11 Ocak 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rıza baba gürlemiş.😱Tebrik ederim.

Kanald nin yüzü perşembe arkadaşım hoşgeldin ile cuma beyaz ve abde YD ile cumartesi BBEB Arka sokaklar ve Galip deviş ile pazarda BBEB ve güneşi beklerken ile 4 gün gülüyor ama 3 gün boşlukk dolması şartt

TOTAL - AB

AS : 10.47 | 23.84 - 5.62 | 14.96
ŞT : 8.32 | 18.86 - 3.94 | 10.39
YST : 8.13 | 18.45 - 8.33 | 21.96 karşın da. :)

Ayrıca Adını Kalbime Yazdım 5 Reyting geçdi. :Z

TOTAL : 5.24 | 14.65 AB : 5.07 | 15.51 aldı TOTAL'de 8. AB'de 5. oldu böylece.

Ve Fatih Harbiye TOTAL'de 4.80 | 11.18 ile 11. AB'de 5.45 | 14.94 ile 3. oldu kanka. @SERHAT3456
sonunda 5i geçmiş :Z ben sana demistim totalde 5 alirsa abde de alir :D @Bully

Arka Sokaklar beklediğim gibi totalde 10 reytingi geçerek zirvede yer almış. :oley: Ab'si de çok iyi. :oley:

Şefkat Tepe yine iyi gitmiş.

Yst iki grupta da 8'i geçerek başarılı gitmiş.

Adını Kalbime Yazdım iki grupta da 5 reytingi geçerek çok iyi gitmiş. Dizi için Show TV'nin en başarılı dizisi diyebiliriz.

Bugünün Saraylısı ab'de beklenenin altında kalarak total dizisi olmuş.

Galip iki grupta da çok iyi. :oley: Ab'de daha fazla alabilirdi ama.

Fatih Harbiye ab'de başarılı.

Galip fena gitmemiş ama dah iyi alabilir Cumartesi zor Perşembe'de aldığı oranları alamıyo malesef

Kanal D'nin hafta sonu tamam, şimdi sıra hafta içine :)

forumda kanal d cilerin bayramı var resmen noluyo arkadaş :kiki:
şefkat tepe iyi gitmiş bikaç hamleyle zirveyi tekrar almak lazım :D

Kanal D 3 gündür totalde iyi gün geçirebiliyor nazar değmesin. :F Bugün de 6 alırsa pasta keserler. :X

Cinayet tutmadı. Vatana millete hayırlı olsun.
Ben ısrarla tutmayacağını söyledim de dinleyen kim? :( Kanal D hangi kafayla Kayıp tarzı bir diziyi bir daha başlatıyor ki? Halk as'den başka polisiye dizi izlemiyor işte!

Cevher ölmeden zor aga Cevher ölürse alır liderliği :D
merak etme aga kordon celili vurmaya bakar iş :D şefkat tepede dün bya heycanlıydı zaten bikaç haftaya llierliği rahat alıcak arka sokakların klasik yükşelişi ve sönüşü işte :D

merak etme aga kordon celili vurmaya bakar iş :D şefkat tepede dün bya heycanlıydı zaten bikaç haftaya llierliği rahat alıcak arka sokakların klasik yükşelişi ve sönüşü işte
Cevher dizide ölmeden zor aga liderliği kaptırması Cevher öldükten sonra Şefkat Tepe'ye geçsin orayıda coşturur:D