Ben foruma geldiğimde birisine laf söylediğimde "@" kullanırdım o zamanlar mention yoktuNiye Hastag kullanıyorsun yazarken Izlediğin Dizilerde merak ettim yani.![]()
Ben foruma geldiğimde birisine laf söylediğimde "@" kullanırdım o zamanlar mention yoktuNiye Hastag kullanıyorsun yazarken Izlediğin Dizilerde merak ettim yani.![]()
o sahnenin devamında olmadı o dediğin başja bi yer gösterildi sonra oldu ne malum o esnada yer değiştirmediklerin bunlar net hatalar değiller hatasız dizi yok zaten her dizide hata var ama şefkat tepe 1 silah sesini unuttu diye her fırsatta bunu belirtmek tartışma kurallarına aykırıBen Muhteşemde hata yok demiyorum ama büyük hata vardır küçük hata vardır. Çoğu dizide vardır hata. Bazıları dikkat edilmez bazılarına dikkat edilir.
Vadide de arabanın arkasından binip önünden düşmüştü Polat.
Çok net hatırlıyorum Güneşi Beklerkende iki başka kadından olan kızın aynı sınıfta okuması imkansız dedikleri zaman oha hataya bak demiştin.o sahnenin devamında olmadı o dediğin başja bi yer gösterildi sonra oldu ne malum o esnada yer değiştirmediklerin bunlar net hatalar değiller hatasız dizi yok zaten her dizide hata var ama şefkat tepe 1 silah sesini unuttu diye her fırsatta bunu belirtmek tartışma kurallarına aykırı![]()
evet işte my deki tüm hatalar![]()
Hayaller Umutlar Bekleyiş iyi Dizi Ismi oldu he.Ben foruma geldiğimde birisine laf söylediğimde "@" kullanırdım o zamanlar mention yoktuOlur bir gün "#" gelirse TT listesini şimdiden hazırlığını yapıyorum
Hani afilli de duruyor
![]()
my yi eleştirenlerin buldukları anca bu ka mantıklı iştebunu daha önce izlemiştim meryemi tekrar izleyebilmek için şimdide izledim
meryem çok hoş herzamanki gibi
çarşı burdada karşımıza çıkmış
pargalının keman sahneside süperdi![]()
Cevherle devam ederse olrRıza baba gine harika gitmiş güzel bir bölümdü ilerliyen bölümler daha iyi olucak![]()
Valla Cehver geldi dizi şaha kalktı uzatmaları lazım uzatabildiği kadarCevherle devam ederse olr![]()
Vadi yine en büyük niye rekorlar vadisi niye Türk tv si Kurtlar Vadisi ve diğerleri diye ikiye ayrılıyor işte bu yüzden agaKaragül 1 sezon sonra düşer eminim
Medcezirden eser kalmıcak saten ay yapım D: sadece kabak tadında bitirirse tutar
Arka sokaklarda iyi kötü gidiyor
küçük gelin de iner
my zaten bitiyor da
KVP neden hiç inmiyor abi anlamıyorum ya
Kesinlikle ilk başta cevher geldiği halde 7-8 alıyordu. bu bölüm herkes tanıdı cevheri@pompy gönderme yaptı Rıza Baba orayı yakaladınmı
Valla Cehver geldi dizi şaha kalktı uzatmaları lazım uzatabildiği kadar![]()