🍒🍒65.000'ler Kulübüdeyim (Temmuz)| 70.000'ler Kulübündeyim (Ağustos)🍒🍒

Teşekkürler :Z
En sevdiğim Aleyna şarkısı :bhr:
Bir doz alalım şimdi :bhr:
Senin Cevapsız Çınlama sanıyordum en sevdiğin şarkısı. Benim de en sevdiğim şarkısı Dipsiz Kuyum. İlk dinlediğimde hatırlıyorum farklı ve kötü gelmişti ama sonradan bağımlısı olmuştum. :A

• Harika
Reactions: Dosi
Senin Cevapsız Çınlama sanıyordum en sevdiğin şarkısı. Benim de en sevdiğim şarkısı Dipsiz Kuyum. İlk dinlediğimde hatırlıyorum farklı ve kötü gelmişti ama sonradan bağımlısı olmuştum. :A
Onu da seviyorum ama Dipsiz Kuyum bir tık fazla. O da Bergen şarkısından esinlendi diye ama arabada Cevapsız Çınlama olduğu için en çok onu dinlemiş oluyorum :A
İlk dinlediğim gün direk bağımlısı olmuştum :A
IMG_20210804_235248.jpg

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Onu da seviyorum ama Dipsiz Kuyum bir tık fazla. O da Bergen şarkısından esinlendi diye ama arabada Cevapsız Çınlama olduğu için en çok onu dinlemiş oluyorum :A
İlk dinlediğim gün direk bağımlısı olmuştum :A
Ekli dosyayı görüntüle 106817
Bergen'in Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısını biliyorum sadece. :A Normalde arabesk pek sevmem ama Dipsiz Kuyum'u çok seviyorum nedense. Modern bir altyapısı olmasının da etkisi sanırım, dile takılan bir şarkı. :A

Benim iki numaram Sen Olsan Bari. Nasılsın Aşkta'ya kadar olan tüm şarkıları güzeldi ama sonradan bozdu biraz. Son şarkısı eh işte. Eskisi gibi güzel şarkılar çıkarır da dinleriz umarım. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi