Kalbindenmi vuruldu ben öyle gördüm?Adını Kalbime Yazdım Reklam'lar. ( 00.47 - Show TV. ) ....
Ben de Kalp diye gördüm.Kalbindenmi vuruldu ben öyle gördüm?
00.15'de dizi başlıyorsa neden olmasın panpa.bu saatte dizi mi olur
o da garip bu daha garip hadi o bitirilecekti00.15'de dizi başlıyorsa neden olmasın panpa.
Hayatında hiç PT 2'de Dizi İzlemedin mi. 😱 Nesi garip.o da garip bu daha garip hadi o bitirilecekti
pt 2 dizisi dediğin 00.20 de biter en kötüHayatında hiç PT 2'de Dizi İzlemedin mi. 😱 Nesi garip.
00.20'de mi biter. 😱 Tamam.pt 2 dizisi dediğin 00.20 de biter en kötü
22 den sonası değil mi kastettiğimiz süre00.20'de mi biter. 😱 Tamam.
22.45'de başladı 00.45'de bitti. Hasbam san ki hiç İzlemedin o Saatte Dizi ya.22 den sonası değil mi kastettiğimiz süre
izlediysem bile hatırlamıyom22.45'de başladı 00.45'de bitti. Hasbam san ki hiç İzlemedin o Saatte Dizi ya.
Mesela Türkan Dizisi ilk aklıma gelen o Diziyi İzlemek için Okul'a geç kalırdım uyanamazdım deeeee 01.00'ı da geçiyordu.izlediysem bile hatırlamıyom
ondan önce fgsn ya da aşk-ı memnu vardı sanırsamMesela Türkan Dizisi ilk aklıma gelen o Diziyi İzlemek için Okul'a geç kalırdım uyanamazdım deeeee 01.00'ı da geçiyordu.
Vardı noldu. Yani sen o saatte dizi mi olur dedin ben de aklıma gelen ilk örneği dedim "Türkan" demek ki oluyormuş yani.ondan önce fgsn ya da aşk-ı memnu vardı sanırsam
tamam olsun olsun hadiVardı noldu. Yani sen o saatte dizi mi olur dedin ben de aklıma gelen ilk örneği dedim "Türkan" demek ki oluyormuş yani.
Ne İzlerdim be @pompy bir gönderme yap Kanal D'ye Hükümet baskısı ile bitirdi Türkan'ı.
İlk kere Emre'yi ikna ettim.tamam olsun olsun hadi