2019 Büyük Fav10 Buluşması!

Herkes benle keyif yapmış. Her yorumda Deniz adı geçiyor:F Diyorum ama organizasyon bizim işimiz. :A
------

Senin yaşın tutmazdı girdiğimiz ortamlara :A
Ulan bana karşı da ego kasmazsın be, benim diğer adım Egones bilmiyor musun... :A O kadar hizmet ettim mangal yaptım size, hayırsız herif... :A
------

Yoldaşlarından habersiz neler neler yapmış itiraf ediyor.. @MasacRE @Sherlock
İtiraf edecek bir şey yok, hiç biriniz İstanbul'da değilsiniz.. Siz de burada olsanız sizle de keyif yapardık... Canım yoldaşlarım benim... @MasacRE @Sherlock
------

Sen az önce sadece biz dedin çürüttüm :A @MEnes @Sherlock adaşlar forum sayesinde reelde de arkadaş oldular :A
Ankara tayfasında da buluşanlar oldu. Yani kısacası sen tek değilsin:A
@Sherlock adaşımla sanatsever iki eleştirmen olarak fularlarımızı takıp az mı sinema izledik, yorumladık... He gerçi o leş fular kullanmıyor canımı sıkıyor ama neyse... :A

Son düzenleme:
Ulan bana karşı da ego kasmazsın be, benim diğer adım Egones bilmiyor musun... :A O kadar hizmet ettim mangal yaptım size, hayırsız herif... :A
------

İtiraf edecek bir şey yok, hiç biriniz İstanbul'da değilsiniz.. Siz de burada olsanız sizle de keyif yapardık... Canım yoldaşlarım benim... @MasacRE @Sherlock
------

@Sherlock adaşımla sanatsever iki eleştirmen olarak fularlarımızı takıp az mı sinema izledik, yorumladık... He gerçi o leş fular kullanmıyor canımı sıkıyor ama neyse... :A
O mangalın altından çok sular aktı yine yakarız belki bahara doğru:A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
Evet haklısın epeeey bir vakit geçti o mangalın üzerinden... :A Pandemi mandemi derken 1.5 2 sene olmuştur... :A Bahara doğru bakılabilir tabii, hayırlısı... :A
Ulan kütük şimdi de entel mi oldun... :A Sen şimdi o sergi senin, bu sergi benim paso gezersin... :A Açık arttırmaya katılda birşeyler al elin boş dönme...:A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Ulan kütük şimdi de entel mi oldun... :A Sen şimdi o sergi senin, bu sergi benim paso gezersin... :A Açık arttırmaya katılda birşeyler al elin boş dönme...:A
Ben her daim elitizmin savunucusu entel bir bireydim zaten, yeni bir şey değil ki bu... :A Sergiler de güzel aktiviteler ama sinema sanatının en doruklarda olduğu Sonbahar aylarında Fular + Sinema kombini daha ilgi çekici gelmekte... :A Açık arttırma için paramız yok maalesef hahahah... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Ben her daim elitizmin savunucusu entel bir bireydim zaten, yeni bir şey değil ki bu... :A Sergiler de güzel aktiviteler ama sinema sanatının en doruklarda olduğu Sonbahar aylarında Fular + Sinema kombini daha ilgi çekici gelmekte... :A Açık arttırma için paramız yok maalesef hahahah... :A
Sana bir sır vermek isterim.Adaşın ile bende buluşmak istiyorum hahahaahha.... :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
------

------

Bu dörtlü buluşsun da millet ortam görsün.. @denizz19 da uzaktan izler bizi.. :A @MasacRE @Sherlock
------

Herkes benle keyif yapmış. Her yorumda Deniz adı geçiyor:F Diyorum ama organizasyon bizim işimiz. :A
------

Senin yaşın tutmazdı girdiğimiz ortamlara :A
Ayyyy yazııkk.. Mangal yapmayı ortam yapmak zannediyor :A

------

------

Bu dörtlü buluşsun da millet ortam görsün.. @denizz19 da uzaktan izler bizi.. :A @MasacRE @Sherlock
------

Ayyyy yazııkk.. Mangal yapmayı ortam yapmak zannediyor :A
Pamuk gibi olduk yine. Canım yoldaşlarım :bhr: @Sherlock