11 Ocak 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet olabilir, show tv nedense hep antipatik gelmistir bana, tabi Ciner'le daha da katlandi antipatim. 4 reytinglik dizi yapamiyormusun da Fatih harbiyeyi caldin, buna bukemedigin eli opmek denir. Ha gidip reyting rekoru kiran diziyi alirsan o baska... :)
haklısın panpa :A

Kanal d reklam duZenini değiştirmeli
Erler film kanal d ye anlaşabiliyor diğer kanallar zorluyor şartları

Canım Kanal D'm. Ciğerim, böbreğim herşeyim. :F

Evet aynen öyle. Kanal D yüksek alınca şike yok, Kanal D düşük alınca şike var. Evet bunu herkes yazsın bir kenara. Hergün tekrarlamaya gerek yok. O kadar. 😉

11FATIH HARBIYESHOW TV11.01.201420:37:3322:45:504,8011,1842,94

@xBUGRAx Hangi bedduayı ettin bize de söyle. :A Totale etmişsin ama A/B`yi unutmuşsun. :A

Son düzenleme:

Değilim ama ağzına sağlık. :A

Canım Kanal D'm. Ciğerim, böbreğim herşeyim. :F

Evet aynen öyle. Kanal D yüksek alınca şike yok, Kanal D düşük alınca şike var. Evet bunu herkes yazsın bir kenara. Hergün tekrarlamaya gerek yok. O kadar. 😉

11FATIH HARBIYESHOW TV11.01.201420:37:3322:45:504,8011,1842,94
@xBUGRAx Hangi bedduayı ettin bize de söyle. :A Totale etmişsin ama A/B`yi unutmuşsun. :A

AB'de de boşluktan izleniyor. :A Düşler ve Umutlar gelse AB'yi süpürür bence (b)

Totalin bu sezon tek efsane dizisi Arka Sokaklar.bazı boş günler de 10+ almak kolay önemli olan Arka Sokaklar gibi 2 tane 8-9 reytinglik yapım ve 5 reytinglik 2 dizi karşısında 10+ ala bilmek büyük başarı tebrikler :)
Bugünün Saraylısı pek başarılı gitmemiş ama gelecek hafta A\B`si yine 5.5+ olacak çünkü süper bir bölüm geliyor :J
Show TV çok iyi bir gün geçirmiş ve her iki yapımı iyi reytingler almış

Arka Sokaklar 10 Reyting'i geçmiş TOTAL'de AB'de 2. olmuş 5 Reyting almış çok iyi Tebrik Ederim. :)

Şefkat Tepe çok iyi Oranlar almış Tebrik Ederim. :)

Acun yine TOTAL'de 3. Olmuş AB'de Liderliği geri almış çok iyi Oranlar almış Tebrik Ederim. :)

Adını Kalbime Yazdım Her Iki Kategori'de de 5 Reyting'i geçmiş Tebrik Ederim. :)

Fatih Harbiye TOTAL'de Ilk 10 Dışı kal sa da AB'de 5 Reyting'i geçip 3. Olmayı başarmış Tebrik Ederim. :)

Iyy yine şike var reytingler iyice garipleşti yahu. :F Nedir senden çektiğimiz tns! :F

Dün tns garipleşti diyenleri bugün de yakınmaya davet ediyorum. :F

Admin de yine kanal d yükselince aşka gelmiş günün yorumunu yapmış. :))))
bunda yüzde yüz haklısın admin hiç yorum yapmaz kanal d zirveyi alınca yorum yapıyo bende çözemedim ya neyse :)