11 Ocak 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arka sokaklar falan izlenecek diziler değiller şefkat tepenin reklamında baktım aksiyon sahneleri rezalet denecek kadar kötü aksiyon sahnesinde çalan müzik güldürdü beni bu adamlar 8 yıldır yapıyo bu işi hiç mi bişey öğrenemezler akıl alır gibi değil ya

şefkat tepede full aksiyon var her zamanki gibi yine müthişti surgunlar şov yaptı :D
arka sokaklar yarın zirvede olur 2-3 haftaya havası söner şefkat tepe zirveyi geri alır :D
Erler Film'in yaptığı iş kötü olurmu,Kalite abidesi:)

arka sokaklar falan izlenecek diziler değiller şefkat tepenin reklamında baktım aksiyon sahneleri rezalet denecek kadar kötü aksiyon sahnesinde çalan müzik güldürdü beni bu adamlar 8 yıldır yapıyo bu işi hiç mi bişey öğrenemezler akıl alır gibi değil ya

şefkat tepede full aksiyon var her zamanki gibi yine müthişti surgunlar şov yaptı :D
arka sokaklar yarın zirvede olur 2-3 haftaya havası söner şefkat tepe zirveyi geri alır :D
Müthiş bir aksiyon. :D Özellikle SilenceSound System ile çalışan yeni nesil sessiz silahlarla olan çatışmalar bi harika. :X

Galip Derviş de
Ayşe Gruda nin elindeki gazetede Kayip in reklamini yaptı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erler Film'in yaptığı iş kötü olurmu,Kalite abidesi:)
aga 15 dk izledim aksiyon sahneleri berbat ya dayanamadım :d aksiyon sahnesinde bi müzik çalıyo gülmem geldi izleyenlere helal olsun ne diyim :d kanal d de olmasa şurda izleyenlerin çoğu izlemezdi kanal d sen nelere kadirsin :D

Üff kabullenın yaa anaa 2-3 kişinin kötü demesiyle kalkacak bir dizi mi ya saçmalamayın ? 8 yıldır boşuna yapmıyorlar. Bari emeğine laf atmayın

aga 15 dk izledim aksiyon sahneleri berbat ya dayanamadım :D aksiyon sahnesinde bi müzik çalıyo gülmem geldi izleyenlere helal olsun ne diyim :D kanal d de olmasa şurda izleyenlerin çoğu izlemezdi kanal d sen nelere kadirsin :D
nesi var ya 8.yılında değişik değişik müzkler bulunca eski mzk zevkı elbette vermıyor. KVPde de hoş amacansız bi müzk var
renkler ve zevkler tartışlmlz bence

hatasız kul olmadığı gibi dizide olmaz muhteşem yüzyılda arkadan araba geçtiğini gördük biz şefkat tepe bi silah sesi unutmuş diye bunu sürekli yapmış gibi göstermek ve her seferinde bunu söylemek ayıptır ayıp

as da tüm total dizileri ka kaliteli çekimlerde ve senaryoda oyunculuk olarak total dizileri içinde 1.dir AÇIK VE NET :X

Valla 11 yıldır Perşembeleri özette bile rakip tanımayan bir vadiyi tanıyorum ben rıza dede falan boş zaten yakında emekliliğin tadını çıkaracak 🙂

PIRANHA BUSINESS TAB 7" cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet :A 210 bölümde 122 kez total biinciliği amborgo buysa neyse cumartesiye dön bence :)

nesi var ya 8.yılında değişik değişik müzkler bulunca eski mzk zevkı elbette vermıyor. KVPde de hoş amacansız bi müzk var
renkler ve zevkler tartışlmlz bence
vadi ne alaka aga ya kıyasladığın dizileri dikkatli seç :D
dediğin gibi saygı duyuyortum halkımızın izlediği şeye saygı duyarım tabi :D