🍒🍒65.000'ler Kulübüdeyim (Temmuz)| 70.000'ler Kulübündeyim (Ağustos)🍒🍒

Moderatör olduktan sonra sana ayrı bir hava gelmiş zaten, tabii söylenmezsin. Yeşil yeşil dolanıyorsun ortalıklarda. :A
Yok biz ona doymuşluk diyoruz :A
en sevdiğim renk mavi ama kırmızıda havalı renk :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Mavi iyidir şimdilik. Belki civciv sarısı da olabilir. :A

Sen de moderatör olmuştun bak, hiç hava sezmedim. Hatta rengin bile fark edilmiyor. Kamuflaj gibi. :A
Basamak basamak gidiyoruz bakalım ama maviden farkımız yok :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Mavi iyidir şimdilik. Belki civciv sarısı da olabilir. :A

Sen de moderatör olmuştun bak, hiç hava sezmedim. Hatta rengin bile fark edilmiyor. Kamuflaj gibi. :A
Halkın adamı kalmaya devam ettik, @Dosi gibi kraliyet moduna geçmedik demek ki :A

• Güldürdün
  • Sinir Bozucu
Reactions: Araf and Dosi
Tebrikler queen @Dosi :Z

En sevdiğim sizin şarkıyı hediye ediyorum. :Z
Teşekkürler :bhr: Bu şarkıyı geçtiğimiz senelerde keşfettim, yarışmayı takip etmediğim dönemde yarışmış ve her işe giderken muhakkak yolda bir doz alıyordum. Çok iyi bir şarkı 😍

• Harika
Reactions: Ahmed
Teşekkürler :bhr: Bu şarkıyı geçtiğimiz senelerde keşfettim, yarışmayı takip etmediğim dönemde yarışmış ve her işe giderken muhakkak yolda bir doz alıyordum. Çok iyi bir şarkı 😍
Sevdiğin bir şarkıyı atmışım bilmeden, çok sevindim. Benim için de en güzel İsevç şarkısı. :Z

• Harika
Reactions: Dosi
Geçen gün eski kutlama konularını gezerken görmüştüm, geçen seneden bu seneye baya mesaj yazmışsın. Bu dönemde daha da çok yazarsın, çünkü etkinlikler aldı başını gidiyor. :A Tebrikler, nice mesajlara. :bhr: @Dosi

• Harika
Geçen gün eski kutlama konularını gezerken görmüştüm, geçen seneden bu seneye baya mesaj yazmışsın. Bu dönemde daha da çok yazarsın, çünkü etkinlikler aldı başını gidiyor. :A Tebrikler, nice mesajlara. :bhr: @Dosi

Hediyelerim harika teşekürler :bhr:
Bu şarkının hikayesi var. Aktif olduğum dönemde @Bully yarışırken Gökhan Türkmen ile yarışıyordu ve ilk kez Gökhan'ı ozaman duymuştum ve yeni yeni sevmeye başlamıştım. Sonra o dönem bir gün evde TV açıkken bu klip çıktı, dinlerken ne güzel sesi varmış bu adamın deyip şarkıda harikaymış demiştim. Şarkının sonunda adı geçince, aaa bu adam Bully'nin yarışmacısı demiştim :A o günden sonra dinlediğim bir isim oldu ve Gökhan Türkmen'in en sevdiğim şarkısıdır bu.

Diğer hediyelerde sevdiğim sahneler :bhr:

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Hediyelerim harika teşekürler :bhr:
Bu şarkının hikayesi var. Aktif olduğum dönemde @Bully yarışırken Gökhan Türkmen ile yarışıyordu ve ilk kez Gökhan'ı ozaman duymuştum ve yeni yeni sevmeye başlamıştım. Sonra o dönem bir gün evde TV açıkken bu klip çıktı, dinlerken ne güzel sesi varmış bu adamın deyip şarkıda harikaymış demiştim. Şarkının sonunda adı geçince, aaa bu adam Bully'nin yarışmacısı demiştim :A o günden sonra dinlediğim bir isim oldu ve Gökhan Türkmen'in en sevdiğim şarkısıdır bu.

Diğer hediyelerde sevdiğim sahneler :bhr:
Genelde kutlama konusunda Bilal Sonses hediye ediyordum sana ama bu sefer farklı olsun dedim, aklıma da bir şey gelmeyince 'Bu Şarkıcının En Sevdiğim Şarkısı' kopya çektim. :A

• Güldürdün
Genelde kutlama konusunda Bilal Sonses hediye ediyordum sana ama bu sefer farklı olsun dedim, aklıma da bir şey gelmeyince 'Bu Şarkıcının En Sevdiğim Şarkısı' kopya çektim. :A
Vay iyi yerden kopya çekmişsin :F
Bazı isimler bir çok şarkı olunca genelde o an aklıma geleni yazıyorum ama bu tam olarak en sevdiğim şarkısı hatta en sevdiğim şarkılarda üstlerde :Z

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Yine bir Temmuz ayında bir kulübe girmiş bulunmaktayım. Tam 1 sene içinde sayaca işleyen 20.000 mesaj yazarak 65.000'ler Kulübüne girmiş bulunmaktayım. Pandemi nedeni ile evde kalıp etkinlikler ve yarışmalara ağırlık verince çeneyi çalıştırmak doğal oldu :A
Bu aralar forumda bir çok etklnlik ve program olacağı için kısa zamanda 70.000 olacağımdan da eminim :A Yaz aylarında çene iyi çalışıyor.

Çok uzatmayacağım, keyif aldığım sürece burda sizlerle olmaya devam edeceğim ve güzel dostluklara vesile olan bu güzel forumda nice samimi ve keyifli sohbetlere 🤗

Hadi tebrikler

• Harika
İsveç'te Kraliyet ailesi sembolik olarak da olsa devam ediyor, yani doğaldır o moda girmesi. :A
Zaten kendisi de İsveç milliyetçisi olduğundan şaşırmamak gerekir, kraliyet ailesiyle iyi ilişkileri varmış üstelik :A @Dosi

• Güldürdün
  • Sinir Bozucu
Reactions: Araf and Dosi