11 Ocak 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aga 15 dk izledim aksiyon sahneleri berbat ya dayanamadım :D aksiyon sahnesinde bi müzik çalıyo gülmem geldi izleyenlere helal olsun ne diyim :D kanal d de olmasa şurda izleyenlerin çoğu izlemezdi kanal d sen nelere kadirsin :D

yaww aga yapmayın allah aşkına yiğidi öldür ama hakkını yeme :D dizi başarısından ödün vermiyor 8 sezondur..ekranların kaliteli ve uzun soluklu dizilerinden biridir..sen izlemeye alışık olmadığın için sana komik glemiş ne bileyim... başka kanaldada olsa izlerdim böyle dizi kaçmaz...

konuya vadiyi falan katmayın tv dünyası 2 ye ayrılır vadi ve diğerleri feriştahının 4.sezonda dip yaptığı dünyada vadi 11.yılında onların hayallerini süsleyen reytingi alıyor gerisi teferruattır

bu arada yer gök aşk da 3 sezon ölmeeyen münevver lale devrinde 10 bölümde öldü :F yok artık 😱 lale devri harbiden dallas ı solluyor :F

hatasız kul olmadığı gibi dizide olmaz muhteşem yüzyılda arkadan araba geçtiğini gördük biz şefkat tepe bi silah sesi unutmuş diye bunu sürekli yapmış gibi göstermek ve her seferinde bunu söylemek ayıptır ayıp
Araba gözden kaçabilir normaldir ama bu bildiğin hatanın dibi. Dizi bunun üzerine kurulmuş üstelik.

Samanyolu kendi çektiği dizileri bile izlemiyor o derece. :F Diziyi çekenler montajlamıyor diziyi. Bırak Samanyoluyu çeken yönetmen bile izlemiyor kendi dizisini. :F Onu bırak yardımcı yönetmen de bakmıyor. Kafaları mı güzel nedir. :X

yaww aga yapmayın allah aşkına yiğidi öldür ama hakkını yeme :D dizi başarısından ödün vermiyor 8 sezondur..ekranların kaliteli ve uzun soluklu dizilerinden biridir..sen izlemeye alışık olmadığın için sana komik glemiş ne bileyim... başka kanaldada olsa izlerdim böyle dizi kaçmaz...
izleyenlere saygım var tabi aga neyse uzatmayalım haksızlık etmek bize yakışmaz tebrikler :D

konuya vadiyi falan katmayın tv dünyası 2 ye ayrılır vadi ve diğerleri feriştahının 4.sezonda dip yaptığı dünyada vadi 11.yılında onların hayallerini süsleyen reytingi alıyor gerisi teferruattır
Aga 8 yıldır tek deyince birden kayış koptu bende 🙂
Neyse BS bitti ben AKY'ye akar 🙂

PIRANHA BUSINESS TAB 7" cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KVP 'den sonra en uzun diziyiz.
Totalde bu kadar başarıyı hangi dizi yakaladı Allah aşkına ? :/

Araba gözden kaçabilir normaldir ama bu bildiğin hatanın dibi. Dizi bunun üzerine kurulmuş üstelik.

Samanyolu kendi çektiği dizileri bile izlemiyor o derece. :F Diziyi çekenler montajlamıyor diziyi. Bırak Samanyoluyu çeken yönetmen bile izlemiyor kendi dizisini. :F Onu bırak yardımcı yönetmen de bakmıyor. Kafaları mı güzel nedir. :X
Niye taktın ki bu kadar.Hata yani olamaz mı?

Tmaam boşluk dizisi olarak geleblr ama normal dizilern ilk sezonunda 4-5 alamazken arka sokaklar 8.sezonunda 6-7ye vuruyor yine başarısızlkmı bu ?