🍒🍒65.000'ler Kulübüdeyim (Temmuz)| 70.000'ler Kulübündeyim (Ağustos)🍒🍒

Dün, bugün ve yarın ayrılmaz bir bütündür... Hepsi tek bir bütünün yansımasıdır sadece... Dün, bugün ve yarın peş peşe gelmez. Sonsuz bir döngü hâlinde birbirlerine bağlıdırlar. Her şey birbirine bağlıdır.... @MEnes @12.Adam
Yok artık 🤦🏻‍♀️ pes et be adam

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Hazır uplanmışken bir işim var :A (dinlerim sonra)

@MasacRE belki şimdi anlarsın
Dinleme listen kabarıyor senin de benim gece listelerim gibi :A Şunu da bırakıp kaçıyorum paket halinde oldukları için bu da olmazsa olmazdı :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Dinleme listen kabarıyor senin de benim gece listelerim gibi :A Şunu da bırakıp kaçıyorum paket halinde oldukları için bu da olmazsa olmazdı :A

Yok ben öncekileri hep dinledim dün ama konu uplanmasın diye yorum yapmamıştım :A bu ikisinide aradan çıkarırım. Daha yeni uyandım :A

Yok ben öncekileri hep dinledim dün ama konu uplanmasın diye yorum yapmamıştım :A bu ikisinide aradan çıkarırım. Daha yeni uyandım :A
YouTube’un arka planda çalışması cidden çok iyi oldu, neydi öyle uyuz gibi hemen kapatıyordu başka sekmeyi açınca :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
YouTube’un arka planda çalışması cidden çok iyi oldu, neydi öyle uyuz gibi hemen kapatıyordu başka sekmeyi açınca :A
Mobil için diyorsun? aynen, fazlasıyla yararlanıyorum.
Hatırlattın bir klip konusu vardı açayım. MEnes'in sevdiği :A

Tebrikler Zeynep. 65 bin büyük rakam. Konuyu biraz inceledim. Kartpostal tarzı fotograf gönderiyor herkes sana. Bebeklerin seni tebrik ettiği bir fotoğraf atayım:Z

images (3).jpeg