Maskeli Fedai
Favori Üye
Herkes benle keyif yapmış. Her yorumda Deniz adı geçiyor Diyorum ama organizasyon bizim işimiz.Az keyif yapmadık zamanında... @denizz19
Senin yaşın tutmazdı girdiğimiz ortamlara
Ulan bana karşı da ego kasmazsın be, benim diğer adım Egones bilmiyor musun... O kadar hizmet ettim mangal yaptım size, hayırsız herif...Herkes benle keyif yapmış. Her yorumda Deniz adı geçiyor Diyorum ama organizasyon bizim işimiz.
------
İtiraf edecek bir şey yok, hiç biriniz İstanbul'da değilsiniz.. Siz de burada olsanız sizle de keyif yapardık... Canım yoldaşlarım benim... @MasacRE @Sherlock
@Sherlock adaşımla sanatsever iki eleştirmen olarak fularlarımızı takıp az mı sinema izledik, yorumladık... He gerçi o leş fular kullanmıyor canımı sıkıyor ama neyse...
O mangalın altından çok sular aktı yine yakarız belki bahara doğruUlan bana karşı da ego kasmazsın be, benim diğer adım Egones bilmiyor musun... O kadar hizmet ettim mangal yaptım size, hayırsız herif...
------
İtiraf edecek bir şey yok, hiç biriniz İstanbul'da değilsiniz.. Siz de burada olsanız sizle de keyif yapardık... Canım yoldaşlarım benim... @MasacRE @Sherlock
------
@Sherlock adaşımla sanatsever iki eleştirmen olarak fularlarımızı takıp az mı sinema izledik, yorumladık... He gerçi o leş fular kullanmıyor canımı sıkıyor ama neyse...
Evet haklısın epeeey bir vakit geçti o mangalın üzerinden... Pandemi mandemi derken 1.5 2 sene olmuştur... Bahara doğru bakılabilir tabii, hayırlısı...O mangalın altından çok sular aktı yine yakarız belki bahara doğru
Ulan kütük şimdi de entel mi oldun... Sen şimdi o sergi senin, bu sergi benim paso gezersin... Açık arttırmaya katılda birşeyler al elin boş dönme...Evet haklısın epeeey bir vakit geçti o mangalın üzerinden... Pandemi mandemi derken 1.5 2 sene olmuştur... Bahara doğru bakılabilir tabii, hayırlısı...
Ben her daim elitizmin savunucusu entel bir bireydim zaten, yeni bir şey değil ki bu... Sergiler de güzel aktiviteler ama sinema sanatının en doruklarda olduğu Sonbahar aylarında Fular + Sinema kombini daha ilgi çekici gelmekte... Açık arttırma için paramız yok maalesef hahahah...Ulan kütük şimdi de entel mi oldun... Sen şimdi o sergi senin, bu sergi benim paso gezersin... Açık arttırmaya katılda birşeyler al elin boş dönme...
Sana bir sır vermek isterim.Adaşın ile bende buluşmak istiyorum hahahaahha....Ben her daim elitizmin savunucusu entel bir bireydim zaten, yeni bir şey değil ki bu... Sergiler de güzel aktiviteler ama sinema sanatının en doruklarda olduğu Sonbahar aylarında Fular + Sinema kombini daha ilgi çekici gelmekte... Açık arttırma için paramız yok maalesef hahahah...
Sırrınız benimle güvende...Sana bir sır vermek isterim.Adaşın ile bende buluşmak istiyorum hahahaahha....
Ulan uluorta yazdım ne güveni... Sen şimdi whatsapp tan da hemen yumurtlarsın...Sırrınız benimle güvende...
Bilerek dedim be adam ortalık yere yazdığını görüyoruz... İşim olmaz, benim bilgim yok konuyla ilgili... Görmedim, duymadım, bilmiyorum...Ulan uluorta yazdım ne güveni... Sen şimdi whatsapp tan da hemen yumurtlarsın...
Bu dörtlü buluşsun da millet ortam görsün.. @denizz19 da uzaktan izler bizi.. @MasacRE @SherlockUlan bana karşı da ego kasmazsın be, benim diğer adım Egones bilmiyor musun... O kadar hizmet ettim mangal yaptım size, hayırsız herif...
------
------
Ayyyy yazııkk.. Mangal yapmayı ortam yapmak zannediyorHerkes benle keyif yapmış. Her yorumda Deniz adı geçiyor Diyorum ama organizasyon bizim işimiz.
------
Ulan bana karşı da ego kasmazsın be, benim diğer adım Egones bilmiyor musun... O kadar hizmet ettim mangal yaptım size, hayırsız herif...
------
------
Pamuk gibi olduk yine. Canım yoldaşlarım @Sherlock
İşte biz döneme her türlü uyum sağlarızUlan düdük siz Vadi izlediğiniz dönemde kendinize mafya ortamı kurmuştunuz
Yoldaşım biz bukalemun ailesiyiz.İşte biz döneme her türlü uyum sağlarız
Alemsin maskeliİşte biz döneme her türlü uyum sağlarız
Sen mangal da mı yakıyorsunO mangalın altından çok sular aktı yine yakarız belki bahara doğru
Seni bile yakarım kurbanlık dana niyetineSen mangal da mı yakıyorsun
Dikkat ette midene oturmayayımSeni bile yakarım kurbanlık dana niyetine