reytingleri azalsın yani 15 15 15 --- 11 e insin oda yeter 10 yıl yahu ayıptır be adam polat gerçekte ölürse peki ?Vadi yine en büyük niye rekorlar vadisi niye Türk tv si Kurtlar Vadisi ve diğerleri diye ikiye ayrılıyor işte bu yüzden aga vadi istemediği sürece bitmez bitmez bitmez biz bitti demeden bitmez
Adını Kalbime Yazdım Reklam'lar. ( 23.46 - Show TV. ) ....
Uzatmalar kanal d ye bağlıCevherle devam ederse olr
Bilemiyorum düşük gidiyor Bölüm de güzel ama neden düştü anlamadım yani.Üstad show tv bizim diziyi hafife alıyr
Bencede daha yeni başladı kapışma önümüzdeki bölümlerde dahada şiddetlencekKesinlikle ilk başta cevher geldiği halde 7-8 alıyordu. bu bölüm herkes tanıdı cevheri tutar bu diyim
Haftaya cevher yanarak ölecek diyorlar ama belli olmazBencede daha yeni başladı kapışma önümüzdeki bölümlerde dahada şiddetlencek
biz yükseklerde takılırız aga 15 ten aşağısı kesmereytingleri azalsın yani 15 15 15 --- 11 e insin oda yeter 10 yıl yahu ayıptır be adam polat gerçekte ölürse peki ?
Hem geçen hafta etkisi hemde show saati geçe aldı ama şu saate göre mükemmel reyting diyebilirizBilemiyorum düşük gidiyor Bölüm de güzel ama neden düştü anlamadım yani.
10 yıldır alıştıklaır bi adamdan sonra doğru bir adam seçemezlerse azalablrbiz yükseklerde takılırız aga 15 ten aşağısı kesme
yerine ben geçicem polat ölsede devam eder vadinin senaryosu sarsılmaz oyuncular geçicidir daima
Yokya ölmesin daha erken kötü olurHaftaya cevher yanarak ölecek diyorlar ama belli olmaz
Budefaya is senariste değil yapımcıda hiç değil bu defa ya uzatacak kanal d kanal d konu 312 bölümde bitcek dedi hop bir 5 bolum daha uzattılar kanal d ye bağlı @Berk Polat@pompy gönderme yaptı Rıza Baba orayı yakaladınmı
[/DOUBLEPOST
Valla Cehver geldi dizi şaha kalktı
uzatmaları lazım uzatabildiği kadar