11 Ocak 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zaten bir Çöp oldu bir Boşlukçu oldu gereken cevabı Rıza Baba veriyor. :)

Bu güzel cevap oldu :)

yapsada ben anlamam tercüme etmen lazım:))
Yaparız sana tercüme anlarsın :D
aradan yüz yılda geçse yüz yıl zirveyi alsa fikrim değişmez:)

@pompy dizideki göndermeleri algılayabiliyor ben o kadar zeki değilim göndermeleri çözemeyince dizi bana çöp gibi geliyor :))
Yüzyıl geçsede fikrin değişmezse seni @pompy'e havale etmek kalıyo bize

genel izleyici grubu 8,12 yaş arası ... o yaşı geçipte hala arka sokaklardan zevk alarak izlediklerini söyleyen her değerli arkadaşımızın kalite anlayışı gözlerimi yaşartıyor :))

Arka sokaklar 10 reyting, harika. Bugunun saraylisi gayet iyi oranlar almis ama daha fazlasini hakediyor. Galip dervis de iyi gitmis. BBEB harika devam ediyor yoluna. KMOI de keza oyle. Fatih harbiye'ye gelince, totalde ilk 10'un disinda kalmis dizi, buna sevindim FOX'tan ayrilmanin bedelini odemeli koliba. Ne guzel olur oranlari biraz dusse de show kaldirsa yayindan, su an tabi pek mumkun gozukmuyor bu ama temennim bu yonde. Show tv'ye bundan sonra turlu basarisizliklar diliyorum...

Arka sokaklar 10 reyting, harika. Bugunun saraylisi gayet iyi oranlar almis ama daha fazlasini hakediyor. Galip dervis de iyi gitmis. BBEB harika devam ediyor yoluna. KMOI de keza oyle. Fatih harbiye'ye gelince, totalde ilk 10'un disinda kalmis dizi, buna sevindim FOX'tan ayrilmanin bedelini odemeli koliba. Ne guzel olur oranlari biraz dusse de show kaldirsa yayindan, su an tabi pek mumkun gozukmuyor bu ama temennim bu yonde. Show tv'ye bundan sonra turlu basarisizliklar diliyorum...
Haluk. 😱

yani atacan ve semre nin yeni hedefisin :A
Evet olabilir, show tv nedense hep antipatik gelmistir bana, tabi Ciner'le daha da katlandi antipatim. 4 reytinglik dizi yapamiyormusun da Fatih harbiyeyi caldin, buna bukemedigin eli opmek denir. Ha gidip reyting rekoru kiran diziyi alirsan o baska... :)