evet o manzara,paraioyunculara rağmen total oldu hep sen izliyon diye nereye gitsen totalliğini bulaştırıyon .ssSomestr gelsin gorecen sen dayan 3 gun kaldi
Bitmez merak etme o sirasini savdi
evet o manzara,paraioyunculara rağmen total oldu hep sen izliyon diye nereye gitsen totalliğini bulaştırıyon .ssSomestr gelsin gorecen sen dayan 3 gun kaldi
Bitmez merak etme o sirasini savdi
Ben netten izliyorum ama iki haftadirevet o manzara,paraioyunculara rağmen total oldu hep sen izliyon diye nereye gitsen totalliğini bulaştırıyon .ss
işte bir de tv den izlesen total 5 ab 1.5 alacak dizi .ssBen netten izliyorum ama iki haftadir
E2'de bir Dizi vardı yeni galiba bitmediyse bir bak bence. Ama ben beğenmedim.Boşluktan tv kapayacam nerdeyse 😕 Revolution var cnbc-e'de izliyon mu @xemrexxx ??? Yorum konusunda da daha yazmıyoruz
iyi hatırlattın ben onun yeni bölümü,draculayıicarrie yi izleyecektim ben uzadım bbBoşluktan tv kapayacam nerdeyse 😕 Revolution var cnbc-e'de izliyon mu @xemrexxx ??? Yorum konusunda da daha yazmıyoruz
Şimdi Girls başlıyacak Acaba hangi diziydi Girls'ü izlesem günah olur mu mubarek gece 😕 @OzaNE2'de bir Dizi vardı yeni galiba bitmediyse bir bak bence. Ama ben beğenmedim.
Olma ihtimali yüksek. Bu gece ödül alır belki o dizi.Şimdi Girls başlıyacak Acaba hangi diziydi Girls'ü izlesem günah olur mu mubarek gece 😕 @OzaN
Şimdi Girls başlıyacak Acaba hangi diziydi Girls'ü izlesem günah olur mu mubarek gece 😕 @OzaN
Ravenswood'un da başlamiş zaariyi hatırlattın ben onun yeni bölümü,draculayıicarrie yi izleyecektim ben uzadım bb
Gece burdasın mı altın küre'de? Belki online olurum burda olursanOlma ihtimali yüksek. Bu gece ödül alır belki o dizi.
Charlie artık oğluna asılırEkli dosyayı görüntüle 28508bu ikiliden çok fena mns lik kokular geliyor
o dursun şimdilik bazı yerleri korku içerdiği içinRavenswood'un da başlamiş zaar
Gece burdasın mı altın küre'de? Belki online olurum burda olursan
Charlie artık oğluna asılır
Evet buradayım tabii.Ravenswood'un da başlamiş zaar
Gece burdasın mı altın küre'de? Belki online olurum burda olursan
Charlie artık oğluna asılır
Komediydi hakikatten ismi neydi acep.Şimdi Girls başlıyacak Acaba hangi diziydi Girls'ü izlesem günah olur mu mubarek gece 😕 @OzaN
bunda yüzde yüz haklısın admin hiç yorum yapmaz kanal d zirveyi alınca yorum yapıyo bende çözemedim ya neyse
4-5 kız ağirli bir diziyse Winners & Losers olma ihtimali var oturup düzgün izlemedim ama 5 dk bakıp, kapamişliğim varKomediydi hakikatten ismi neydi acep.
Abim de şu ne dandik dizi diyip kapattı zaten. O Dizi dir o zaman.4-5 kız ağirli bir diziyse Winners & Losers olma ihtimali var oturup düzgün izlemedim ama 5 dk bakıp, kapamişliğim var