Yok başlamaz zorİçimden bir ses sihirli annemi tekrar baslatir diyor defne joyfoster öldüğünde arka sokaklar destek sağladı
Askı memnu
AkasyA duragi
Sihirli annem
Arka sokaklar
@abay-06
Yok başlamaz zorİçimden bir ses sihirli annemi tekrar baslatir diyor defne joyfoster öldüğünde arka sokaklar destek sağladı
Askı memnu
AkasyA duragi
Sihirli annem
Arka sokaklar
@abay-06
Evet haftaya aksiyon bol olucakArka Sokaklar haftaya daha yükselebilir, asıl olaylar şimdi başlıyor çünkü.
Diziye iyi ki geldi Cevher, aksiyon geldi.Evet haftaya aksiyon bol olucak
Ben hiç görmedim.İzleyenlere soruyorum. Yalan Dünyanın reklamını hiç mi vermedi Kanal D Arka Sokakların arasında?
İşte bende Cevher geldi geleli düzenli izliyorum yoksa arada göz atıyodum Cevher daha uzun süre dizide tutmalılar kesinlikleDiziye iyi ki geldi Cevher, aksiyon geldi.
Ben cuma gunu ya alt bant olarak yada fragman olarak gordum ama tam hatirlamiyorumİzleyenlere soruyorum. Yalan Dünyanın reklamını hiç mi vermedi Kanal D Arka Sokakların arasında?
Ama uzun sürelik bir rolü de yok bence en fazla 4 , 5 Bölüm falan kalır nasıl uzayacak zor. Gönül ister ki Sezon Sonuna kadar kalsın.İşte bende Cevher geldi geleli düzenli izliyorum yoksa arada göz atıyodum Cevher daha uzun süre dizide tutmalılar kesinlikle
Arka Sokaklarda yapmasını istiyordur cumartesi akşamı. Biraz totale faydası olurdu.Ben cuma gunu ya alt bant olarak yada fragman olarak gordum ama tam hatirlamiyorum
Kanka oranlari goremiyorum yazsanaDiziye iyi ki geldi Cevher, aksiyon geldi.
D Pro nasıl gelsin? Show deme zaten hep onun yüzünden. Dilaya başka gün yoktu sanki. Dila bitince Yalan Dünya anlıklarda 5`e fırlıyor. Bir yandan da o kesiyor önünü.Yalan Dünya Kanal D'de harcanıyor gelsin yeri hazır Show TV'de. @EveN
Budefa senariste değil kanal d ye bağlı kanal d demistiki 312 bölümde cevher olayı bitcek diye bir bes bolum daha uzattılar kaynak kanald ve youtubeBen cuma gunu ya alt bant olarak yada fragman olarak gordum ama tam hatirlamiyorum
İşte orası sorun senaryoyu yazanlar bir çare bulmalılar bakalım ne olucakAma uzun sürelik bir rolü de yok bence en fazla 4 , 5 Bölüm falan kalır nasıl uzayacak zor. Gönül ister ki Sezon Sonuna kadar kalsın.
TOTAL - ABKanka oranlari goremiyorum yazsana