Anlamadim ama dogru soyluyosunBudefa senariste değil kanal d ye bağlı kanal d demistiki 312 bölümde cevher olayı bitcek diye bir bes bolum daha uzattılar kaynak kanald ve youtube
sonunda 5i geçmiş ben sana demistim totalde 5 alirsa abde de alir @BullyTOTAL - AB
AS : 10.47 | 23.84 - 5.62 | 14.96
ŞT : 8.32 | 18.86 - 3.94 | 10.39
YST : 8.13 | 18.45 - 8.33 | 21.96 karşın da.
Ayrıca Adını Kalbime Yazdım 5 Reyting geçdi.
TOTAL : 5.24 | 14.65 AB : 5.07 | 15.51 aldı TOTAL'de 8. AB'de 5. oldu böylece.
Ve Fatih Harbiye TOTAL'de 4.80 | 11.18 ile 11. AB'de 5.45 | 14.94 ile 3. oldu kanka. @SERHAT3456
Bence akıllı bir hame yapmışlar dahada uzatsınlar olabildiğincecevher olayı 312 de bitecekti kanal d 5 bolum daha uzattı uzatma şansı kanal d ye bagli
Anlamadim ama dogru soyluyosun [/quoteAvansta
Abaya yazcaktim terden yanlış tarafa basti
Feslegen adlı senaryoma bak eskisinden muhteşemHe tamam o zaman bende ne alaka diyorum
Galip fena gitmemiş ama dah iyi alabilir Cumartesi zor Perşembe'de aldığı oranları alamıyo malesef
Hafta içi birgünde iyi gidebilir aslında ama şimdilik böyle iyi haklısınorası öyle ama arkadşım hoşgeldin onun yerini aldı bence bu akış iyi cumartesileri için
Ben ısrarla tutmayacağını söyledim de dinleyen kim? Kanal D hangi kafayla Kayıp tarzı bir diziyi bir daha başlatıyor ki? Halk as'den başka polisiye dizi izlemiyor işte!Kanal D 3 gündür totalde iyi gün geçirebiliyor nazar değmesin. Bugün de 6 alırsa pasta keserler.
Cinayet tutmadı. Vatana millete hayırlı olsun.
Cevher ölmeden zor aga Cevher ölürse alır liderliğiforumda kanal d cilerin bayramı var resmen noluyo arkadaş
şefkat tepe iyi gitmiş bikaç hamleyle zirveyi tekrar almak lazım
merak etme aga kordon celili vurmaya bakar iş şefkat tepede dün bya heycanlıydı zaten bikaç haftaya llierliği rahat alıcak arka sokakların klasik yükşelişi ve sönüşü işteCevher ölmeden zor aga Cevher ölürse alır liderliği
Cevher dizide ölmeden zor aga liderliği kaptırması Cevher öldükten sonra Şefkat Tepe'ye geçsin orayıda coştururmerak etme aga kordon celili vurmaya bakar iş şefkat tepede dün bya heycanlıydı zaten bikaç haftaya llierliği rahat alıcak arka sokakların klasik yükşelişi ve sönüşü işte