Senin aklını başına getirmeye çalışıyorum.![]()
Senin aklını başına getirmeye çalışıyorum.![]()
İnsanın kendini bilmesi de iyi bir şey.
aaaa senin de botoks masrafını ödesinler sen de yazarasın bayaİnsanın kendini bilmesi de iyi bir şey.![]()
Ne saçmalıyorsun sersem tavuk?aaaa senin de botoks masrafını ödesinler sen de yazarasın baya
Sercan Hamzaoğlunu söylüyor.Ne saçmalıyorsun sersem tavuk?
Fenerbahçe kongresi var bugünSercan Hamzaoğlunu söylüyor.![]()
lugano diye yalını getirmişler bu takım adam olmazSercan Hamzaoğlunu söylüyor.![]()
Banlanmanak için bir @Dosi bir @serhatt bir @Alemdar a yalvarırken senSercan Hamzaoğlunu söylüyor.![]()
İftiralarından seni banlamak lazım esas.Banlanmanak için bir @Dosi bir @serhatt bir @Alemdar a yalvarırken sen![]()
@Angelica @HollyDemon ☾☆ @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Bully @RüzgarGülü
Hodri meydanİftiralarından seni banlamak lazım esas.![]()
Bekletiyoruz seni. Zamanın var.Hodri meydan![]()
Şu kadar umrumda küçük hesaplarınızBekletiyoruz seni. Zamanın var.![]()
Tatlım küçük hesapların insanı sensin ben veya başkaları değil.Şu kadar umrumda küçük hesaplarınızEkli dosyayı görüntüle 137279
Bnm her yanım büyük etki butlu hoşt küçüklük size yakışırTatlım küçük hesapların insanı sensin ben veya başkaları değil.![]()
Tamam işte yükte ağır pahada hafifsin, bizlerde tam tersi.Bnm her yanım büyük etki butlu hoşt küçüklük size yakışır![]()
kendine dev aynasında değil boy aynasında bir bak demiş hande yener sana demiş sanırımTamam işte yükte ağır pahada hafifsin, bizlerde tam tersi.![]()
![]()