11 Ocak 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bunda yüzde yüz haklısın admin hiç yorum yapmaz kanal d zirveyi alınca yorum yapıyo bende çözemedim ya neyse :)
Ben genelde Admin'den Cuma - Cumartesi Günleri istiyorum. :) Admin kendi istemedi yani. :D

Ozan yorum yapmamıştı Atacan rica etti bu yüzden yaptı. :) Sen de hemen gaza gelme. :X
yok yok gaza gelmiyorum benimde dikkatimi çekti başka günlerde söylüyoruz işim var falan diyo :d neyse önemli değil de söylemek istedim durum bu :)

Ozan yorum yapmamıştı Atacan rica etti bu yüzden yaptı. :) Sen de hemen gaza gelme. :X
@mrt-06 @EveN dün söyleyemedim içimde kalmıştı siz arka sokaklar için en azından silah sesi unutmuyolar falan demiştiniz ya :D şefkat tepede en azından telefonla arayınca telsizle cevap verme yok işte bu inanılması imkansız bi hatadır ve bana göre türk tv tarihinin en büyük hatasıdır :D demekki bu diziyi yönetmeni değil hiçbi çalışanı izlememiş böyle hata olur mu ya telefonla arıyo adam sen telsizden cevap veriyon :d
onun için bi daha şefkat tepe silah sesi unuttu falan demeyin bak neler varmış demi :d

@mrt-06 @EveN dün söyleyemedim içimde kalmıştı siz arka sokaklar için en azından silah sesi unutmuyolar falan demiştiniz ya :D şefkat tepede en azından telefonla arayınca telsizle cevap verme yok işte bu inanılması imkansız bi hatadır ve bana göre türk tv tarihinin en büyük hatasıdır :D demekki bu diziyi yönetmeni değil hiçbi çalışanı izlememiş böyle hata olur mu ya telefonla arıyo adam sen telsizden cevap veriyon :D
onun için bi daha şefkat tepe silah sesi unuttu falan demeyin bak neler varmış demi :D
Ben bunu dün demeni bekliyordum aslında. :A Ama bunu neden bana diyorsun? Benim Arka Sokaklar "kaliteli" dediğim bir mesaj var mı? Arka Sokaklar kalitesini çoktan kaybetmiş.

Ama sen Şefkat Tepe kaliteli diyince ben de hatayı gösterdim. Kalite ile hazırlanan dizi bu tür gözle görülür hatalar yapmaz. :)

Ben bunu dün demeni bekliyordum aslında. :A Ama bunu neden bana diyorsun? Benim Arka Sokaklar "kaliteli" dediğim bir mesaj var mı? Arka Sokaklar kalitesini çoktan kaybetmiş.

Ama sen Şefkat Tepe kaliteli diyince ben de hatayı gösterdim. Kalite ile hazırlanan dizi bu tür gözle görülür hatalar yapmaz. :)
ben hatasız dizi olmaz diyorum adamlar bi silah sesi unuttu diye diziyi hiçe sayman olmaz :) dün aklıma gelmedi de forumdan çıktıktan sonra aklıma geldi :d

ben hatasız dizi olmaz diyorum adamlar bi silah sesi unuttu diye diziyi hiçe sayman olmaz :) dün aklıma gelmedi de forumdan çıktıktan sonra aklıma geldi :d
Hatasız dizi olmaz doğrudur ama hatanın büyüğü küçüğü var. Gözden kaçanı kaçmayanı var. Bu bildiğin ultra hata olmuş.

Kaliteli dizi kaliteli ve titizlikle hazırlanır. Bu diziyi montajlarken akılları neredeydi? Hiç mi görmediler bu hatayayı? Aynısı İki Dünya Arasında da olmuştu. Adamlar bildiğin alev koymayı unutmuştular. Yeşilliği çekmiştiler. :F Allahını seversen montajlanan dizide bu unutulurmu? Montajlayan zaten bunu montajlasın diye vermişler görevi onu da yapmadıktan sonra...

°°°mobil mesaj°°°

Hatasız dizi olmaz doğrudur ama hatanın büyüğü küçüğü var. Gözden kaçanı kaçmayanı var. Bu bildiğin ultra hata olmuş.

Kaliteli dizi kaliteli ve titizlikle hazırlanır. Bu diziyi montajlarken akılları neredeydi? Hiç mi görmediler bu hatayayı? Aynısı İki Dünya Arasında da olmuştu. Adamlar bildiğin alev koymayı unutmuştular. Yeşilliği çekmiştiler. :F Allahını seversen montajlanan dizide bu unutulurmu? Montajlayan zaten bunu montajlasın diye vermişler görevi onu da yapmadıktan sonra...

°°°mobil mesaj°°°
iki dünya arasında değil küçük kıyamette oldu iki dünya arasında kaliteli bi dizi :)
onda haklısın o zaten başlı başına hatanın kralı ama bi silah sesi bence büyük bi hata değil çünkü bir bölümde yüzlerce kez silah patlıyo 1 tane unuttun diye ölüm yok ya sonunda

iki dünya arasında değil küçük kıyamette oldu iki dünya arasında kaliteli bi dizi :)
onda haklısın o zaten başlı başına hatanın kralı ama bi silah sesi bence büyük bi hata değil çünkü bir bölümde yüzlerce kez silah patlıyo 1 tane unuttun diye ölüm yok ya sonunda
Ama montaj bu yüzden değil mi?

Diyorum ya. Kaliteli dizi yapacaksan titiz davranmalısın. Bu tür hatalar affedilmez gerçekten. Demek montajlayan aynı kişi ki bu hataları yapmış. Montajlamanın üzerinden hızlıca geçmiş.

°°°mobil mesaj°°°

Ama montaj bu yüzden değil mi?

Diyorum ya. Kaliteli dizi yapacaksan titiz davranmalısın. Bu tür hatalar affedilmez gerçekten. Demek montajlayan aynı kişi ki bu hataları yapmış. Montajlamanın üzerinden hızlıca geçmiş.

°°°mobil mesaj°°°
bak aksiyon dizisi yapmak çok zor iş türkiye de adam akıllı aksiyon dizisi kaç tane var bir elin parmağını geçmez bunlar 1 haftada çekimleri zar zor bitiriyolar bunun montajı var dublajı var acayip zor bi iş bir silah sesi diziyi kalitesiz yapmaz hee ben şefkat tepe çok kaliteli demiyorum zaten efektleri kötü senaryoda saçmalıklar çok fazla oluyo ama güzel dizi yine de

AS 1.olunca herkes çoşmuş "ohaa filan oldum Selin'ciğim:bhr:"

#BugununSaraylısı AB'de düşmüş. Bir haftalık ara vermek senin neyine acaba? Sanırsın reyting rekorları kırıyor.Gerçi haftaya daha iyi bölüm olacaktir, bu haftaki sönüktü:(

AS 1.olunca herkes çoşmuş "ohaa filan oldum Selin'ciğim:bhr:"

#BugununSaraylısı AB'de düşmüş. Bir haftalık ara vermek senin neyine acaba? Sanırsın reyting rekorları kırıyor.Gerçi haftaya daha iyi bölüm olacaktir, bu haftaki sönüktü:(
halkın adamı rıza babayı sevmeyen ölsün .ss