2019 Büyük Fav10 Buluşması!

Sen az önce sadece biz dedin çürüttüm :A @MEnes @Sherlock adaşlar forum sayesinde reelde de arkadaş oldular :A
Ankara tayfasında da buluşanlar oldu. Yani kısacası sen tek değilsin:A
Adaşım olacak şahıs peşimi bırakmıyor maalesef, hatta keşke sadece benim peşimi bırakmıyor olsa… :A @MasacRE

images

Senin yaşın tutmazdı girdiğimiz ortamlara :A
Son Yaz fanlarına da söyleyebiliyor musun bunları… :A
Bu dörtlü buluşsun da millet ortam görsün.. @denizz19 da uzaktan izler bizi.. :A @MasacRE @Sherlock
Bu dörtlü çok güçlü… :bhr: Kebap, İzmir Bombası falan aldım yoldaşlarım. Kururuyorum sofrayı gelin. :A @MasacRE

Adaşım olacak şahıs peşimi bırakmıyor maalesef, hatta keşke sadece benim peşimi bırakmıyor olsa… :A @MasacRE

images

Bu dörtlü çok güçlü… :bhr: Kebap, İzmir Bombası falan aldım yoldaşlarım. Kururuyorum sofrayı gelin. :A @MasacRE
Hala kullanıyorum, bereketli bir bellek imiş... :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes

images

Sayın Gs’li dostumla seni hedef aldık, Twitter hesabına dikkat et. :A @Maskeli Fedai

Ateş olsanız bir akrebin etrafını zor sararsınız:A
Sayın Gs'li dostunu elin marul kafasına karşı nasıl da savunmuş.. AĞLIYORUM..

images

Hala kullanıyorum, bereketli bir bellek imiş... :A
Hâlâ çalışıyor demek ki o meşhur bellek :A iş sahibi adamın bir öğrencinin belleğine zorla konması ne kadar acı...

Okul sonrası tüm belleklerim boşta kaldı. Aynı şehirde olsaydık dağıtırdım size :A ihtiyacım yok. 1 tane yeter bana.

• Güldürdün
Reactions: MEnes and 12.Adam
Hâlâ çalışıyor demek ki o meşhur bellek :A iş sahibi adamın bir öğrencinin belleğine zorla konması ne kadar acı...

Okul sonrası tüm belleklerim boşta kaldı. Aynı şehirde olsaydık dağıtırdım size :A ihtiyacım yok. 1 tane yeter bana.
Çalışmaz mı bee hala kullanıyorum aslanlar gibi... :A Zorbalık ve hainlik benim işim elbette. Özellikle adaşıma karşı yapılacak zorbalıklar ve hainlikler benim için ayrı bir keyif oluyor... :A O yüzden benim için acı değil oldukça keyifli bir şey... :A @Sherlock

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Çalışmaz mı bee hala kullanıyorum aslanlar gibi... :A Zorbalık ve hainlik benim işim elbette. Özellikle adaşıma karşı yapılacak zorbalıklar ve hainlikle benim için ayrı bir keyif oluyor... :A O yüzden benim için acı değil oldukça keyifli bir şey... :A @Sherlock
Adaşına ait elinde ne tür kasetler var? :A

• Güldürdün
Yapma...Kandırma beni.. @Dosi ile mesajların öyle demiyor ama... İnternet sitelerine yayıp adaşını tık içinde bırakacaklar... :A
Ne alakası var kardeşim, yukarıda yazdıklarım öyle bir kasete delalet etmez... :A Usb bellek vardı adaşımın olan, el koymuştum ona ve bu belleği işte veri aktarımında halen daha kullandığımı belirtmişim... :A Sen niye olayı garip yerlere çekiyorsun, fesat herif... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Ne alakası var kardeşim, yukarıda yazdıklarım öyle bir kasete delalet etmez... :A Usb bellek vardı adaşımın olan, el koymuştum ona ve bu belleği işte veri aktarımında halen daha kullandığımı belirtmişim... :A Sen niye olayı garip yerlere çekiyorsun, fesat herif... :A
Senin mesajların aklıma soktu... :A

• Güldürdün