11 Ocak 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Niye Hastag kullanıyorsun yazarken Izlediğin Dizilerde merak ettim yani. :D
Ben foruma geldiğimde birisine laf söylediğimde "@" kullanırdım o zamanlar mention yoktu:X Olur bir gün "#" gelirse TT listesini şimdiden hazırlığını yapıyorum:X Hani afilli de duruyor:F

Ben Muhteşemde hata yok demiyorum ama büyük hata vardır küçük hata vardır. Çoğu dizide vardır hata. Bazıları dikkat edilmez bazılarına dikkat edilir.

Vadide de arabanın arkasından binip önünden düşmüştü Polat.
o sahnenin devamında olmadı o dediğin başja bi yer gösterildi sonra oldu ne malum o esnada yer değiştirmediklerin bunlar net hatalar değiller hatasız dizi yok zaten her dizide hata var ama şefkat tepe 1 silah sesini unuttu diye her fırsatta bunu belirtmek tartışma kurallarına aykırı :D

dizilerde hata bulmanız ne kadar saçma çok büyük bir hata bulsanız neyse ya. harfi harfine doğru olacak değilya.

o sahnenin devamında olmadı o dediğin başja bi yer gösterildi sonra oldu ne malum o esnada yer değiştirmediklerin bunlar net hatalar değiller hatasız dizi yok zaten her dizide hata var ama şefkat tepe 1 silah sesini unuttu diye her fırsatta bunu belirtmek tartışma kurallarına aykırı :D
Çok net hatırlıyorum Güneşi Beklerkende iki başka kadından olan kızın aynı sınıfta okuması imkansız dedikleri zaman oha hataya bak demiştin. :X

O zaman niye belki bu kadın hamileyken ayrılıp başkasıyla evlenmiştir de aralarında 2-3 ay fark vardır dememiştin peki?

°°°mobil mesaj°°°

Karagül 1 sezon sonra düşer eminim
Medcezirden eser kalmıcak saten ay yapım D:D: sadece kabak tadında bitirirse tutar
Arka sokaklarda iyi kötü gidiyor
küçük gelin de iner
my zaten bitiyor da
KVP neden hiç inmiyor abi anlamıyorum ya

Rıza baba gine harika gitmiş güzel bir bölümdü ilerliyen bölümler daha iyi olucak :D

Karagül 1 sezon sonra düşer eminim
Medcezirden eser kalmıcak saten ay yapım D:D: sadece kabak tadında bitirirse tutar
Arka sokaklarda iyi kötü gidiyor
küçük gelin de iner
my zaten bitiyor da
KVP neden hiç inmiyor abi anlamıyorum ya
Vadi yine en büyük niye rekorlar vadisi niye Türk tv si Kurtlar Vadisi ve diğerleri diye ikiye ayrılıyor işte bu yüzden aga :D vadi istemediği sürece bitmez bitmez bitmez biz bitti demeden bitmez