Aynen. Galiba epeydir Senaristleri değişti Arka Sokaklar'ın.İşte orası sorun senaryoyu yazanlar bir çare bulmalılar bakalım ne olucak
Aynen. Galiba epeydir Senaristleri değişti Arka Sokaklar'ın.İşte orası sorun senaryoyu yazanlar bir çare bulmalılar bakalım ne olucak
Yurdakul Kardeşler yazıyordu galiba ek olarak birkaç Senarist daha geldi.Senaristmi değişti @pompy bilir
Sinan yurdakul ve Ömer genc geldiYurdakul Kardeşler yazıyordu galiba ek olarak birkaç Senarist daha geldi.
Kanal icin en basarili dizi Fatih Harbiye ve Sevdaluk. Adini Kalbime yazdim bosluktan rahat yukseliyor. 😉Arka Sokaklar beklediğim gibi totalde 10 reytingi geçerek zirvede yer almış. Ab'si de çok iyi.
Şefkat Tepe yine iyi gitmiş.
Yst iki grupta da 8'i geçerek başarılı gitmiş.
Adını Kalbime Yazdım iki grupta da 5 reytingi geçerek çok iyi gitmiş. Dizi için Show TV'nin en başarılı dizisi diyebiliriz.
Bugünün Saraylısı ab'de beklenenin altında kalarak total dizisi olmuş.
Galip iki grupta da çok iyi. Ab'de daha fazla alabilirdi ama.
Fatih Harbiye ab'de başarılı.
Gece 1 değil 22.45'de başladı.rıza baba halkın adamı efsane isim hüloğğlamayan ender insanlardan haketttiği yere gelmiş
şt düşmüş,ısmarlama senaryo yapan bu tarz işler reytingsizlikten kaldırılmalı o ka düşmeli
acun 2 ağır totale rağmen ab işi olmakta zorlanıyor
aky nolmuş öyle gece1 de yayınlanıp da o reytingi alması ilginç
fatih harbiyede buğranın bedduası işe yaramış
galip 3 adam yokken ab de coşmalıydı olmamış
bugünün saraylısı gecekondu ka reyting almış
lafın gelişi sen dedin zaten 00:45 te bitti diyeGece 1 değil 22.45'de başladı.
Ben 00.45'de bitti dedim 00.45'de başladı demedim ki.lafın gelişi sen dedin zaten 00:45 te bitti diye
ben de bitt demişim zaten mesajda.ssBen 00.45'de bitti dedim 00.45'de başladı demedim ki.
Lütfen Türkçemizi doğru kullanalım. Bir daha olmasın hata. 😛ben de bitt demişim zaten mesajda.ss
@destere senin dizi düşük gidiyo Rıza baba varken Cumarteside tutunması zor
Çöp olurmu ya dizi 300 bölümü geçti diziye yeni biri katıldı dizi şaha kalktıgeçen haftaki ara yaramadı diziye ama önümüzdeki hafta tekrar şaha kalkar arka sokaklarda kesin yine birileri vurulmuştur haftalık parlayıp sönen çöp dizi arka sokaklar..gazı kesilir onun?
seni @pompy e havale ediyoruzgeçen haftaki ara yaramadı diziye ama önümüzdeki hafta tekrar şaha kalkar arka sokaklarda kesin yine birileri vurulmuştur haftalık parlayıp sönen çöp dizi arka sokaklar..gazı kesilir onun?