksandan hemen
Kimmiş onlar uydurma.Ben bile şimdiye kadar 5 kişiyle falan buluşmuşumdur nasıl yok
Biri @denizz19 meselaKimmiş onlar uydurma.
O kadar işte. Başka yok.Biri @denizz19 mesela
Görüyormusun @Angelica hiç bir ortayı kaçırmıyo takıyo doksandan hemen
Deniz ve @gözlemci yıllar yıllar önce beni İstanbul'un ücra köşesine kaçırmıştı bu 2 Üniversite zamanında da forumdan iki kişiyle tanıştığımı hatırlıyorum etti sana 4O kadar işte. Başka yok.
Ben de olmasam bir cacık olmaz bu forumdan Bir ara ismi lazım değil baş harfi H isminde biriyle de buluşmuştuk sonra sevgilisi izin vermedi diye bir daha da gelmemiştiBiri @denizz19 mesela
İsim ver kaçak dövüşme.Deniz ve @gözlemci yıllar yıllar önce beni İstanbul'un ücra köşesine kaçırmıştı bu 2 Üniversite zamanında da forumdan iki kişiyle tanıştığımı hatırlıyorum etti sana 4