Bu güzel cevap olduZaten bir Çöp oldu bir Boşlukçu oldu gereken cevabı Rıza Baba veriyor.
Yaparız sana tercüme anlarsınyapsada ben anlamam tercüme etmen lazım)
Yüzyıl geçsede fikrin değişmezse seni @pompy'e havale etmek kalıyo bizearadan yüz yılda geçse yüz yıl zirveyi alsa fikrim değişmez
@pompy dizideki göndermeleri algılayabiliyor ben o kadar zeki değilim göndermeleri çözemeyince dizi bana çöp gibi geliyor )
Zaten bir Çöp oldu bir Boşlukçu oldu gereken cevabı Rıza Baba veriyor.
Haluk. 😱Arka sokaklar 10 reyting, harika. Bugunun saraylisi gayet iyi oranlar almis ama daha fazlasini hakediyor. Galip dervis de iyi gitmis. BBEB harika devam ediyor yoluna. KMOI de keza oyle. Fatih harbiye'ye gelince, totalde ilk 10'un disinda kalmis dizi, buna sevindim FOX'tan ayrilmanin bedelini odemeli koliba. Ne guzel olur oranlari biraz dusse de show kaldirsa yayindan, su an tabi pek mumkun gozukmuyor bu ama temennim bu yonde. Show tv'ye bundan sonra turlu basarisizliklar diliyorum...
Hayir Guney butun kanallari, atv'yi, kanal d'yi, stari, fox'u cok seviyorum sadece show'u sevmiyorum canisiHaluk. 😱
Peki.Hayir Guney butun kanallari, atv'yi, kanal d'yi, stari, fox'u cok seviyorum sadece show'u sevmiyorum canisi
yani atacan ve semre nin yeni hedefisinHayir Guney butun kanallari, atv'yi, kanal d'yi, stari, fox'u cok seviyorum sadece show'u sevmiyorum canisi
Saçmalama Emre. Öyle olsa herkesin mesajını alıntılayıp cevap verirdim en ufak şeyde yani.yani atacan ve semre nin yeni hedefisin
😱Saçmalama Emre. Öyle olsa herkesin mesajını alıntılayıp cevap verirdim en ufak şeyde.
Ya bi de şaşırıyor. Halen tanıyamamışsın beni pes yani.
😱Ya bi de şaşırıyor. Halen tanıyamamışsın beni pes yani.
Evet olabilir, show tv nedense hep antipatik gelmistir bana, tabi Ciner'le daha da katlandi antipatim. 4 reytinglik dizi yapamiyormusun da Fatih harbiyeyi caldin, buna bukemedigin eli opmek denir. Ha gidip reyting rekoru kiran diziyi alirsan o baska...yani atacan ve semre nin yeni hedefisin