11 Ocak 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Lale devrinde 4 bölüm kala kıyım başlamış.
Ben finali söylüyorum çınarı hapiste şişleyip öldürecekler artık çocuk yapamayacak 🙂

PIRANHA BUSINESS TAB 7" cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

osmanlı zamanında araba mı vardı ne demek gözden kaçabilir o gözden kaçabilir ama bir bölümde 416416 kez patlayan silah seslerinden birinin olmaması gözden kaçamaz he objektif yorumlarını yiyim senin sonrada neden editörlükte sonuncu oluyorum boşa konuşuyoruz ne desek boş huylu huyundan vazgeçer mi geçmez :D derlerrrrrr :D @EveN

Niye taktın ki bu kadar.Hata yani olamaz mı?
Olur olur tabii ki. Ama sürekli kaliteli diye lanse ediliyor. Hata olur ama kaliteli dizinin hatası da ne bileyim doğru dürüst bir hata olur. Artık bu hatanın dibi. Böyle hata görülmedi. Gözü kapalı diziyi izlesen anlarsın. Gözden kaçacak bir şey olsa hadi neyse. Demekki çektikleri diziyi kendileri bile izlemiyor. :)

osmanlı zamanında araba mı vardı ne demek gözden kaçabilir o gözden kaçabilir ama bir bölümde 416416 kez patlayan silah seslerinden birinin olmaması gözden kaçamaz he objektif yorumlarını yiyim senin sonrada neden editörlükte sonuncu oluyorum boşa konuşuyoruz ne desek boş huylu huyundan vazgeçer mi geçmez :D derlerrrrrr :D @EveN
hee birde sen nerden biliyon yönetmenin kendi dizisini izlemediğini kafadan konuşmayı bırakalım artık o izlemese de olur cumartesinin zirve dizisi halk izliyo gerisi teferruattır :D

Arabayı izleyen çoğu kişi farketmedi takas bu bir gerçek. Arkadan görünmüyordu bile. Hareketli bir şey geçiyordu.

Ama bu bildiğin büyük hata. Dizi bunun üstüne kurulmuş. Bun unutmak ne demek?

Muhteşem montajlanırken o sahnede montajlanacak bir şey olmadığından es geçmiş olabilirler ama bu sahneyi es geçmeleri im-kan-sız.

Aga 8 yıldır tek deyince birden kayış koptu bende 🙂
Neyse BS bitti ben AKY'ye akar 🙂

PIRANHA BUSINESS TAB 7" cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aga anticilere karşı değilmez kural: gül geç :D
vadinin 11 yılında aldığı reytingi ekranda ömrü hayatında gören dizi yok nerdeyse :D

Arka Sokaklar şefkat tepe zamanında hüsnü vuruldugunda 14.90 almıştı ? :D her türlü şefkat tepedende iyiyiz

konu o kadar saçmalıyor ki şuan uykum geldi zaten 2 saatlik uykuyla duruyorum :d

Olur olur tabii ki. Ama sürekli kaliteli diye lanse ediliyor. Hata olur ama kaliteli dizinin hatası da ne bileyim doğru dürüst bir hata olur. Artık bu hatanın dibi. Böyle hata görülmedi. Gözü kapalı diziyi izlesen anlarsın. Gözden kaçacak bir şey olsa hadi neyse. Demekki çektikleri diziyi kendileri bile izlemiyor. :)
Yani doğru söylüyosun böyle bir hata nasıl gözden kaçar ama her dizide hata oluyor.Muhteşem yüzyıldaki hataları saysak bitmez

Yani doğru söylüyosun böyle bir hata nasıl gözden kaçar ama her dizide hata oluyor.Muhteşem yüzyıldaki hataları saysak bitmez
Ben Muhteşemde hata yok demiyorum ama büyük hata vardır küçük hata vardır. Çoğu dizide vardır hata. Bazıları dikkat edilmez bazılarına dikkat edilir.

Vadide de arabanın arkasından binip önünden düşmüştü Polat.

off forum ne hale geldi bugünleri de mi görecektik tartışma konusu çok saçma ya :D başım ağrımaya başladı :d Allah ını seven üstüme toprak atsın :D

Bu @EveN'in de dediği gibi bu Stv'nin her gün çok iyi oranlar alması akıl alır gibi değil. Sadece SBT için demiyorum, zaten SBT ile TNS arasında neredeyse artık hiç fark kalmadı. Ben artık bu reyting sistemine pek inanasım gelmiyor...