🍒🍒65.000'ler Kulübüdeyim (Temmuz)| 70.000'ler Kulübündeyim (Ağustos)🍒🍒

• Güldürdün
Reactions: Dosi and The_Erinch
Ben bulurum güzel bir isim sen merak etme :A
Aaaaa şuna bak hele bizim ismimizi güzel bulmadı 😱 😱 @The_Erinch

tenor.gif

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Dosi and The_Erinch
  • Güldürdün
Reactions: The_Erinch and Dosi
San imzallatığım sözleşme çok kapsamlı. Bir anda ortada kalan sen olursun. Beni sinir etme :A

Elinde bir adet bavul bir adet kalem bir de CV'sinden başka bir şey olmayan fakir fakat gururlu bir genç olarak bu kanal işine adım atarak medya patronluğunda ortak hale gelmiş birisine karşı aşk olsun ben öyle bir insan mıyım :bhr: :A (öyle bir giriş yaptım ki cümlenin sonu sürpriz oldu :A )

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Tebrik ederim @Dosi hanım, nice güzel kelimeler ve cümleler ile dolu, hep mutlu olduğun şeyleri dile getireceğin mesajlara... :Z Umarım en kısa zamanda 100.000'ler kulübüne de giriş yaparsın. :Z

Hediye olarak ise tercihim dalından taze koparılmış, konunun başlığında da göze çarpan, aynı zamanda reyting rekorları kıran kanalının logosuna da ilham kaynağı olan şanlı meyve kiraz oldu. Bu sefer klasik hediyelerden gitmeyeyim dedim, afiyet olsun @Dosi hanım... 🍒

Kiraz.jpg

• Harika
Tebrik ederim @Dosi hanım, nice güzel kelimeler ve cümleler ile dolu, hep mutlu olduğun şeyleri dile getireceğin mesajlara... :Z Umarım en kısa zamanda 100.000'ler kulübüne de giriş yaparsın. :Z

Hediye olarak ise tercihim dalından taze koparılmış, konunun başlığında da göze çarpan, aynı zamanda reyting rekorları kıran kanalının logosuna da ilham kaynağı olan şanlı meyve kiraz oldu. Bu sefer klasik hediyelerden gitmeyeyim dedim, afiyet olsun @Dosi hanım... 🍒

Ekli dosyayı görüntüle 104819
Teşekkür ederim @Sherlock bey. Geçen mahallede tur atarken bu sene ağaçların dallarında yeni yeni kızaran kirazlar gördüm. Yakında toplayıp afiyetle yerim :A bu sene erken olgunlaştılar.
Hediyem anlamlı ve güzel :bhr:

• Harika
Reactions: Sherlock

Ekli dosyayı görüntüle 104819
@Sherlock Canım;1 kilo alabilir miyim...
Bak gene salya bıraktım ekranaaaa

• Güldürdün