evet o manzara,paraioyunculara rağmen total oldu hep sen izliyon diye nereye gitsen totalliğini bulaştırıyon .ssSomestr gelsin gorecen sendayan 3 gun kaldi
Bitmez merak etme o sirasini savdi![]()
evet o manzara,paraioyunculara rağmen total oldu hep sen izliyon diye nereye gitsen totalliğini bulaştırıyon .ssSomestr gelsin gorecen sendayan 3 gun kaldi
Bitmez merak etme o sirasini savdi![]()
Ben netten izliyorum ama iki haftadirevet o manzara,paraioyunculara rağmen total oldu hep sen izliyon diye nereye gitsen totalliğini bulaştırıyon .ss
işte bir de tv den izlesen total 5 ab 1.5 alacak dizi .ssBen netten izliyorum ama iki haftadir![]()
E2'de bir Dizi vardı yeni galiba bitmediyse bir bak bence.Boşluktan tv kapayacam nerdeyse 😕 Revolution var cnbc-e'de izliyon mu @xemrexxx ??? Yorum konusunda da daha yazmıyoruz![]()
iyi hatırlattın ben onun yeni bölümü,draculayıicarrie yi izleyecektim ben uzadım bbBoşluktan tv kapayacam nerdeyse 😕 Revolution var cnbc-e'de izliyon mu @xemrexxx ??? Yorum konusunda da daha yazmıyoruz![]()
Şimdi Girls başlıyacakE2'de bir Dizi vardı yeni galiba bitmediyse bir bak bence.Ama ben beğenmedim.
![]()
Olma ihtimali yüksek.
Ravenswood'un da başlamiş zaariyi hatırlattın ben onun yeni bölümü,draculayıicarrie yi izleyecektim ben uzadım bb![]()
Gece burdasın mı altın küre'de? Belki online olurum burda olursanOlma ihtimali yüksek.Bu gece ödül alır belki o dizi.
![]()
Charlie artık oğluna asılırEkli dosyayı görüntüle 28508bu ikiliden çok fena mns lik kokular geliyor![]()
o dursun şimdilik bazı yerleri korku içerdiği içinRavenswood'un da başlamiş zaar
Gece burdasın mı altın küre'de? Belki online olurum burda olursan
Charlie artık oğluna asılır![]()
Evet buradayım tabii.Ravenswood'un da başlamiş zaar
Gece burdasın mı altın küre'de? Belki online olurum burda olursan
Charlie artık oğluna asılır![]()
Komediydi hakikatten ismi neydi acep.
bunda yüzde yüz haklısın admin hiç yorum yapmaz kanal d zirveyi alınca yorum yapıyo bende çözemedim ya neyse![]()
4-5 kız ağirli bir diziyse Winners & Losers olma ihtimali var oturup düzgün izlemedim ama 5 dk bakıp, kapamişliğim varKomediydi hakikatten ismi neydi acep.![]()
Abim de şu ne dandik dizi diyip kapattı zaten.4-5 kız ağirli bir diziyse Winners & Losers olma ihtimali var oturup düzgün izlemedim ama 5 dk bakıp, kapamişliğim var![]()