11 Ocak 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rıza Baba şov yapmış Atletico - Barca maçından dolayı kaçırdım yarın izlerim bu efsane bölümü. :F

22:45 - 23:00 #sbt #reyting'leri 1) KANALD: 12.11 2) STAR: 5.64 3) SMNYL TV: 5.45 4) ATV: 4.27 5) SHOW: 3

Ohaaa :D

Rıza Baba 12'yi kapmış helal olsun. :D Yarın 10 reytingle zirvede olur bence as.

Rıza Baba şov yapmış Atletico - Barca maçından dolayı kaçırdım yarın izlerim bu efsane bölümü. :F

22:45 - 23:00 #sbt #reyting'leri 1) KANALD: 12.11 2) STAR: 5.64 3) SMNYL TV: 5.45 4) ATV: 4.27 5) SHOW: 3

Ohaaa :D
Kaç kaç bitti Barça maçı 0-0 dı en son 🙂

Kanald için hayal olan reyting anlıkları arka sokaklardan geliyor..bi 10 sene daha sürer dicemde rıza baba ölene kadar yolu var :D

arka sokaklar falan izlenecek diziler değiller şefkat tepenin reklamında baktım aksiyon sahneleri rezalet denecek kadar kötü aksiyon sahnesinde çalan müzik güldürdü beni bu adamlar 8 yıldır yapıyo bu işi hiç mi bişey öğrenemezler akıl alır gibi değil ya

şefkat tepede full aksiyon var her zamanki gibi yine müthişti surgunlar şov yaptı :D
arka sokaklar yarın zirvede olur 2-3 haftaya havası söner şefkat tepe zirveyi geri alır :D

Arka sokaklar sadece bi anlık 4 almış diğer anlık 5 en düşük anlıklar bunlar :D bence yarın 10 dan fazla alıcak gibi...

arka sokaklar falan izlenecek diziler değiller şefkat tepenin reklamında baktım aksiyon sahneleri rezalet denecek kadar kötü aksiyon sahnesinde çalan müzik güldürdü beni bu adamlar 8 yıldır yapıyo bu işi hiç mi bişey öğrenemezler akıl alır gibi değil ya

şefkat tepede full aksiyon var her zamanki gibi yine müthişti surgunlar şov yaptı :D
arka sokaklar yarın zirvede olur 2-3 haftaya havası söner şefkat tepe zirveyi geri alır :D
Aga en azından Arka Sokaklar'da hiçbir zaman Silah sesi efektini unutucaklar kadar acemilik yapmadılar. :)