Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 34,581
- Puanı
- 1,060
Ben olsam İrlanda’ya götürürdüm orada bir çift antrenman orası daha fizikli bizden Ben başkan olsam karışırdım @Royal_Highness
İrlanda milli takımından oyuncu baksınlar St.Patrick Atletic’in oyuncular iyi ama stad problemi var adamların stadı küçük Aviva stadyumu ve Croke park çok büyük stadyumu Aviva stadyumunda oynaya bilen oyuncu ben Shamrock Rovers ve Bohemian Dublinden transfer yapsınlar @mesmesoFB & Scamacca haberleri niye çıkmadı hâlâ? Sörloth gibi hayali işleri bırakıp alınabilecek isimlere odaklanın.
Niye çoğul konuşmuş reyiz bu yoksa @12.Adam pert mi olacakMourinho laneti Benfica hiç malubiyeti yok üçüncü sırada Fenerbahçe’de öyle @12,.Adam @Bully böyle acil durumlarda sağ bek olarak oynatması gerekiyorsa olacak iş şudur Teknik direktörün yapacağı iş belli oynatmak antrenmanda yapacak çift kale maçla 90 dakika ben lisedeyken hep fizik üstünde çalıştım finalde kaleci 7 tane kendi kalesine gol attı 7-0 mağlup duruma düştüm birde bir eksikti Bodrumsporun alt yapısında sol bek kaleci yaptım Kaleciyi forvet yaptım işe yaradı 7-0 dan 7-7 yaptım uzatmalarda 60 dakikada top ağlara girdi 8-7 yenildim O sınıf Akhisar gibi dert olmuştu Dokuzuncu sınıftayken Turnuva şampiyonu ilk yenilgisini benden aldı Liseden arkadaşlarım özellikle kızlar bu gruptan çıkamaz dediler ikinci olarak çıktım gruptan
Hep grup liderini yendim ama hep ikinci çıktım hiç mağlubiyet almadan 10.Sınıfta
9 Martta 9-3 yendim Fenerbahçe’de böyle bir durum lazım Tedesco Türk oyunculara motivasyon vermeli Almanya değil Hatta Belçika milli takımı değil
@12.Adam onlar eğitimini alıyor İrlanda’da bile öyle Türklerde hakeme karışmıyor Fenerbahçe’nin başına Stephen Bradley gelirse onunla konuşmaya giderdim Türk oyuncular motivasyonla iş yapar Yabancılarada o ruh aşılanmalı Para ile motivasyon olmaz @12.Adam @Dosi
Tedesco’yu yollamak için tuzak kurmuş @xemrexxx